Bugün aktara gittim. Entele olup olmadığını sordum artık satılmıyor dedi =S Ama entele yağı var dedi. İlk defa duydum entele yağını. Neyse aldım. Bir şişe yağ verdi içinde zeytin yağı + hint yağı + susam yağı + badem yağı ve entele yağı var, karışık. Bunu sür saçın kendinede gelir uzatır felan dedi. Bide sinameki aldım. Sinamekili kürü de ypmak için. Kızlar eczaneden bemix alırken sinamekili kürü yapacağımı söyleyince benimle dalga geçtiler. Görür onlar saçlarım uzasın gözlerine gözlerine sokmazsam banada Damla demesinler. Sizlere bir kaç sorum olacak.
Sinamekiyi nasıl kullanacağım? Kaynatmayı bile bilmiyorum.
Kaynatınca süzecek miyim ne edeceğim?
Bemix ampulu sinamekinin içine nası koyucam ve ne kadar koyucam?
Kürü kaç günde bir uygulamalıyım?
Kötü koku bırakıyor mu? Çünkü dersaneye gidiyorum her gün koku yapıyorsa nasıl geçirebilirim?
Entele yağı diye bir şey varmı?
Varsa entele otu kadar işe yarıyor mu yani onun kadar uzatıyor mu?
Üstteki yazdığım yağ karışımının içine bemix koyulur mu ?
Yılan yağı kullanıyordum ve etkisini görmüştüm bitince yine aldım ama bu aldığımın rengi hem öncekinden koyuydu hemde önceki kokmuyordu hiç bu kokuyor. Sizce sahte mi?
Sinameki + bemix i saçımı uzatmak için kullanıcam ama boyadan yıpranmış saçıma zarar verir mi? Yoksa daha iyi mi gelir?
Sinameki + bemix kürüne ek olarak başka şeylerde katabilir miyim içine?
Lütfen arkadaşlar eğer şimdi yanıt verirseniz hepsine şimdi yapıp yatıcam, sabah bonya yapıcam...
Sinamekiyi nasıl kullanacağım? Kaynatmayı bile bilmiyorum.
Kaynatınca süzecek miyim ne edeceğim?
Bemix ampulu sinamekinin içine nası koyucam ve ne kadar koyucam?
Kürü kaç günde bir uygulamalıyım?
Kötü koku bırakıyor mu? Çünkü dersaneye gidiyorum her gün koku yapıyorsa nasıl geçirebilirim?
Entele yağı diye bir şey varmı?
Varsa entele otu kadar işe yarıyor mu yani onun kadar uzatıyor mu?
Üstteki yazdığım yağ karışımının içine bemix koyulur mu ?
Yılan yağı kullanıyordum ve etkisini görmüştüm bitince yine aldım ama bu aldığımın rengi hem öncekinden koyuydu hemde önceki kokmuyordu hiç bu kokuyor. Sizce sahte mi?
Sinameki + bemix i saçımı uzatmak için kullanıcam ama boyadan yıpranmış saçıma zarar verir mi? Yoksa daha iyi mi gelir?
Sinameki + bemix kürüne ek olarak başka şeylerde katabilir miyim içine?
Lütfen arkadaşlar eğer şimdi yanıt verirseniz hepsine şimdi yapıp yatıcam, sabah bonya yapıcam...