Sınav dönemi ve antidepresanlar...

Lyudka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
1.614
12
Bu sene össye hazırlanıorum ve anksiyete denen belayla uğraşıyorum bir yandanda ağlama krizleri mi dersniz ani sıkıntılar mı sürekli endişelenmeler mi ilaç ismi önermek yasak ama lustral die bi ilaç kullanıorum sınav döneminde olduğum için tedirginim. unutkanlık, hafıza kaybı, zihin karışıklığı yapıyor mu acaba? efexor yada başka bir antidepresanı böyle sınav döneminde kullananlar varsa yardımcı olabilirler mi lütfen :KK5:

Son düzenleme:
yan etkilerinde yazıyor mu bu saydıkların? benim bildiğim uyku ya da uykusuzluktur en büyük yan etkileri, terleme, ağız kuruluğu,çarpıntı vs. de diğer etkileri.

bu arada geçmiş olsun.

yok yazmıyor canım 10 kez bakmışımdır en az ancak evham işte, kullananlara danışmak istedim :18: teşekkür ederim..

canim antidepresanlarin ic organlara zarar verdiklerini cok iyi biliyorum, bence hic kullanma, sadece rahat ol ve calismana bak :) Allah yardimcin olur...

cnm helekı sınaw donemı kullanma derım ınsan bı tuhaf oluo ya onu ıcınce uyusmus gıbı oluo sonra derse nasl wercen kendını?

merak ediyorum nerden bliyorsunuz acaba? :44: teşekkür ederim ancak öbür türlü hiçbirşey yapamaz hale gelmiştim sürekli endişeli olmaktan derse başlayamıyordum, konsantrasyonum bozulmuştu. şu an çok çok toparladım ama sadece ders konusunu öğrenme seviyesini yada hafızayı etkiliyor mu diye tedirginim :18:

cnm helekı sınaw donemı kullanma derım ınsan bı tuhaf oluo ya onu ıcınce uyusmus gıbı oluo sonra derse nasl wercen kendını?

bende tam tersi endişeliyken konsantre olamıyordum şu an dersin başına otursam 4-5 saat kalkmaya ihtiyaç duymuyorum ama :44:

merak ediyorum nerden bliyorsunuz acaba? :44: teşekkür ederim ancak öbür türlü hiçbirşey yapamaz hale gelmiştim sürekli endişeli olmaktan derse başlayamıyordum, konsantrasyonum bozulmuştu. şu an çok çok toparladım ama sadece ders konusunu öğrenme seviyesini yada hafızayı etkiliyor mu diye tedirginim :18:

arkadasımdan bılıyorum ıcıp okula gelmıstı bole ne bıleım uyukluo gıbı sadece bakıo ama pek dersten bısede anlamıo gıbıydı tabı sen bılırsın yıne

Bu sadece senin tedirginliğin. Doktorun uygun görmüş ve kendini toparlamana yardım etmiş bu ilaçlar.
Bir dönem kullanacaksın , sonra iyileşeceksin.
Şimdi at kafandan hafızanı etkileyecek tarzı düşünceleri ve çalışmaya devam et. Bir şey olmaz.

bende tam tersi endişeliyken konsantre olamıyordum şu an dersin başına otursam 4-5 saat kalkmaya ihtiyaç duymuyorum ama :44:

dogrudur ozaman ben fıkrımı soyledım sen bılırsın tabı en ıyısını

Bu sadece senin tedirginliğin. Doktorun uygun görmüş ve kendini toparlamana yardım etmiş bu ilaçlar.
Bir dönem kullanacaksın , sonra iyileşeceksin.
Şimdi at kafandan hafızanı etkileyecek tarzı düşünceleri ve çalışmaya devam et. Bir şey olmaz.

zaten doktorum da öyle birşey yapmayacağını söyledi ancak herkes birşeyler diyor, yazıyor. tabi doktoru dinlemek lazım burada.

X