• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdiye kadar kaç parfüm kullandınız da kaçıncı denemede "işte bu" dediniz?:)

redvelvetcake

Ne mutlu Türk'üm diyene!
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
11.071
11.546
498
Ben ilk parfümümü 12 yaşımdayken almıştım. 1. Antonio Banderas Spirit, ilk aşkım, ilk parfümümdü :D
Sonra sırasıyla
2. Moschino- I love love, cheap & chic
3. Avon- Be Spontaneous
4. Avon- Crystal Aura
5. Nina by Nina Ricci
6. Burberry- Brit Sheer
7. Dior- Pure Poison
8. Innocent Rock - Thierry Mugler
9. İnsolence -Guerlain
10. Versace - Bright Crystal
11. Feerie- Van Cleef & Arpels.

Ve son iki hatta üç senedir de Hermes Kelly Caleche :) (EDT) mükemmel bir koku:69: Gerçi yaz başında artık "sıkıldım değiştireceğim" diye Van cleef & Arpels'ın Oriens'ini aldım ama çok sıkmıyorum o öyle şişede dursun ben izleyeyim, arada bir koklayayım :) o da çok güzel bir koku, tavsiye ederim :)

7-8-9 annemin alıp da biraz kullanıp sıkıldığı parfümlerdi, ben kullanmıştım sonra ama pek sevdiğimi de söyleyemem üçü de ağırdı, en güzeli diordu aralarında:37:

12nci Parfümümde Dedim İşte Bu Diye :52:
Bazıları Fena Diildi Ama Herkesin Kullandığı Parfümlerdi.
Nihayet Buldum :63: Şükürler Olsun ~

ben 1,5 yıldır moschino funny kullanıyorum ve tam anlamıyla benı yansıtıyor :P ferah eglencelı bır koku. 2.şişemi de aldım gecenlerde. bunu alırken yenı bır koku da denedım ve hosuma gıttı versace veritas(daha cıceksı). hıc kolay begenen bırısı degılımdır hatta parfumde cok zor. kesınlıkle tavsıye ederım.

liseye kadar deodorant kullanırdım ilk parfümümü babacım almıştı burberry weekend ve benim vazgeçilmezlerim arasında oldu sanırım babamın hediyesi ve ilk göz ağrım olduğu için:9: yine burberry classic, gucci flora, issey miyake favorilerim arasındadır..

Back