Dogadan Form cayindada sinameki yokmu??
Arkadaslar kabizlik bagirsaklardaki bakteri ve kültür dengesizliginden ileri geliyor.
Bendede vardi,viyanadayim ben burdaki aktardan (reformhaus deniyor) kapsul aldim 100%dogal yanlisim yoksa atsütündenmi neydi unuttum valla.
Ama cok fayda etti birakin sinamekiyi falan onlar bir iki kere fayda ediyor bida etmiyor eskisinden kötü oluyor.
Ben denemedim ama Aktivia falan denedinizmi?
KUVVETLİ müshil olarak kullanılan sinameki, bağırsakları uyararak 10 saat içine boşalmalarını sağlar. Bağırsak parazitlerinin düşürülmesinde yardımcıdır. Bunlar için sinameki ılık suda 6-12 saat bekletilip sudan çıkartılır ya da toz halindeki yapraklarından 2-3 tatlı kaşığı, 1 bardak kaynar suda 10-15 dakika demlenir. Günde 2-3 kez 1'er bardak içilebilir. UYARI : 8 veya tıbbi denetim altında en fazla 10 gün kullanılabilir. Uzun kulanımlarda bağımlılık yapabilir. Hamile kadınlar, 6 yaşın altındaki çocuklar, bağırsak tıkanması olanlar, henüz tanısı konmamış mide ağrısı olanlar, apandisit belirtileri olanlar, ishali olanlar, kalın bağırsak iltihabı olanlar, bağırsak ülserleri olanlar kullanmamalıdır.
tabiki midenin çalışma sistemini bozacak her yediğinizi çıkarttırıyoda ondan ben sizleri anlamıyorum bilmediğiniz ilaçları içersiniz bitki çayını içmeye korkarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?