Şimdiye Kadar Gördüğünüz En Saçma Rüya Neydi?

megilara

onelife,onesoul,onelove..
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2008
3.377
26
ben anlatayım ilkini:
yurtta kalırken 1. öğretim oldugum için akşamüstü okuldan dönüşte uyuyakalmışım
neyse uykumdan kahkahalarla uyandım
ama gözümden yaşlar akıyor
kızlar da napcaklarını şaşırdı
ben gülmekten n oldugunu anlatamadım 5 dk
neyse bir rüya gördüm
rüyamda galatasaraylı futbolcuydum :roflol:
ali sami yen de maça çıkıyoruz
önde bülent korkmaz
arkasında hakan şükür
arkasında da BEN gs formasıyla sahaya koşuyoruz
ısınıyoruz falan...
taraftar beni çağırıyor :roflol::roflol:
ayyy hala gülüyorum yaaaa
neyse ben taraftara koşuyorum tribünlere Oley.... falan yapıyoruz
neyse sonra büssürü daha saçma şey.......
ayyyy bir uyandım,gülmekten karnım ağrıdı
bir genç kızın rüyasında görebileceği en saçma şeydir heralde futbolcu olmak
hayyy Allahım ya kaydirigubbakcemile3
eeee sizin gördüğünüz en garip-saçma rüya neydi?

rüyamda babamla evleniyordum.düğün dernek kurulmuş bana gelinlik giydirmişler,babamla yanyana oturuyoruz.herkes oynuyor eğleniyor ben ise ağlıyorum nasıl babamla evlenirim diye. nasıl korkuyla uyandım allah bilir.kalbim güm güm atıyordu.

beyin insana ne senaryolar yazdırıyor.

rüyamda babamla evleniyordum.düğün dernek kurulmuş bana gelinlik giydirmişler,babamla yanyana oturuyoruz.herkes oynuyor eğleniyor ben ise ağlıyorum nasıl babamla evlenirim diye. nasıl korkuyla uyandım allah bilir.kalbim güm güm atıyordu.

beyin insana ne senaryolar yazdırıyor.
kaydirigubbakcemile3

rüyamda başka biriyle evlendim yaa hemde düşünüyorum eşim ne der diye çok saçma çok

:roflol:

ben 14 yaşındayken babamı kaybettim bir hastalık yüzünden yaklaşık 8 sene oluyor ve ben ilk defa 2 gün önce babamı rüyamda gördüm bir düğün salonundaymışız pistin içinde sadece babam ve ben varım ikimizde konuşmadan sadece gözlerimizle bakışıp ağlıyoduk ama öyle yaşlar akıyodu ki eşim beni uyandırdı meğer gerçekten ağlıyomuşum babamı o kadar özlüyorum ki kızlar allah hiç kimseyi sevdiğinden sevdiklerin ayırmasın diyorum ama nafile eceli gelen gidiyor.keşke hayatta olsaydı da torununu sevseydi çocukları çok severdi canım babam mekanın cennet olsun.inşallah bu gece tekrar görebilirim seni rüyamda.

Allah rahmet etsin canım
allah evlatlarımıza bizlerle birlikte uzun ömürler versin inşallah

kaydirigubbakcemile3 ne alakaysa bıkeresinde ruyamda mehmet ali erbille öpüşüyodum ıykk kafamçokkarıştı gordugum en berbat ruyalardandı :bbo:

X