İki gün önce bir daha yaptım. Allah'ım diplerim dahada belli şuan. Şoklardayım hala. Ama bir sorun var arkadaşlar. Kürü ilk yaptığımda saçlarım ipek gibi oldu. Muhteşemdi. Aha saçın kendine döndü diye sevindim. İki gün öncede yaptım kürü ama saçım yine aynı kuru, ne kadar tarasan da dolaşık bir halde. Ve boya o kadar mahvettiki saçlarımı, saçımın asıl şekli yok artık. Nasıl şekli şuanki biliyor musunuz. Ense kısımları kıvırcık üstler düz. Sanki iyi düzleştirilememiş gibi duruyor düzleştirmediğim halde. Kaç kişi bana dediki saçını iyi düzleştiremiyorsun. Oysaki saçında düzleştirici yok. Delleniyorum ya. Lütfen yardım edin sürmediğim yağ mağ kalmadı ne yapıcam ben. Yemin ediyorum uzamasınıda geçtim yeterki sağlıklı saçlaım olsun :gitme:
Sonuçları buradan bildiririm =)) Ama inanılır gibi değil diplerim çok belirginleşti. Şöyle biraz daha uzasın öyle boyatıcam =)
canım sinemakili kürü sadece saç diplerine süreceksin bende bütün saçıma sürüyordum keçe gibi yapıyordu ama şimdi olmuyor bence sadece badem yağıyla yap diğer yağlarıda bütün saçına sür 2 3 saat beklet saçını yıka ayrıca ben normal sıcağa yakın suyla yıkıyorum yoksa saçın temızlenmez tatlım kolay gelsin...opuyorumnanaktanvereliniortak
Arkadaşlar şuanki yazacaklarıma inanamayacaksınız !!!!! Çünkü ben bile inanmakta güçlük çekiyorum!!!!
Saçlarımı kuruttum Allahım bi yumuşak oldu bi yumuşak oldu görmlisiniz. Ben hayatımda ne böyle yumuşak bir saç tuttum, ne gördüm nede duydum! Sanırım bal yumusattı bu kadar. Gülsuyu sayesindede kötü kokmuyor biraz gül kokuyor ama çok beli değil. Ayy hala inanamıyorum sevinçten ağlicam neredeyse bu seferde!!!
Ehehehehhh teşekkür ederim. Haklısın aslında ben her yıkamamda muhakkak bişiler sürüyorum dayanamıyorum =D Zaten iki günde bir yıkanıyorum yarın yıkandığımda bişi sürmeim bari. Tabi dayanabilirsem
bence bu kadar uğraşma saçınla yararlı şeyler yapıyon ama sonuçda saçın iki günde bi bişeyler yapmak bekletmek havasız kalması falan ve bu kadar çok uğraşmak yanlış
ben 1.5 ay bakım yapıyorum sonra 2-3 hafta hiç ellemiyorum uzamada o arada oluyo zaten
çok mu kısa snn saçın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?