• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sınav bölgesi beşiktaş olanlar

siyah-dxuxxsx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2008
477
0
116
İstanbul
arkadaşlar sınav bölgesi olarak beşiktaşı yazanlar genelde nerelere veriyolar sınav yerlerini onu öğrenmek istiyodum seneye beşiktaş olarak değiştirmek istiyorum bebişim doğucak kısmetse kasımda bende onu anneme bırakıp giderim diye düşünüyorum annemler sarıyerde oturuyor o taraftan gidip gelmem daha kolay olur ama çok abes yerlerede veriyolarsa hiç değiştirmiyim diyorum ben başakşehirde oturuyorum aksaray şuanda sınav bölgem ve genelde hep i.ü ve cerrahpaşada girdim beşiktaşı yazıncada yıldız tekniğe ve itüye falan verseler benim için süper olur ama verirlermi işte :30:

canım benim kayıt yerim beşiktaş
bana genelde
İTÜ maslak yada gümüşsuyu ,
gültepe , 2 dir de kurtuluş denk geliyo

tşkr ederim canım valla değiştircem kesin şimdiki gibi kalsa en az 1 saatim yolda geçiyor annemde olursam ve maslak denk gelirse 5 dk ordayım diğerleride iyi metroyla falan kısa sürede giderim..

tşkr ederim canım valla değiştircem kesin şimdiki gibi kalsa en az 1 saatim yolda geçiyor annemde olursam ve maslak denk gelirse 5 dk ordayım diğerleride iyi metroyla falan kısa sürede giderim..

haklısın canım
evet çok nadir uzak yerler geliyo şişli de oluyo bazen
ama illaki biri itüde oluyo Bende sarıyerde oturuyorum :)

Back