Saç Uzatma Yöntemleri sinameki kürü ile saç uzatma kürü fotoğraflı paylaşım....

bısey soracagım yalnızca sınemakı kaynatıp suyunu her dustan cıktıgmda püskürtksem sonuc alır mıyım sence:26:

Mart ayından beri düzenli olarak sinemakiyi yaptın mı? teprik ederim seni..bak kaç ay geçmiş sonucunu almışsın bazı arkadaşlar iki hafta yapım bi ay yapım rapunzel olayım istiyorlar..

çok haklısın ya bide sitem ediyorlar 2 haftada 1 ayda hiç birşey fayda göstermez ki aynı ürünü 2 3 ay kullan o süreçten sonra zaten asıl etkisini göstermeye başlıyor bu hangi ürün olursa olsun işe yaramayan ürün yoktur sonuçta hiç bakımsız saç var bide 2 günde bir 1 haftada bir bakım yapılan saç var tabiki bakımlı saç digerine göre bi şekilde kendini belli eder ama 2 haftada değil 2 3 ayda .

canımmm kürü uyguladıktan sonra yıkama işlemini nasıl yapoyorsun bi yazar mısın. Direk ılık suyla duruyalıp şampuan mı yapıyorsun ?

sinameki kürünü 4 ay boyunca uyguladım hiçbir şekilde bir işe yaramadı kendi uzama hızının üstüne çıkmadı sanırım en doğrusu saçı kendi haline bırakmak kestirmemek ve sabretmek denemediğim ürün kalmadı sonuç değişmiyor

Canım maşallah saçların harika gözüküyoo
Uzamışlar, gürleşmişler kesinlikle sabrından dolayı seni tebrik ediyorum

Arkadaşlar merhaba ben de sizin yorumlarınızın üzerine 8 hafta sinemaki kürü yaptım. Saçlarım ombre yüzünden yanmıştı ve kuaförüm katlı kesmek zorunda kaldı en sevmediğim model olduğu için de günler benim için geçmedi ama şimdi tam 2 ay oldu ve ben değişimi sizle paylaşmak istedim hem sizin sayenizde olduğu için teşekkür olarak ve benimle bizimle aynı şeyleri yaşayanlara göstermek için ben değişimi fark ettim bakalım siz ne diyeceksiniz :) ilk fotoğraf 23 eylül ikinci fotoğraf 23 kasım

Eklentiler

• image.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 1.482
Çok güzel uzamış Tebrikler umarım benimki de o boylara bi gün ulaşır.

merhabalar aranıza yeni katıldım küre baslıyalı 3. haftam 1.5 cm kadar fark oldu hıc uzamayan saclarımda sızce suan ıyımı uzama mıktarı 3. küre göre çok heyecanlıyım da . aksam foto paylasıcam baslamadan once ve 3. hafta sonunda cektım cevaplarınızı beklıyorum...

bu arada mağzemelerim yarım cay bardağı su bir tutam sinameki bir tatlı kaşığı tatlı bağdem yağı 1 adet bemiks ampul ... arkadaşımın önerisi üzerine başladım umarım sonuç alırım...

Sinameki kürüne bende yeni başladım sayılır. Burada çok fotoğraf paylaşımı olmamış galiba diğer konuda mı paylaşılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…