• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri sinameki kürü ile saç uzatma kürü fotoğraflı paylaşım....

duygusal_kiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
54
4
26
Samsun
malzemeler:sinameki otu-bemiks ampul-bepanthen ampul-evigen ampül -badem yağı -bemiks ampulün kokusunu hafifletmek içinde lavanta yağı...
hazırlanışı:
1 çay bardağı su ile yaklaşık 1 tatlı kaşığı sinameki 1 dakika kadar kaynatıp süzülüyor.

Yeterince ılık hale geldiğinde içerisine 1 yemek kaşığı tatlı badem yağı ve 1 ampul bemiks vitamin ekleniyor. Şahsi önerim evigen ve bepanthene ampullerden de birer tane ilave etmeniz. Böylece aynı anda evigen ile saçınızın e vitamini ihtiyacını karşılayabilir, yenileme ve onarma görevlerini üstlenen bepanthene ile saçınızın yapısını sağlıklı hale getirebilirsiniz.

Bu karışımı sürekli çalkalayarak önce saç diplerine uygulayıp masaj yapılmalı. Kalanı saç boylarına uygulanmalı.

Tüm bitki çaylarında olduğu gibi sinameki ile hazırlayıp zenginleştireceğiniz bu çayı da her uygulama öncesinde yeniden hazırlamanız gerekmekte, birkaç seferlik hazırlanıp bekletilemez.

b vitamini olan bemiks ampulün kokusu biraz ağırdır ancak bu daha çok yaz mevsiminde sorun olur. Havaların soğuması ile beraber koku da azalacaktır. Yine de rahatsız olursanız saçlarınızı yıkayıp fazla suyunu havlu ile aldıktan sonra, 1 bardak kadar suya birkaç damla lavanta yağı ekleyerek hazırlayacağınız son durulama suyu ile saçlarınızı yeniden yıkayıp diplere masaj yapabilirsiniz. Saçınızda kalan bu lavantalı su saçlarınızdaki vitamin kokusunu alacaktır.

Lavanta yağı yerine lavantanın kendisiyle bir durulama suyu hazırlamak isterseniz uygulama şeklini saç bakımında lavanta başlıklı yazımda bulabilirsiniz.

Sinameki kürünü özellikle ay büyürken kullanmanızı öneriyorum. Uygulamak için ilk tercihiniz yağ veya protein-meyve günleri olmalı. Eğer kaçırdıysanız mineral günlerin de uygulayabilirsiniz.

GEÇEN SENE MART AYINDA BAŞLAMIŞTIM VE SON HALİ İSE DÜN ÇEKİNMİŞ OLDUĞUM RESİMDE FARKI GÖRÜYORSUNUZ BENDE SABRETTİM VE BAŞARDM VE DURMAK YOK BAKIMA DEVAM....MAŞALLAH DEMEYİ UNUTMAYINIZ:)

Eklentiler

• $4.ayy.jpg
    $4.ayy.jpg
    18,4 KB · Görüntüleme: 16.980
  • $5.ay.jpg
    $5.ay.jpg
    16,4 KB · Görüntüleme: 21.041
  • $6.ay.jpg
    $6.ay.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 27.710
  • $12.ay.jpg
    $12.ay.jpg
    18,4 KB · Görüntüleme: 24.786
Son düzenleme:
Ben bu kürü ysklaşık 1 ay boyunca yaptım ve o kadar pişman oldum ki ellerimde kaldı saçlarım ilkte az az dökülüyordu sonradan feci hslde döküldü anında bıraktım katlı kesim olduğu için ara ara saçlarım yok olmuştu döküldüğü için saçlarımı kestirmek zorunda kaldım kusfötümün önerdiği yağı kullanıyorum şuan saçlarım kendime geldi. Herkesin bünyesi farklıdır kızlar etkilemiş olmayayım sadece bunu psylşmk istedim.

Ben bu kürü ysklaşık 1 ay boyunca yaptım ve o kadar pişman oldum ki ellerimde kaldı saçlarım ilkte az az dökülüyordu sonradan feci hslde döküldü anında bıraktım katlı kesim olduğu için ara ara saçlarım yok olmuştu döküldüğü için saçlarımı kestirmek zorunda kaldım kusfötümün önerdiği yağı kullanıyorum şuan saçlarım kendime geldi. Herkesin bünyesi farklıdır kızlar etkilemiş olmayayım sadece bunu psylşmk istedim.
canım herkeste dökülme yapabilir ince telli olsun kalın telli olsun yapar normaldir benimde ilk zamanlar baya bir dökülme yaptı bence dökülme sebebi kırık yıpranmış olan saçları döküp yenilenmeyi sağlanması olabilir ve sen 1 ay kullanmışsın zaten 1 ay kullanımda dökme elbette yapar saç yoksa kendini nasıl yenilesinki sıkıntı olmaz merak etme derim bence devam et bırakma ben farkı gördükce inan dökülmede yapsa etse bırakmadım sadece yazın düğünüm oldu onun öncesinde 2 ay kullanmadım bıraktım ama tekrardan devam ediyorum....ve yaza artık baya bir yol katederim:)

kızlar bende bu kürü 1 aydır yapıyorum şuan 2 haftam kaldı sonra 2 hafta ara vereceğim ama geçen yaptığımda çok saçım döküldü ama ben aldırış göstermedim sinamakiyi biraz fazla katmış olabilirim diye düşünüyorum 4 saat bekletiyordum artık 3 saat bekleteceğim. bide bioblasın sarmaşık özlü şampuanını alacagım saç dökülmelerine ve uzamayan saçlar için belki faydası olur. :2:

Mart ayından beri düzenli olarak sinemakiyi yaptın mı? teprik ederim seni..bak kaç ay geçmiş sonucunu almışsın bazı arkadaşlar iki hafta yapım bi ay yapım rapunzel olayım istiyorlar..

Mart ayından beri düzenli olarak sinemakiyi yaptın mı? teprik ederim seni..bak kaç ay geçmiş sonucunu almışsın bazı arkadaşlar iki hafta yapım bi ay yapım rapunzel olayım istiyorlar..
canım ben sadece düğün öncesinde 2 ay yapmadım çünkü bildiği üzere bemiksin kokusu fena ve saçda koku ister istemez kalıyor ve oyüzden kokusu gitsin diye bırakmıştım ve şmdi yeniden başladım .. artık kokusunu gidermek içinde lavanta yağı kullanıyorum kokusunu alıyor azda olsa .....2 haftada yada 1 ayda belli olmaz ilk önce saçınızın vitaminlere bakıma alışması lazım kabullenmesi lazımki saç kendini yenilemeye başlasın ben şahsen çok memnunum şuanki saçımdan inşallah saç uzatan arkadaşlarda nasiplenir ve saçları uzar...

Duygusal_kız gerçekten güzel uzamış saçların,tebrikler kür sana yaramış :) Bende geçen yıl yapmaya başladım bu kürü ,devamlı olmasada yapamaya çalışıyorum.Geçen yıl Aralıkta başladım Haziran ayına kadar bir düzenli bir düzensiz devam ettim (mesela 5 hafta yapıp 3 hafta yapmadım gibi düşün) Hazirandan Ekime kadar hiç yapmadım.Ekim ayında 4 cm kadar kestirdim saçlarımı ve o haftadan itibaren düzenli yapmaya başladım.Gerçekten kürün faydası mı bilmiyorum ama güzel bir şekilde uzadılar.Ensem kürü yapmadan önce açıktı şuan kestirdiğim halde sütyen hizamda var :)
Bemiks yerine başka b vitaminleri kullandığımda oldu aynı etkiyi yarattı bende.

BUARADA HAKİKATEN MAŞALLAHHH ;)

Son düzenleme:
malzemeler:sinameki otu-bemiks ampul-bepanthen ampul-evigen ampül -badem yağı -bemiks ampulün kokusunu hafifletmek içinde lavanta yağı...
hazırlanışı:
1 çay bardağı su ile yaklaşık 1 tatlı kaşığı sinameki 1 dakika kadar kaynatıp süzülüyor.

Yeterince ılık hale geldiğinde içerisine 1 yemek kaşığı tatlı badem yağı ve 1 ampul bemiks vitamin ekleniyor. Şahsi önerim evigen ve bepanthene ampullerden de birer tane ilave etmeniz. Böylece aynı anda evigen ile saçınızın e vitamini ihtiyacını karşılayabilir, yenileme ve onarma görevlerini üstlenen bepanthene ile saçınızın yapısını sağlıklı hale getirebilirsiniz.

Bu karışımı sürekli çalkalayarak önce saç diplerine uygulayıp masaj yapılmalı. Kalanı saç boylarına uygulanmalı.

Tüm bitki çaylarında olduğu gibi sinameki ile hazırlayıp zenginleştireceğiniz bu çayı da her uygulama öncesinde yeniden hazırlamanız gerekmekte, birkaç seferlik hazırlanıp bekletilemez.

b vitamini olan bemiks ampulün kokusu biraz ağırdır ancak bu daha çok yaz mevsiminde sorun olur. Havaların soğuması ile beraber koku da azalacaktır. Yine de rahatsız olursanız saçlarınızı yıkayıp fazla suyunu havlu ile aldıktan sonra, 1 bardak kadar suya birkaç damla lavanta yağı ekleyerek hazırlayacağınız son durulama suyu ile saçlarınızı yeniden yıkayıp diplere masaj yapabilirsiniz. Saçınızda kalan bu lavantalı su saçlarınızdaki vitamin kokusunu alacaktır.

Lavanta yağı yerine lavantanın kendisiyle bir durulama suyu hazırlamak isterseniz uygulama şeklini saç bakımında lavanta başlıklı yazımda bulabilirsiniz.

Sinameki kürünü özellikle ay büyürken kullanmanızı öneriyorum. Uygulamak için ilk tercihiniz yağ veya protein-meyve günleri olmalı. Eğer kaçırdıysanız mineral günlerin de uygulayabilirsiniz.

GEÇEN SENE MART AYINDA BAŞLAMIŞTIM VE SON HALİ İSE DÜN ÇEKİNMİŞ OLDUĞUM RESİMDE FARKI GÖRÜYORSUNUZ BENDE SABRETTİM VE BAŞARDM VE DURMAK YOK BAKIMA DEVAM....MAŞALLAH DEMEYİ UNUTMAYINIZ:)

hanım efendi saçlarınız tam 3 ayda mı uzadı ayrıca ben tam 1 ayımı doldurdum kokusuna bayıldım sinameki kürünün çünkü ben sarımsağın kokusuna bayılan bir kadınım ve genelde herşeyin kokusuna bayılırım ilk başta bemikten korktumyaa ama sonra bir kırdım çok beğendim anlamadım neden herkes pis kokuyor diyor herneyse hanımefendi şey tam 3 ay kullanımda mı harika sonuçlar elde ettiniz saç parlaması oldumu lütfen hanımefendi cevaplarsanız çok sevinirimmmmmm...

hanım efendi saçlarınız tam 3 ayda mı uzadı ayrıca ben tam 1 ayımı doldurdum kokusuna bayıldım sinameki kürünün çünkü ben sarımsağın kokusuna bayılan bir kadınım ve genelde herşeyin kokusuna bayılırım ilk başta bemikten korktumyaa ama sonra bir kırdım çok beğendim anlamadım neden herkes pis kokuyor diyor herneyse hanımefendi şey tam 3 ay kullanımda mı harika sonuçlar elde ettiniz saç parlaması oldumu lütfen hanımefendi cevaplarsanız çok sevinirimmmmmm...

3 ayda olurmu canım ben geçen sene 4.ayda başlamıştım 2 ay ara verdim ve 12.aya kadar devam ettim düzenli kullanırsanız farkı göreceksiniz zaten saçdada parlama oluor evet.....

Bayılldımmm canım çok güzel olmuşlar saçların gürleşmiş ve ışılıtılı duruyor güle güle kullan yeni saçlarını , böyle olumlu sonuçları görünce hemen başlayasım geliyorr. Umarım benimle böyle olur saçlarımm :)))

maşallah gerçektende saçlarınız harika görünüyor. tam benim istediğim saç tipi.
benim saçlarım ince telli olmasına rağmen kafamda isyan var asla düzleştirmeden çıkamıyorum sürekli yeni saçlarım çıkıyor diğerleri uzuyor alttan gelenler kısacık kalıyor bu sefer kısa olanlar kabarıyor toplasam ayrı bir dert muhakkak köpük veya jöle sürmem gerek toplu saçlarımın aralarından ayaklanıyorlar. her türlü kötü görüntü oluyor. bütün saçlarım aynı hizada olsa veya en azından sizin gibi düz bir saça sahip olsam ne güzel olurdu:31:

bizzat yaptım uyguladım bi formül var sinameki otu, bemiks ampul ve tatlı badem yağı saçı uzatmada ve güçlendirme canlandırmada ayrıca saç rengini bile parlak yapmada birebir :34:

hazırlanışı:

7-8 ay geçmiş zaten bu kadar uzardı sacın. Demekki sinameki uzatmıyor.Yine görmüş olduk..Sanki normalde saç uzamayan birşeymiş gibi birde insanların şaşırmalarına anlam veremiyorum ..AAA bak uzamış diyenler 8 ayda sizin saçınız aynı boyda mı kalıyor acaba.
Sinameki çok sulu bir kür.saçınızda uyguladığınızda suyla beraber akıp gidiyor. yağların sudan daha yoğunlukları az olduğu için derinizde su tabakasının üzerine çıkar.su damlacıklarının üzerinde yer alır yağlar yani. Bunun yerine saf yağ karışımları daha faydalı ve hızlı uzatacaktır..
Buarada Saçların cok güzel ALLAH nazardan saklasın:nazar::nazar::nazar:

bu karışımı saçımızda kaç saat bekleticez. Bir de sürdükten sonra streçle falan sarıcaz mı saçımızı ? cevap verirseniz çok büyük sevap olur :1:

7-8 ay geçmiş zaten bu kadar uzardı sacın. Demekki sinameki uzatmıyor.Yine görmüş olduk..Sanki normalde saç uzamayan birşeymiş gibi birde insanların şaşırmalarına anlam veremiyorum ..AAA bak uzamış diyenler 8 ayda sizin saçınız aynı boyda mı kalıyor acaba.
Sinameki çok sulu bir kür.saçınızda uyguladığınızda suyla beraber akıp gidiyor. yağların sudan daha yoğunlukları az olduğu için derinizde su tabakasının üzerine çıkar.su damlacıklarının üzerinde yer alır yağlar yani. Bunun yerine saf yağ karışımları daha faydalı ve hızlı uzatacaktır..
Buarada Saçların cok güzel ALLAH nazardan saklasın:nazar::nazar::nazar:
evet 8 ay geçti ama kullanmasaydım kürü belki bukadar uzama olmayacaktı ayda 1 cm uzayacağına bakımlarla kürlerle 2-3 cm uzayabiliyor ben şahsen saçımın bu derece uzamasını yaptığım bakımlara borçluyum bence birşeyi içtenlikle ve inanarak yaparsanız ozaman yaptığın şeylerde olumlu sonuç verir...isteyen yapar isteyen yapmaz elbette biz burda yaptığımız sonuç aldığımız şeyleri paylaşıyoruz tabi herkesdede aynı şey olacak değil lişiden kişiye ddeğişir...

bu karışımı saçımızda kaç saat bekleticez. Bir de sürdükten sonra streçle falan sarıcaz mı saçımızı ? cevap verirseniz çok büyük sevap olur :1:
canım ben baya bekletiyordum 4-5 saat bekliyordu....streçle değil ben poşet kullandım ve poşeti iyice arkadan toplayıp tel tokaylada tutturuyordum ve üstünede başörtüsü bağlıyordum sıcak tutsun diye ...

Bende bu kürü 8 hafta kullandım, yani bilemiyorum normal uzamamdan farklı değildi hiç.dip boyamdan pay biçerek takip ettim,her ay ne uzuyordu ise aynı uzama oldu.Bende pek işe yaramadı yani:25:

hazırlanışı:

İnanamıyorum şaka gibi uzamışlar,tebrik ederim canım darısı benim başıma :)

Buarada Saçların cok güzel ALLAH nazardan saklasın:nazar::nazar::nazar:[/

sinameki kürünü bende uyguluyorum..saçları çok zor uzayan biri olarak bi kaç kullanımda bende hemen farketti..2 senede kaç kez saç kestirdim hatırlamıyorum bile..ve en son kaynaklarım yüzünden kopan canım saçlarımı geri uzatmak için yeniden başladım..ama burda sana katılıyorum..7 8 aya göre az uzamış pek fark yok gibi normal bi uzamam olmuş sanki...şaşıran arkadaşlarada fotolara dikkatli bakmalarını öneririm..ıslak saç her zaman daha zayıf ve az durur..en son hali ile eklenen fotoda saçlar fönlü,tabiki çok durur...yani demem o ki sinameki hakkaten düzenli kullanımda işe yarıyor..ben 8 ay kullansam kalçama gelirdi o saçlar o kadarda garanti ediyorum :51:

Back