Sınav Giriş Belgeleri Yayınlandı

ebrutolga

FByiÇekemynAntenBağlatsın
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
4.561
19
66
İstanbul
Kızlar sınav giriş belgelerimiz çıkmış. Bildiğiniz gibi artık adrese gönderilmeyecek belgeler ve internet üzerinden çıktı alınarak sınava girilecek. Sınava girerken;

-Sınav giriş belgeniz,
-T.C. Kimliğiniz,
-Öğrenci kimliğiniz yanınızda olmalı.

Ve üzerinizde cep telefonu olduğu tespit edildiği zaman kapalı dahi olsa sınavınız geçersiz sayılacak unutmayın kızlar. Son olarak yanınızda hesap makinesi götürebilirsiniz. (Sıradan olmalıymış, öyle harf ve karışık şeyler içermemeliymiş)

Sınav giriş belgelerinizi bu adresten çıkartabilirsiniz.

https://login.anadolu.edu.tr/?url=http://aofburo.anadolu.edu.tr/login_v2.asp

Herkese bol şans

Son düzenleme:
cnm birşey soracağım ben daha gidip yeni dönem için öğrenci kartıma o yeni dönemi yazan şeyi yaptırtmadım acaba sınav günü açık olurlar mı ki ozaman gitsem:26:
birde ben bu dönem sadece parayı yatırdım bankaya hiç ne gittim ne aradım parayı yatırman yeterli diye duymuştum çünkü

Canım benim ilk deneyimim açıköğretim konusunda dikey geçişle geçtim, yani benimde pek bir fikrim yok

Ama parayı yatırdıysan sorun olmuyor diye biliyorum ve sınav günü yaptıramazsın büyük ihtimalle. Çünkü sınavlar çoğunlukla 9da başlıyor ve haftasonu açıköğretim büroları haftasonu açık değil bildiğim kadarıyla. Açık olsa bile en erken 8de açılıyordur. Bürona gidip ordan okuluna gitmen çok ters olur yetişemezsin canım. Sen bu aralar halletmeye çalış bence canım, sonra bandrolü yapıştırmayınca sorun oluyor sanırsam...

Evet canım. Aöf e kayıt yaptırırken şifreyi vermiş olmamalılar sana. Eğer kaybettiysen yeni şifre almak için para ödüyosun yanlış hatırlamıyorsam...

Yeni şifre almak için para ödenmiyor arkadaşlar.Ben dün gidip yeni şifremi aldım.
Sınavda herkese bol şans diliyorum.

şifre verdilersede hatırlamıyorum yada kaybettim bilmiyorum
yeni bir şifre almam gerekicek anlaşılan..
çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…