Çocuk Hastalıkları similac high energy bebek sütü

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

esperanzaa

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
2.691
660
363
çok iştahsız ve acayip hareketli bir kızım var, 7. ayımız dolmak üzere. bugünkü kontrolümüzde kilosu az olduğu için ve çok hareketli olduğu için doktorumuz similacın high energy bebek sütünü verdi. bugün deneme amaçlı bir şişe verdi. içerse heyet raporu çıkarıcak ve o şekilde temin edicez artık. ama eve geldiğimde çok uğraşmama rağmen içiremedim.
aranızda bu mamayı kullananlar var mı? nasıl kullanıyorsunuz, içine neler ekliyorsunuz ve faydasını gördünüz mü? kızım içmedi diye çok üzüldüm. ne şekilde içireceğimi bilemiyorum. gerçekten yararlıysa uğraşayım biraz daha. ne yapacağımı şaşırdım gerçekten. kızım 3 aydır aynı kilodaydı, bu ay 300gr almış.

2 şişeyi zor içirebldm cnm.
içseydi belki değişiklik olurdu. ama ne yaptysam içmedi çok moralim bozuk:(((

Canım benimde 8. Ayını bitiren bir kızım var.az yiyiyor ve yerinde duramıyor.doktorumuz aslında bu tür çocuklar nörolojık olarak hızlı ilerleyen zeki çocuklardır dedi.ama kilo aldırmak için bu sütü bizede verdi.sabah kahvaltısını bu sütle ıslatarak ver dedi.ben kapağı kadar süt kalanınıda su ile ıslatıyorum kahvaltısını.şişede kalanıda ertesi sabah veriyorum o zaman tadını anlamıyor.yada muhallebi seviyorsa bişirdikden sonra içine katabilirsin.

Kızım şuanda 7 aylık oldu.10 gün önceki kontrolde 350 gr almış biraz umutlandım dedi doktorumuz.şuanda 6850 sizin bebeklerinizin kilosu nekadar?Bu arada smilac içmeye başladı kontrolden sonra günde 1 şişeye yakın bitiriyor

yukarıda yanlış yazmışım 6.850 değil:( keşke öyle olsaydı... 5.850 idi 10 gün önce

Benim oğlumda zayıf ne yazık ki. Aslında iştahsız bir çocuk değil, yiyor, emiyor ama 9 aylık olmak üzere ve 6350 gr. Hep gittiğimiz doktorumuz normal diyor ama baska bir kac doktor da zayıf falan diyerek iyice canımızı sıktılar ve similac high energy mamasını önerdiler. Sen yedirebildin mi? İşe yaradı mı? Yorum yazalı epey olmuş bana detaylı bilgi verir misin?

Merhaba arkadaşlar 17 ocakta kızım 1 yaşına giricem ve hala 7 kilo 300 gram çarşamba doktora götürdüm heyet raporu çıkardı kızım acayip iştahsız hiç bişey yediremiyorum ve alti aylik bi rapor cikardi en az uc ay kullanmak lazimmis icmez diye cok korktum cunku biraz pahali 60 sise gunde iki kere icicek allahima cok sukur gayet guzel iciyo bu mama sayesinde istahida acildi

Kızım şuanda 7 aylık oldu.10 gün önceki kontrolde 350 gr almış biraz umutlandım dedi doktorumuz.şuanda 6850 sizin bebeklerinizin kilosu nekadar?Bu arada smilac içmeye başladı kontrolden sonra günde 1 şişeye yakın bitiriyor

Mrb aynı şikayetleri şu an biz yaşıyoruz .tecrübelwrinizden yola çıkarak yardımcı olurmusunuZ çok çaresiz hissediyorum

Ben kizima 6 aylikken kullanmaya basladim istahi iyiydi ama sutum azdi hangi mamayi takviye olarak denediysem ise yaramadi cogu ya gaz yapti yada ishale sebep oldu 3.400 gr dogmasina ragmen 6 aylikken ancak 5,300 du kilosu cok hareketli bir kizim vardi sonunda doktorumuz smilac high energy i yazdi once deneme icin 10 tane yazdi bizede kizim bibero da kullanmiyordu gunde 3 sişe icemesi gerekiyomis biberonada mamayada alistirabilmek icin 3 gun 3 gece ugrastim sonunda basardim biberona alisinca mamayida hic itirazsiz almya basladi sonunda cok sukur kati gidayda geçince rahatladik hemen kilosu farketti istahinida arttirdi raporumuz 1 yasina kadardi kullandik kilosu normale donunce birakti doktorumuz cok sukur simdi kilosuda boyuda iyi masallah allah herkesin yavrusuna şifa versin

Merhaba Benim kızım 8aylik 6.5kilo günde 1sise similac high energy İçmesi lazım malesef sevmedi iştahı da yok zaten çöpe gidiyor hep bitirmedigi için kullananlar ne önerir gerçekten faydalımı nasıl verebilirim

Benim de bebeğim biberon almıyor, mama kabul etmiyor. Biberona nasıl alıştırdınız acaba? Farklı farklı biberon ve mama denedim almıyor

Back