Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır sizleri üye olmadan izliyorum.Aklıma takılan bir çok sorunun cevabını buradan bulabiliyorum.Ve artık üye olmaya karar verdimohaoldumsmile
Bu gün tam 1o haftalık hamileyim İkinci gebeliğim bu.:CüvCüv:Birincisi 4 haftalıkken sonlandırılmak zorunda kaldı.Aradan 9 ay geçti.Allahın izniyle düşündüğüm zamandada hamile kalabildim.Şu anlık herşey yolunda.12 hafta dinlenme süreci verdi doktorum.3 haftalıkken öğrendik.7 haftadır evde dinlenmedeyim,daha 2 haftamız var Allahın izniyle..
Umarım tüm anne adayları bebeklerini sağsalim kucaklarına alırlar.
Bu defa umutluyum,bebeğim bana sımsıkı sarıldı ve beni bırakmayacak..
:asigim:
Teşekkür ederim :)
Bende 3 haftalıkken öğrendim hamileliğimi.
Çok erken olduğundan dolayı ilk haftalarım çok gergin geçiyordu.
Kalp atışını aldıktan sonra daha rahatladım ve kafama takmamaya çalışıyorum.
Allah izin verdiyse bana mucizemi gönderdiyse,eminim onları koruyorda.
Allah hakkımızda hayırlısını versin.
opuyorumnanaktan
gözün aydın cnm.benimde ilk hamileliğim bebek karnımda öldüğü için sonlandırılmıştı.şimdi 28+3 günlük hamileyim.Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın ve isteyen herkese bu duyguyu tattırsın:Saruboceq:
Teşekkür ederim kızlar:)
Amin inşallah,hayırlısıyla sonuna kadar sağlıkla ilerler hamileliklerimiz.
Bu sefer üzüntü,stres yok.
Sürekli dinleniyorum zaten.
Yorulmaya fırsatımda olmuyor.Doktorumda sağolsun ilaç verdi düşük tehlikesine karşı,onu kullanıyorum şuan.
Aksi bir durum yaşanmadı.
Kısmetse 28 ekimde gidicez yeniden doktorumuza ikili testimizi yapacak.
Umarım olumlu sonuçlar alırım
:1hug:
Bal badesi tebrik ederim. Sağ salim kucağına da alırsın inşallah. İçin ferah tut ve pozitif düşünmeye çalış. Her şey çok güzel olacak inş. Ben de 5+3 günlük yeni bu duyguyu tadanlardanım. Tatlı bir endişe bende de var :)
allah hayırlısıyla doğmasını nasip eder inşallah seninkini ve cümlemizinkini...evet riskli dönemindesin dikkat et arkadaşımda öle olmuştu dr.hep istiraat verdi ilaçlar falan şimdi 17 haftalık ve bi oğlu olcak bugun öğrendik,kısmet yani pozitif düşün pozitif olsun :) allh sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin kuzlarımızıı
Damla teşekkür ederim:)Hayırlı olsun seninkide,Allah sağsalim doğumunu nasip etsin.Kalp atışını aldınız mı?Bendede kalp atışını alana kadar inanılmaz endişeler vardı.
Ecrin Saolasın.Amin inşallah.Ben pozitif düşünüyorum.Rabbim mucizemi verdi ve bizi koruyor.Aksi bir durum yaşamadık bizde.Allahta yaşatmasın.Acaba ben ne zaman öğreneceğim cinsiyetini:)Benim içime hep oğlum olacağı doğuyor ama nasip,eli kolu düzgün olsun,sağlıklı olsunda gerisi mühim değil
ben 16 haftada öğrenmiştim oğlum olcağını hatta kandildi o gün :) benimde içimden kız geçiyodu daha doğrusu kız istediğim için kız geçiyordu oğlan olucak dediğinde gözlerim doldu hatta ağladım :) şaka gibi dimi ama psikoloji çok faklı oluyor ama şimdii oğlan annesi olucam diye grurlanıyorum güzzel şeyler sağ salim olsunlarda gerisi boş :)
Benim ilk bebeğim kızmış Düştükten sonra genetik incelemeye gönderdik,neden böyle oldu diye.O zamanda hep kızım olucak diyordum,nasipte yokmuş.
Hayırlısı o yüzden:)
tebrik ederim tatlım benimde hamileliğim de cok yeni tahminen 3,5 haftalık falan ama doktorum bebeğin kalp atışını duyana kadar bebeğinden emin olma dedi o andan beri içimde hep korku var hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
MERHABA ARKADAŞLAR bugünlerde öylesine duygusalımki yazılarınızı gözümde yaşlarla okudum olup olmadık şeylere ağlıyorum bu günlerde ben de tüp bebek sonucu hamile kaldım 8. haftamdayım olumlu düşünmeye çalışyorum çünkü neye inanırsan o geliyor başına ama bir taraftan da ödüm kopuyor nolur bebeklerimize bişey olmasın sürekli dua ediyorum
canım Allah tamamına erdirsin bende 5 haftalık hamileyim 4 gün önce kanamam başladı doktora gittim bebek sağlıklı devamlı yatmamı önerdi ama kanamalar arttı sanırım düşük yapıyorum ve tekrar gitmeye korkuyorum dr. başından böyle olay geçen varmı nedir benim durumum sevgiler herkese