• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinan Akyüz-Piruze

Duygu.C

CDarkness
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2007
7.816
2
158
37
İstanbul
SİNAN AKYÜZ'ün Yeni Romanı PİRUZE Raflarda yerini aldı!

piruze.jpg

Arka Kapak

"Erkeklere 'Bu evde eksik oları sensin' dediğimizde, adamların yüzleri asılıyor. Biz kadınları, çok film izlemekle suçluyorlar. Keşke evlendikten sonra da ellerimizi tutabilselerdi. Başımızı dizlerinin üzerine yatırıp saçlarımızı okşasalardı. Erkekler evlendikten sonra bunları neden yapmıyorlar? Sahi, bunlar hep filmlerde mi yaşanıyor?"
Derlermiş ki, bazı hayatlar zaman içinde bağlıdır birbirine. Çağlar içinde yankı bulan, eski bir çare ile zincirlidir ötekine.
Yaşadığı acı gerçeklerden kurtulmak için Şamlı bir kocanın elinden Türkiye'ye kaçan genç bir kadının oğullarına kavuşmak için verdiği mücadelenin hüzün dolu hikâyesi, hafızalarınızdan kolay kolay silinmeyeceğe benziyor.
İki Kişilik Yalnzılık, Sevmek Zorunda Değilsin Beni, Yatağımdaki Yabancı gibi çok okunan kitapalrın yazarı Sinan Akyüz'ün kaleminden genç yaşta Şam'da gelin olan Piruze'nin gerçek yaşamöyküsünü soluk soluğa okuyacaksınız....

Yazar:Sinan Akyüz

Sayfa Sayısı: 453
Dili: Türkçe
Yayınevi: Alfa Yayıncılık

Son düzenleme:
Geniş bir okur kitlesine sahip olan yazar Sinan Akyüz’ün yeni kitabı “Piruze” çıktı.

Alfa Yayınlarından çıkan, Şam’da Bir Türk Gelin alt başlığıyla okurla buluşan bu kitapta gerçek bir drama dönüşen yaşam öyküsüne ortaklık edeceksiniz.

Kadın…

Saç renginiz, göz renginiz, yaşınız farklı olabilir hatta değişik coğrafyalarda yaşayabilirsiniz; ama bu kitabı okuduğunuzda Piruze’nin kaderi zaman çizginizi ortadan kaldıracak. Piruze’nin bilinmez geleceği sizi de beraberinde sürükleyecek.

Türkiye’den Şam’a Giden Yol…

Mutlu olma hayaliyle kurulan evliliğin hapishaneye dönüşmesini ve Piruze’nin üç çocuğuyla bu hapishanenin demirleri arasından çıkış yolunu ararken uğradığı eziyet sizi de kıskacına alacak. Piruze ile dayak yiyecek, çocuklardan ayrı kalan bu yüreğin acısıyla kıvranacak ve tesadüflerin ikinci bir hayatın harcı olabileceğine inanamayacaksınız.

Aşk…

“Erkeklere ‘Bu evde eksik olan sensin’ dediğimizde, adamların yüzleri asılıyor. Biz kadınları, çok film izlemekle suçluyorlar. Keşke evlendikten sonra da ellerimizi tutabilselerdi. Başımızı dizlerinin üzerine yatırıp saçlarımızı okşasalardı. Erkekler evlendikten sonra bunları neden yapmıyorlar? Sahi, bunlar hep filmlerde mi yaşanıyor?”

vayyyyyyyyyy almalıyım bunu gidip yaa merak ediyrum güzele benziyor haziran ayına hazırlık:))
mart başında gidip alım bunu

bu arada yatağımdaki yabancı kitabını bulamadım ya:50:

merhaba,
piruzeyi sizin tavsiyenizle okudum.muhteşem bir kitap. bir anne olarak epey hüzünlendim sonunda da sevindim. yazarın emeğine sağlık. size de çok teşekkürler:)

merhaba,
piruzeyi sizin tavsiyenizle okudum.muhteşem bir kitap. bir anne olarak epey hüzünlendim sonunda da sevindim. yazarın emeğine sağlık. size de çok teşekkürler:)

aaaaa :81:
harikasın canım ya ne güzel okuyup beğenmene çok sevindim.
Ben de okuyacağım kısa zamanda :)
Asıl ben teşekkür ederim ilgin için.
Sevgiler

Sinan akyüz benimde severek okuduğum yazarlardan. Bütün romanlarını okudum piruze dışında en kısa zamanda sipariş verip okuyacağım.

Back