Saç Uzatma Yöntemleri Sinameki Kürü + Entele Yağı hakkında yardım

Bugün 4üncü kürümü yapacağım. Saçlarım yumuşacık. Valla benim saçlar kafasına göre bi yumuşak bi süpürge takılıyor offf

Kızlaarr. Sinameki kürü + Entele, zeytin, hint, susam yağı karışımıma bugünkü yapacağım kürde sizce bal ve gül suyuda koysam nasıl olur? Acil cevap bekliyorum birazdan yapacağım.. :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

gül suyu güzel kokmasını sağlar balda parlaklık verr heralde
ama bnce o kadar fazla şey karıştırmaya gerek yok
etkisini arttırayım derken ters tepki etmesinlmaz:

Kattım hepsini kattım =S Yarım saate yıkıcam saçımı. Bakalım ne olacak =)) Ama o kokuyu gül suyu bile geçiremez bence =DD
Balı çay kaşığı kadar koydum. Gül suyunu 4-5 damla.

Son düzenleme:
Sonuçları buradan bildiririm =)) Ama inanılır gibi değil diplerim çok belirginleşti. Şöyle biraz daha uzasın öyle boyatıcam =)

canım sinemakili kürü sadece saç diplerine süreceksin bende bütün saçıma sürüyordum keçe gibi yapıyordu ama şimdi olmuyor bence sadece badem yağıyla yap diğer yağlarıda bütün saçına sür 2 3 saat beklet saçını yıka ayrıca ben normal sıcağa yakın suyla yıkıyorum yoksa saçın temızlenmez tatlım kolay gelsin...opuyorumnanaktanvereliniortak

Sonuçları buradan bildiririm =)) Ama inanılır gibi değil diplerim çok belirginleşti. Şöyle biraz daha uzasın öyle boyatıcam =)

canım kokusu için elma sirkesi kullan derim ben durulama suyuna biraz kat ve iyice durula saçını ayrıca elma sirkesi de saça faydalı :sm_cool:

Peki saçımın güzel kokması için ne yapabilirim? Yani şampuanımda güzel kokuyor ama bonyodan çıkınca kokusu hemen uçuyor kalmıyor. Ben istiyorum ki 1-2 gün kalsın saçımda koku. Bunun için bazı yağlar kullananlar varmış lavanta felan. Bir bilginiz var mı?

Off be güzelim şimdi mi sölenir bu uçlarına sürdüm yine =DD Neyse bir dahakine sadece diplere sürerim. Bugün karışımıma bal ve 4-5 damla gül suyuda ekledim ehehehhh bakalım ne olacak 10 dkya yıkıcam =DD

Veee şimdi banyoya gidiyorum. Katmadığım şey kalmadı kafama bakalım semsertmi olacak yumuşacık mı =DDDD

Arakadşlar saçımı bir açtım ellerimi saçlarıma bi götürdüm saçlarım karton kadar sert. çekiyorum çekiyorum yok açılmıyor sabitleşmiş. hani saç spreyi sıkılırya donar aynen öyle hatta daha fena. eyvah dedim kızım ne ettin sen. banyoya girdim güzelce bi su tuttum baya. sonra bi şampuan yaptım iice. sonra kremledim. Şimdi ıslak kuruyunca ne olur bilmşiyorum off herbişeyi karıştırdım korkuyorum şimdi kurutmaktan. ağlicam nerdeyse ya inş bişi olmaz. saçım kurusn yazarım buraya.

Arkadaşlar şuanki yazacaklarıma inanamayacaksınız !!!!! Çünkü ben bile inanmakta güçlük çekiyorum!!!!

Saçlarımı kuruttum Allahım bi yumuşak oldu bi yumuşak oldu görmlisiniz. Ben hayatımda ne böyle yumuşak bir saç tuttum, ne gördüm nede duydum! Sanırım bal yumusattı bu kadar. Gülsuyu sayesindede kötü kokmuyor biraz gül kokuyor ama çok beli değil. Ayy hala inanamıyorum sevinçten ağlicam neredeyse bu seferde!!!

kız Allah seni napmasın emi okurken güldüm vallahi hoşuma gitti yazın senin adına sevindim canım iyi bakalım o zaman devam ama sürekli yapıpta saçını havasız bırakma arada bir yap şeker tamam mıkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan:dance:::Şeniz

Son düzenleme:
Ehehehehhh teşekkür ederim. Haklısın aslında ben her yıkamamda muhakkak bişiler sürüyorum dayanamıyorum =D Zaten iki günde bir yıkanıyorum yarın yıkandığımda bişi sürmeim bari. Tabi dayanabilirsem

azcık dayan sende canım saçını biraz nadasa bırak ben öyle yaptım 1 haftadır bişey sürmüyorum hem o arada ne kadar etki ettiğini daha iyi görürsün şeker-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile2sempatiksalakcinni

Bugün dayandım sürmedim şimdi banyoya giricem =)) Off şöyle 4-5 santim daha uzasada boyatsam artık =DD

bence bu kadar uğraşma saçınla yararlı şeyler yapıyon ama sonuçda saçın iki günde bi bişeyler yapmak bekletmek havasız kalması falan ve bu kadar çok uğraşmak yanlış
ben 1.5 ay bakım yapıyorum sonra 2-3 hafta hiç ellemiyorum uzamada o arada oluyo zaten
çok mu kısa snn saçın

Kısa değil ama çok yıprandı. Bi görsen çok fena. Ve bu haline dayanamıyorum ='( Nyseki şimdi düzeldi biraz

Pyenses canım banada bu hafta sonu geliyo entele yağı inş. aynı etkiyi bende görürüm yazılarını tek tek okudum gerçekten çok iyi gidiyorsun ama saçlarını 1.5 aylık bakımdan sonra 2 hafta dinlendir hiç birşey yapmadan yıka kremle çık derim ben 2 haftadır hiç birşey yapmadım bugün itibariyle 3.kür sinemakiye başlıyorum hafta sonuda entelem gelicek haftada 1 de onu yaparım bende sonuçları burdan bildiririm kızlar

Son düzenleme:
ya peki ilk önce sinemakiyi kaynatıp süzdükten sonra suyunumu sürcz:S:S ve adem yagını emiksi sinemakiyi kaynattıktan sonramı katıştırcaz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…