Kızlar sınav giriş belgelerimiz çıkmış. Bildiğiniz gibi artık adrese gönderilmeyecek belgeler ve internet üzerinden çıktı alınarak sınava girilecek. Sınava girerken;
-Sınav giriş belgeniz,
-T.C. Kimliğiniz,
-Öğrenci kimliğiniz yanınızda olmalı.
Ve üzerinizde cep telefonu olduğu tespit edildiği zaman kapalı dahi olsa sınavınız geçersiz sayılacak unutmayın kızlar. Son olarak yanınızda hesap makinesi götürebilirsiniz. (Sıradan olmalıymış, öyle harf ve karışık şeyler içermemeliymiş)
Sınav giriş belgelerinizi bu adresten çıkartabilirsiniz.
cnm birşey soracağım ben daha gidip yeni dönem için öğrenci kartıma o yeni dönemi yazan şeyi yaptırtmadım acaba sınav günü açık olurlar mı ki ozaman gitsem:26:
birde ben bu dönem sadece parayı yatırdım bankaya hiç ne gittim ne aradım parayı yatırman yeterli diye duymuştum çünkü
Canım benim ilk deneyimim açıköğretim konusunda dikey geçişle geçtim, yani benimde pek bir fikrim yok
Ama parayı yatırdıysan sorun olmuyor diye biliyorum ve sınav günü yaptıramazsın büyük ihtimalle. Çünkü sınavlar çoğunlukla 9da başlıyor ve haftasonu açıköğretim büroları haftasonu açık değil bildiğim kadarıyla. Açık olsa bile en erken 8de açılıyordur. Bürona gidip ordan okuluna gitmen çok ters olur yetişemezsin canım. Sen bu aralar halletmeye çalış bence canım, sonra bandrolü yapıştırmayınca sorun oluyor sanırsam...