Bugün aktara gittim. Entele olup olmadığını sordum artık satılmıyor dedi =S Ama entele yağı var dedi. İlk defa duydum entele yağını. Neyse aldım. Bir şişe yağ verdi içinde zeytin yağı + hint yağı + susam yağı + badem yağı ve entele yağı var, karışık. Bunu sür saçın kendinede gelir uzatır felan dedi.
bi tutuam iki parmağının arasına ne kadar alıyosan o kadar sinemaki koyuyosun
5 dakika kahverengi oluyo su o alona kadar sonra süz yapraklarını içinden çıkar
tatlı badem yağı ben ayrıca zeytinyağı koyuyorum
4 saat bekeletip yıkıyosun koku kalmıyo bende
bi süre yaıp ara vermelisin ben 1.5 yaptım şimdi ara verdim saçın dinlenmeye ihtiyacı var çünkü
saçında boya varsa boyayı akıtıyo
uzattığı kesin onun dışında yumuşacık ve parlak oluyo
bemiks kutunun içinde 5 tane oluyo birini kırık sinemaki ılıdıktan sonra dök içine (kırarken eline dikkat et )
ben 5 günde bir 4 saat bekleterek yaptım
bunun dışında bi bakım yapmadığım için entele yda tılan yağı konusunda bi bilgim yok
kolay gelsin
canım entele yağını ne kadara aldın ???:bbo:
Tek satılmıyordu karışıktı. entele, susam, hint, zeytin, badem yağı karışıktı. 5 tl felandı.
Bizim Adana'da Çerçi var aktar. Üzernde çerçi felan yazıyor canım markası yok =)aa marka olarak ne canım burda entele yağı diye bi şise gösterdi aktar 50ml 20 tl ye ffisfisfis çok pahalıydı alamadım bilmiyorumkismile
Ayy yağı hem çok koyuyorum hemde çıkarmak için iki şampuan yapıyorum bol bol su döküyorum. Annem ılık suyun yağı çıkarmadığını söyledi sıcak suyla yıka dedi. Off elektiriklenmesine deli oluyorum ilk defa böyle oluyor :ecrin_bebek:bnde elektrklenme yapmadı aksine yatıştırdı saçlarımı herkeze farklı etkileri var bnmde kına var saçımda onu akıttı biraz o yüzden çık iyi bu bakım
ya da çok yağ eklemişin ondanda olabilir yıkarken çık yıkıyosan arıtmak için sonra kuruyup ekelktrlenyodr saç
ılık suyla yıka bn öyle yapıorum
Bizim Adana'da Çerçi var aktar. Üzernde çerçi felan yazıyor canım markası yok =)
Ayy yağı hem çok koyuyorum hemde çıkarmak için iki şampuan yapıyorum bol bol su döküyorum. Annem ılık suyun yağı çıkarmadığını söyledi sıcak suyla yıka dedi. Off elektiriklenmesine deli oluyorum ilk defa böyle oluyor :ecrin_bebek:
iki şampuan bol bol su yapınca yaptığın bakımın etkisi kalmaz ki ben bi kere yıkayıp kndi halinde kurusun diye bırakıyorum bi yere gtmiceksem sorun olmuyo ertesi gün bi daha yıkıyorum artık sıcak suyla hiç yapmm bn ılık su dene baklım
Arkaaşlar inanamayacaksınız ama dip boyam geldi. Kürü yapalı bir kaç gün oluyor hemde =D
entele yağıyla sinemakiyi birlikte kullanıyorsun sanırım dimi canım hadi bakalım sağlıklı upuzuuun saçlar hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?