cnm helekı sınaw donemı kullanma derım ınsan bı tuhaf oluo ya onu ıcınce uyusmus gıbı oluo sonra derse nasl wercen kendını?
merak ediyorum nerden bliyorsunuz acaba? :44: teşekkür ederim ancak öbür türlü hiçbirşey yapamaz hale gelmiştim sürekli endişeli olmaktan derse başlayamıyordum, konsantrasyonum bozulmuştu. şu an çok çok toparladım ama sadece ders konusunu öğrenme seviyesini yada hafızayı etkiliyor mu diye tedirginim :18:
merak ediyorum nerden bliyorsunuz acaba? :44: teşekkür ederim ancak öbür türlü hiçbirşey yapamaz hale gelmiştim sürekli endişeli olmaktan derse başlayamıyordum, konsantrasyonum bozulmuştu. şu an çok çok toparladım ama sadece ders konusunu öğrenme seviyesini yada hafızayı etkiliyor mu diye tedirginim :18:
bende tam tersi endişeliyken konsantre olamıyordum şu an dersin başına otursam 4-5 saat kalkmaya ihtiyaç duymuyorum ama :44:
Bu sadece senin tedirginliğin. Doktorun uygun görmüş ve kendini toparlamana yardım etmiş bu ilaçlar.
Bir dönem kullanacaksın , sonra iyileşeceksin.
Şimdi at kafandan hafızanı etkileyecek tarzı düşünceleri ve çalışmaya devam et. Bir şey olmaz.