• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama şimdiye kadar denediğim saç renkleri:))

Hatshe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
602
1
0
Diğer
bunlarda benim denemelerimden seçmeler
aslında açık kumralım ama önceleri sarışındım sonra geri özüme döndüm şimdide koyu kumrala boyattım, kahkülümden pek memnun diilim ama renk güzel yakışmış dedi eşim :icecream:
şuan elimde olan fotoları ekliyom kızlr devamı gelcek sora malum makinam bozuldu :a015:

bu doğal hali :

bu sarışın halimdi :1rolleyes:

buda son halimmmm kahkülü beğenmedim ama mafoldumben

Son düzenleme:
hoşmuş saçınızın rengi , şuanki saçınız biraz daha koyu olmuş sanırım ama oda hoş

canım doğal haliyle bir foto daha yollarmısın çoook beğendimmm harika.

malesef böyle yakından yok canım yani bir bunda saçlarım görünüyor tam olarak
obürlernde biraz geri plandalar işine yaramaz yani
ama beğenmene sevindim keşke boyatmasaydım hiç pek memnun diilim şimdiki halimden kahkül felan berbattt

Son düzenleme:
2. resimdeki sacların harikaaaaaaa bende sarıya döncem ama saclarımı kısaltmam gerekicek:gitme:

bence 1 foto süperrrr.
ama son halinde kısa saç ve kahkülde havanı değiştirmiş.

canım 1. fotoda hiç boya yok uçlardadad yok, sanırım ışıktan biraz daha açık çıkmış okdar a.s

cANIM sıvastamı yasıyorsun sen eger buardaysan bır sey danısacagım,bende sıvastayım bı surelıgıne sacımı boyatacagım ama burada bıldıgım bır kuafor yok herkes sanzelıze ye gıt dedı senın bır fıkrın varmı hagıı en ıyı olanı

cANIM sıvastamı yasıyorsun sen eger buardaysan bır sey danısacagım,bende sıvastayım bı surelıgıne sacımı boyatacagım ama burada bıldıgım bır kuafor yok herkes sanzelıze ye gıt dedı senın bır fıkrın varmı hagıı en ıyı olanı

selam canım o sarışın halimi almanyada boyattıydım sivasa değil
en son koyu kumral halimide kahküllü felan(3. foto) sivas öğretmenevinde yaptırttıydım ..
hem fiyat çok uygun orda hemde resimle gidersen şöle şöle istiyom şu sanatçı gbi diye felan, sana daha çok yardımcı olurlar
yani kafanda net bişeyler olacak ve resimli gidersen daha çok istediğin gbi olur saçların.
umarım yardımcı olabilmişimdir opuyorumnanaktan
sevgiler a.s.
diğer arkadaşlara da çok çok teşekkürler ettim tatlı yorumları için çok saolun a.s.
yaza doğru umarım saçlarım ii bi uzarda bende sarıya boyatırım..tekrar sarışın olmak istiyorum çünkü :teytey:

2. numaradaki sarı saçını nasıl boyattın. sanırım sadece orielle açmamışlar üstüne boyada yapmışlar. ne renk boyadılar bir fikrin varmı.

Back