• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

simir testi

bu testte rahimde herhangi bir olumsuzluk varmi diye ornek rahim kanserini erken teshis vs... gibi...google a yaz daha cok bilgi edinirsin.

oncelıkle ası olman lazım her 6 yada bı smaer testı yaptırrr ben asılarımı olddum ama gec oldum ılk olarak bende hpv genıtal sıgıl cıktı yuksek tıperınden we kanserınden korunmak ıcın ası oldum vajınal sıgıl olarak jınekolojı bolumunde okursan gorurusun

jinekologa kontrole gittiğimde, yaram olduğunu söyledi ve o zaman simir testi istemişti.
özelde 50 tl karşılığında bu testi yapıyolar, doktor ufak bi parça gibi bi şey alıo sanırım,

Simir testi sonucunda estrogen eksikliği ile uyumlu bulgular, Inflamasyon ile ilişkili reaktif hücresel değişiklikler..yazılı bir patoloji raporu aldım. Bu ne demek? bilen var mı?:sinifsinif: üstelik 6 gün geçti muayene üstünden kanama geldi bugün..:(

Son düzenleme:
Simir testi sonucunda estrogen eksikliği ile uyumlu bulgular, Inflamasyon ile ilişkili reaktif hücresel değişiklikler..yazılı bir patoloji raporu aldım. Bu ne demek? bilen var mı?:sinifsinif: üstelik 6 gün geçti muayene üstünden kanama geldi bugün..:(

Doktoruna gösterseydin tatlım ya. benneyaptımki

Kendime yeni bir dr bulana dek bu dr u aramayacağım, çünkü hiç vakit ayırmıyor gibi hissettiriyor bana, illa da eşinin sperm testini yaptırıp gelin, bebek yapmanız için o zaman konuşalım diyor. Şu an şehirden uzaktayım, patolojiye mail attım cevap yazmış bir dr..hamile kalmaman için bir neden yok fakat burada bahsedilen estrogen hormonu eksikliği, bu testte tek başına bir sonuç vermez. Bunun için ayrıca testler ve muayene gerekir diye yazmış. Oğul otunun içildiğinde estrogeni artırdığını okudum. Eşime sipariş verdim bugün. Tadı güzelse içeyim. Sonuçta, kemik erimesine bile iyi geliyormuş, doğal hem de..bu arada kanama yok, bitti. Regl günümü bekliyorum 15 gün sonrayı..:):emir_bebek:

Back