Sinan Özen evleniyor

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.836
Şarkıcı Sinan Özen, iki yıldır birlikte olduğu eczacı Burcu Kartal ile 22 Mayıs’ta Ataşehir Sheraton’da mutluluğa 'evet' diyecek.

Geçen yıl haziran ayında nişanlanan Sinan Özen-Burcu Kartal çiftinin düğününe sanat, siyaset, spor ve iş dünyasından 500 davetli katılacak. Özen’in nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak.

Düğün haberini doğrulayan ünlü şarkıcı, "Yüreğimle bahse girdim, o kazandı” açıklamasında bulundu.

Çift, nikah sonrası İtalya’ya uçarak Como Gölü kenarında balayı yapacak.
http://www.milliyet.com.tr/sinan-ozen-evleniyor-magazin-2229052/

Daha evlenmemiş mi ki?Ben çocukken vardı. Ben neredeyse torun sevecek yaşa geldim ,O yeni evleniyor.

O yıllara sinir bozucu bir laf atma literatürü eklediğini anmadan geçemeyeceğim .

Öpsenee beniii kız şişşşt öpsene beni

O yıllara sinir bozucu bir laf atma literatürü eklediğini anmadan geçemeyeceğim .

Öpsenee beniii kız şişşşt öpsene beni
O zamanlara ait Tarkan'ın yakalarsam muck muck şarkısını,Mustafa Sandal'ın bu kız beni görmeli ,bana kazak örmeli şarkılarını da es geçmeyelim.

2 yıl içinde boşanırlar ya ihanetten dolayı yada maddi çıkarlardan
bekleyin görün kızın evi çevirecek bir görüntüsü yok , hava cıva gezmek koklaşmak evlilikten anladıkları bu

Sinan özen kim neyin ünlüsü kimin ünlüsü evliliğinden bizene

1964 doğumluymuş.52 yaşında kel,göbekli olması gerekmiyor muyduYoksa erkeklerin savunması doğru muydu?Erkekleri kadın dırdırı mı yaşlandırıyor

bence düğün iptal edilmeli, bu kadar şehit haberi varken devlet büyükleri kutlama yapmamalı!? Bakınız mesela 23 nisanda kutlama yok!?

Ama o 23 Nisan Sonra işin yoksa kaşın dur günlerce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…