• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Şin Çeyang Saçları

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

klm3olm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2010
959
1
46
Diğer
kızlar ya ben düşlerimin prensi dizinin hastasıyım ... neyse yeniden izlemeye başladım ve şin çeyanga tekrar hasta oldum ve dizi boyunca yaptığı saç modellerini paylaşmak istedim ... :17: kusura bakmayın kızlar içimdeki aşkı biriyle paylaşmam gerekiyordu :17: ...
$cats3-horz.jpg

$cats4-horz.jpg

$cats17-horz.jpg

$cats10-horz.jpg

$cats8-horz.jpg

$cats23-horz.jpg

$cats20-horz.jpg

$cats14-horz.jpg

$cats6-horz.jpg

$cats12-horz.jpg

neyse kızlar severseniz yenilerini eklerim :27:

ben saçlarına bayıldım. Bu saça hangi modeli yaparsan yap harika durur :)

bu ne ayol bildiğimiz saç modelleri çok kötü geldi bana.ne havalı ne de şirin duruo:26:

bu ne ayol bildiğimiz saç modelleri çok kötü geldi bana.ne havalı ne de şirin duruo:26:

ya canım bence de öyle ama ben bu kıza bayılıyorum bilmiyorum ya yüzü falan çok güzel ... yoksa modeller bence de gayet normal ( hatta bende iğrenç durur eminim ) ama bu kızda mükemmel ya :16:
:1:zaten başlık şin çeyang saçı :1: mükemmel havalı ve şirin saç değil :1:

Bence çok güzeller,keşke bende yapabilsem ve bana da bu kız kadar yakışsa.İşte surat şeklinden kaybediyorum ve de hafif kepçe kulaklardan:27:

Bence çok güzeller,keşke bende yapabilsem ve bana da bu kız kadar yakışsa.İşte surat şeklinden kaybediyorum ve de hafif kepçe kulaklardan:27:

canım bence sende yapabilirsin zaten fark ettiysen şin çeyang da kulaklarını fazla göstermiyor kulak hizasındaki saçları gevşek yapıp kulakları gizliyor :1:

Silvart galiba insanın stiline göre bişey bu.Yani ben kendime yakıştıramıyorum herhalde.Bir de asyalıların yüzü farklı oluyo benimkisi böyle değil:47:

Back