Anket Sinan Akçıl'ın şarkı söylemesi yasaklansın diyenler :D

Sinan Akçıl şarkı söyleme işine derhal son versin ya da yasaklansın :)

• evet iğrenç bir ses derhal son vermeli bu işe diyenler :)

OY: 45 83,3%
  • hayır ben düetsiz tek başına canlı performansını beğeniyorum diyenler :S

OY: 9 16,7%

• Ankete Katılan
    54
kafayı bozmuşsunuz hepiniz adamın sesiyle madem okadar iğrenç bi sesi var ne gerek varki bu kadar dil dökmeye dinlemeyin adamı yaaa....

evet canım sana katılıorum konu sahibi gerçekten borazan gibi sesi var yaa hiç yakışmıyor rezalett ötesii bence o şarkı markı söylemesin otursun söz yazsın beste yapsın yeter inan o güzelim şarkıları b.ka çeviriyor

Atmaaaaa, Atmmaaaaa, Atmaaaaaaaaa,Bana yanlış bilgiler atma,Bence sesi ve Kardeşim olsun harekatlari çok hoş bebeksi.ALLAH SAHİBİNE BAGIŞLASIN.sinan hadiseyi degil hadise sinan ı kaybetti

bencede kesinlikle tv ye çıkması bile yasaklansınn suratından karaktersizlik akıyo

Çok güzel bir konu olmuş açıkcası bence söylemesin yaaa tamam bestelerine birşey giyemem ama adam çok afedersiniz ıkınır gibi bir şarkısı söylüyor ve sess tuaffff berbattt sözün kısası bende SÖYLEMESİNNNN diyorummmm.

Son düzenleme:
Yahu adam şu konuyu okusa bayağı tazminat kazanır buradan

tatlım daha ağır eleştirileri birkaç köşe yazarıda yazmış boy boy onlardan niye tazminat almıyor
ayrıca hiç eleştirmeyecekmiyiz biz bu ülkede kimseyi
herkesi pohpolamak zorundamıyız
adamın canlı performansı üstüne basa basa söylüorum programlarla oynanmış klipler mp3ler değil
CANLI PERFORMANSI KONSER PERFORMANSI
birdünya güzel sesli olup albüm çıkarmak için yarışma yarışma dolaşıp parçalananlara haksızlık
biz çıksak o sesle şarkı söylesek döverler yerden yere vurar o ünlüler ama ünlü biri o sesle çıkınca herkes pohpohluo

ve lütfen seçim yaparken arkadaşlar önce internette canlı performansını konser performansını araştırıp izleyin
sonra karar verin insanların o konserlere verdikleri paralara yazık

youtube ta bulamadığımdan yükleyemiorum gazetelerde canlı performans değil canlı işkence başlığı ile yazmışlar

Son düzenleme:
SANKİ ALBÜM SİNANIN DEĞİLDE HANDENİN
HANDE YIRTIO KENDİNİ SÖYLESİN ŞARKIYIDA DURUMU KURTARSIN DİYE ÖZELLİKLE DAKİKA 3:00 CİVARINI İZLEYİN
[video=youtube;L0AbhDdlVy4]http://www.youtube.com/watch?v=L0AbhDdlVy4[/video]

Son düzenleme:
Kesinlikle ve kesinlikle söylemeyi bırakmalı Hande Yener le şarkısı güzel ama Sinan Akçıl'lı bölüm çıkınca kanal değiştiriyorum. Harbi bu adama bu gazı kim vermiş bende anlamadım :) Video da sesinin kötülüğünün farkında gibi yarısını sözlerini söylüyerek geçiştiriyor..

Son düzenleme:
Yaa vberbat bi sesi var onun ya söylemesin daha iiyi söz yazsın yetr ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…