- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 32
-
- Konu Sahibi Birakitamolsa
İğneli yaptırma normal lazer yaptır ışınlaTeşekkürler cevaplarınız için. Aslında iğne fobim var o yüzden de pek sıcak bakmıyorum. Agda da yüzü sarkitiyor diyorlar bide ne zaman biyiklarima agda yaptirsam sivilce doluyo . Bitek ip kalmıştı onuda tavsiye etmiyorsunuz. Napcm ben yaaaa
peki nerden aldın çok mantikliymis hiç duymamistim. Ben yapabilirmiyim acaba zarar vermymdeLazer epilasyon lar var ev tipi onlardan al tonlarca para vereceğine güzellik salonu ve hastaneye al elinin altında olsun her zaman kullanabilirsin 4 gün sonra elinle kopardığında elinde kalıyor yada file ile yıkadığında dökülüyor valla ben çok memnunum ev tipi lazer aldım keyfime diyecek yok çok şükür...
İp nası kökünden almıyo yaCanım ip kökünden almadığı için çabuk uzuyo. Güzellik salonunda yaptırma oralar güvenilir değil. Hastaneye git tüm tahlillerini yaptır lazer epilasyona başla.
peki nerden aldın çok mantikliymis hiç duymamistim. Ben yapabilirmiyim acaba zarar vermymde
Sende mi iple alıyorsun yoksaİp nası kökünden almıyo ya
Bi arastiriyim teşekkür ederimvalla bu zaman kadar zarar verilmiş gibi herhangi bir duyum almadım ama ben yinede birşey diyemem kesin ve net birşey derim birde bişey olur yada biri yorum yapar bulaşmiim ben 3 senedir kullanıyorum ara ara gayette memnunum ilk olarak bıyık ve çene bölgem de kullanmıştım ama şimdi komple kullanıyorum .Çok rahatım en azından kıl köklerim inceldi ara ara çıkmamaya başladı kimi yerler bebek cildi gibi yani netten araştır.Ben n11 den almıştım .Silk n glide 150.000 atım aldım ben tv de de reklamları var zaten.
Almıyo maalesef canım iplikle alınca kıl kökü kalıyo ve çok çabuk uzuyoİp nası kökünden almıyo ya
Ama kızlar ya ben bıyıkarımı aldığımda mesela kıl kökünü görüyorum kuaförlerde de hep iple alıyolar çok şaşırdım ilk defa duydum bunu yüz için en iyiisi ip derler oysaki bende memnunum sert çıkmıyo cımbız gibiAlmıyo maalesef canım iplikle alınca kıl kökü kalıyo ve çok çabuk uzuyo
Evet iple alıyorum bıyıklarımı ve çok kökünden çekiyo yani kılın kökünü görüyorum anlamadım valla çok garipSende mi iple alıyorsun yoksa
Sert çıkmıyo ama ip kılı kökten almıyo üstten kırıyo sadeceAma kızlar ya ben bıyıkarımı aldığımda mesela kıl kökünü görüyorum kuaförlerde de hep iple alıyolar çok şaşırdım ilk defa duydum bunu yüz için en iyiisi ip derler oysaki bende memnunum sert çıkmıyo cımbız gibi
Bende biyiklarimi iple aldiriyorum. Yüzüm için çok kararszmEvet iple alıyorum bıyıklarımı ve çok kökünden çekiyo yani kılın kökünü görüyorum anlamadım valla çok garip