simitlere hangi spor aleti iyi geliyor?

diloshh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
128
4
Zayif bir bayanim tek sorunum şu simitler! Hani kot pantalon giyiniriz de yandan sarkarlar ya .. Kizlar yardim edin sporada vaktim yok hangi alet iyi gelir şunlara ? Vibro shape almayi düşünüyorum.. yorumlarınızı bekliyorum

Spor yapmadan oyle kemerle vs ile gidecegini zannetmiyorum ben. Vibro shape dediginiz titresimli kemer degil mi yanlis bilmiyorum?
Spor sart bence. Durdugu yerde gitmez

aynen katılıyorum arkadaşa. kemer ya da pasif olarak çalışan aletlerle pek mümkün değil hele ki simit bölgesi fazlalıklarını. kesinlikle egzersiz yapılmalıbaşa bela

Aynen titresimli kemerden bahsediyorum karin bolgesinde cok ise yariyormus yanlara da iyi gelir diye dusundum.. spor olarakta en iyisi pilatesmiste iste vakti olana...

Akilli telefonlar icin uygulamalar var.
Mesela bunlardan birisi sworkit.
Once biraz isindiktan sonra bu uygulamayi acip 5 dakikalik setler halinde egzersiz yapabilirsiniz. Karisik olarak egzersizler var. Bolgelere ayrilmis olarak da var. Hangisinin ise yarayacagini dusunuyorsaniz yapabilirsiniz iste.
Zaten bolge egzersizleri cok uzun olmuyor. 8 dakikalik 5 dakikalik falan oluyor genelde.

sadece simit bölgesi şikayetin varsa öyle uzun boylu spor egzersizlere yönelmeyebilirsin. sadece simit bölgesine hitap eden bir kaç hareketi hergün düzenli yapsan o bile farkeder. o da 15 dk bile sürmez günde. gece yatmadan önce yapıp yatınca güzel uyuyor insan bi de ben öyle yapıyorum :) bilmiyorum bizde titreşimli kemer var ama çareyi hiç onda aramadım çözüm olmadığından.

Canım bir de düşük bel pantolon giyme
Yüksek bel giy
Düşük bel simitleri öyle çıkartıyor ki
Ben 1 yıldır yüksek bel giyiyorum spor da yapıyorum yok şu anda simitlerim

ay yok canım ne spor salonu :) zayıfmışsın zaten bir simit bölgesi için ne salona gidilir ne diyet yapılır yani ben yapmazdım en azından . bir kaç egzersizle çözersin bence bu olayı. biraz da istikrar gösterirsen. hergün 5-10 dk yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…