Sinameki ile zayıflamak

Barbi03

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2008
1.072
6
merhaba arkadaşlar ben 2 gündür sinemaki
içiyorum boşaltım için sizce bu yolla zayıflanır mı görüşleriniz ne

intahara mı nıyetlisin arkadaşım sınemakı öle böle bir çay değil dozunu kaçırdınmı vucutta bırşey bulamazsa iç organlarını parçalayıp atmaya başlıyor benım arkadaşım ölüyordu bu yuzden haftada 1 kereden fazla içilmez miden mahvolur

Sinameki zararları varmı: Barsak mukozasını tahriş eder. Bağırsak tembelliğine yol açabilir. Kolit ve spastik kabızlık durumunda kullanımı uygun değildir. İlaçların emilimini olumsuz yönde etkileyebilir. Sinamekinin fazla şekilde kullanılması potasyumu azaltarak kalp kaslarını olumsuz yönde etkileyebilir. Sinameki bitkisi düşük yapma riski içerdiğinden hamilelikte sinameki kullanılmamalıdır. Sinameki zayıflama çaylarının içerisinde de yer alır. Bu yüzden bu tür çay karışımlarını içmeden önce içinde hangi bitkilerin bulunduğunu kontrol ediniz. Görüldüğü üzere sinameki otu rastgele kullanılıcak bir bitki değil dr tavsiyesi ile kullanılması gereken bir bitkidir

hadi ya ben bu kadar sakıncalı
olduğunu hiç düşünmemiştim teşekkür ederim uyarın içinn

Sinameki acil durumlar için bir ilaç, üç dört gün tuvalete çıkamayıp sıkıntı yaşıyanlar bir iki kereliğine kullanıyorlar. Sinameki ve zayıflama çayları sürekli kullanıldığı zaman vücut bunlara alışıyor, bir süre sonra kullandığın halde tuvalete çıkamamaya başlıyorsun. Bağımlılık gibi birşey.

kolonoskopiyle tanısı konulup kolon dönüşü darlıgı sorunundan kronik kabız olan bir insanım içmiyorum sinemakiyi bir de saglıklı birey olarak içmeyi düşünemiyorum bile kolon florasındaki yararlı bakteriler gidiyor probiyotik oluşumu engelleniyo yani say say bitmez öyle zayıflayacagıma şişko kalırım

Son düzenleme:
cok tehlikeli arkadaslar sakın denemeyın bıle....tehlıkelerının yanında bı akrabam kabızlıktan dolayı sureklı ıctı bır donem ama sımdı kabuzlık basur hatsafhada ilaçlar bıle fayda etmıyor sinemaki bagırsak işlevini azaltıyor çünkü ve daha bı cok zarar ..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…