damlaainkorea Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Aralık 2016 673 427 Dün 21:32 Konu Sahibi damlaainkorea #1 Evet arkadaşlar sizlerin var mı ben insanların kişiliklerine göre tekrardan daha kötü veya daha iyi hayat ile dünyaya geleceğine inanıyorum veya mutlaka ahiret olacağına inanıyorum
Evet arkadaşlar sizlerin var mı ben insanların kişiliklerine göre tekrardan daha kötü veya daha iyi hayat ile dünyaya geleceğine inanıyorum veya mutlaka ahiret olacağına inanıyorum
Peynirsiz Cheeseburger Guru Kayıtlı Üye 18 Aralık 2009 5.946 5.905 Bugün 05:24 Konu Sahibi damlaainkorea #2 Simülasyon ütopikte sizin ki çok mu mantıklı
damlaainkorea Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Aralık 2016 673 427 30 dakika önce Konu Sahibi damlaainkorea #3 Peynirsiz Cheeseburger .!.: Simülasyon ütopikte sizin ki çok mu mantıklı Genişletmek için tıkla... Bahsettiğim şey reankarnasyon veya islamdaki ahiret inancı milyonlarca kişinin inandığı dinlerin temelleri. Ne boş yaptın
Peynirsiz Cheeseburger .!.: Simülasyon ütopikte sizin ki çok mu mantıklı Genişletmek için tıkla... Bahsettiğim şey reankarnasyon veya islamdaki ahiret inancı milyonlarca kişinin inandığı dinlerin temelleri. Ne boş yaptın