Anket Sinan Akçıl'ın şarkı söylemesi yasaklansın diyenler :D

Sinan Akçıl şarkı söyleme işine derhal son versin ya da yasaklansın :)

• evet iğrenç bir ses derhal son vermeli bu işe diyenler :)

OY: 45 83,3%
  • hayır ben düetsiz tek başına canlı performansını beğeniyorum diyenler :S

OY: 9 16,7%

• Ankete Katılan
    54

ilksah

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2010
3.859
6
358
hayatım boyunca bu kadar kötü bir ses kötü bir sahne performansı acaip acaip hareketler görmedim ajdar bile iyidi :)
kim gaza getirip albüm çıkarttıysa yazık etmiş karizmasına asilliğine gerçekten yazık etmiş keşke hep gizemli karizmatik söz beste yazarı olarak kalsaydı
onun albümü sayesinde düet yaptığı kişilerin konserleri patladı
sinanında albümü elinde patladı

dip not: konser biletleride 56 tl miş :) kişi başı

SONUNA KADAR İZLEYİN LÜTFEN
[video=youtube;L0AbhDdlVy4]http://www.youtube.com/watch?v=L0AbhDdlVy4[/video]

Son düzenleme:
olmuş tamam :) :):):)

Son düzenleme:
sen takmissin bu sinan akcila hadiseyle bir akrabaliginmi var

Demekkı bıtek bı ben bole dusunmuyomusum ben atmadakı sesını sevmıstım ama bı kanalda canlı performansı denk geldı adamda hıc ses yok cok catallı bır sesı var ole yakısılıkla ıs bıtmıyo valla gercı sırf guzel oldugu ıcın cok sarkıcı turedı ama bayanlara alısıgız

Tamda şu an Ziynet Sali ile olan düetini dinliyordum. Sırf şarkı ve Ziynet'in sesi güzel diye.Yoksa çekilir bir sesi yok Sinan Akçıl'ın.Sadece şarkı yazsın mümkünse,her işe el atmanın bir manası yok.​

Son düzenleme:
Hakikaten desteği nereden bu adamın ya?

Bestelerini de beğenmem ama en azından bu kadar kulak tırmalayıcı değil..

Yasaklansın,şarkı söylemesin o boru gibi sesiyle..

Hayır Ajda Pekkan'la düet böyle bir adama nasıl düşmüş anlamak mümkün değil..

Bir de o karga sesiyle "bugüb daha cumartesiiiiiii" demiyor mu..

Soğuyorum o günden..

ilkşah ya olmuş anketin hem de güzel olmuş ya
adamın sesi öyle de kötü böyle de kötü zaten

Nedir bu kadar anti-Sinan durumları
2 ayrı konu açınca şaşırdım
onun şarkılarını dinleme olsun bitsin

adama o kadar takmış durumdayım ki :) ilk defa bir ünlüden nefret ettim haa birde nihat doğan

ya bir kaç programda denk geldim yaa kötüsün kötü ama bir havalar bir havalar sanarsınki albüm 70milyon satmış :)

ilkşah takmışsın adama :)
ama cidden çok kötü yaa hem tipsiz hem karga sesli
o verdiğin linke de bakmıştım da adam zaten şarkının yarısını söylemiyo sesi berbat olduğu için, şiir gibi okumaya çalışıo :)

cidden anlamiyorum neden bu sesle bukadar ünlü oldu bi anda, bide en hit sanatcilarla sarki cikartiyor.. yani kimler kolundan tuttu da bu hale getirdi bunu.. yok yani benimde kolumdan tutsunlar benim cirtlak sesimle beni ünlü yapsinlar .. benim neyim eksik görüntüm var bi sesim yok

şarkı yarışmalarına o kadar güzel sesli gençler çıkıyor eliyorlar bu adamı pat die albüm yaptılar ünlü ettiler iyice
çevre işte
çevren olduktan sonra kargada olsan sende ünlü olursun
bi şarkı ajda
bi şarkı hande
diğer şarkılarda öyle
hep ünlülerle düet yaptı iyide hadi ilk albüm böyle diğer sevilen ünlüler sayesinde albüm çıkardında
bu şarkılar 1 yıl sonra unutulacak artık dinlenmeyecek o zaman ne yapacaksın yinemi sevilen ünlülerle düet yapacaksın
zaten şarkıları sinan söylemioki %90ını diğer ünlüler söylüo %10unu sinan ama albümde sinan akçıl yazıo
haksızlık ettiler sesi güzel insanlara

sakarya konserinde 56 tl ye satılmış biletler 500 kişi bile toplanmamış
izledim hiç şarkı söylemior sürekli konuşuyor sürekli birşeyler soruo birilerine birşeyler anlatıo şarkıların hikayelerini anlatıo
sanarsın ki konser değil talk show
ayıp ayıp yattığın yerden şarkıcılık yapılmaz emek lazım...

Son düzenleme:
sinan akcilsinan akcilsinan akcilsinan akcilsinan akcilsinan akcilsinan akcil

sesi berbat gerçekten. bir konserde duymuştum o ne yaa. normal insan bile utanır o sesle şarkı söylemeye birde bu konser veriyor yuhh diyorumm. sesinin kötülüğünü bırakk söyleyemiyor bile şiir okur gibi sanki 3 yaşında bebe şarkı söylüyor. artı dans etmesi el kol hareketleri ağzı flnn bir garip ayhhh. sevmiyorumm.

[video]http://www.timsah.com/Sinan-Akcilin-sesi-dinleyenleri-sasirtti-Hande-Yener-Sinan-Akcil-Atma/ZrrTVRHMOk-[/video]

bu video herşeyi anlatıo kızlar izleyin mutlaka

Son düzenleme:
url de hata var diyor
2011-2012 premier lig tanıtım filmi var başta:26:

sanki albüm sinanın değlde handenin

şahtı şahbaz oldu diye buna derlerr

kızlar bir de dansı falan bi garip,sanki gay???
bi ben mi böyle düşünüyorum acep???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…