Şimdilik en büyük derdim bu...

Birakitamolsa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
4.024
5.042
32
Evet güzel bayanlar benim derdim yine kendimle vucudumla tüylerimle :). Yüz tüylerim iki kez zoretanin tedavisinden sonra öyle çoğaldılarki... Makyaj yaptığımda renkleri koyulaşıyor haliyle. İğneli epilasyon düşünüyordum ama bugün görüştüm bi güzellik salonuyla bana en yakın olanla ve pek tatmin olmadım. Çalıştığım için uzak biyerede gitme şansım yok sürekli. İple aldırmayı düşünüyorum çoğalmasından kalınlaşmasından korkuyorum. Ağda kesinlikle düşünmüyorum. Bu konuda tecrübesi olanlar yazabilirmi ? 22 yaşıma geldim ne sivilceden kurtuldum nede cilt sorunlarımdan ((

Canım ip kökünden almadığı için çabuk uzuyo. Güzellik salonunda yaptırma oralar güvenilir değil. Hastaneye git tüm tahlillerini yaptır lazer epilasyona başla.

Teşekkürler cevaplarınız için. Aslında iğne fobim var o yüzden de pek sıcak bakmıyorum. Agda da yüzü sarkitiyor diyorlar bide ne zaman biyiklarima agda yaptirsam sivilce doluyo . Bitek ip kalmıştı onuda tavsiye etmiyorsunuz. Napcm ben yaaaa

İğneli yaptırma normal lazer yaptır ışınla

Lazer epilasyon lar var ev tipi onlardan al tonlarca para vereceğine güzellik salonu ve hastaneye al elinin altında olsun her zaman kullanabilirsin 4 gün sonra elinle kopardığında elinde kalıyor yada file ile yıkadığında dökülüyor valla ben çok memnunum ev tipi lazer aldım keyfime diyecek yok çok şükür...

peki nerden aldın çok mantikliymis hiç duymamistim. Ben yapabilirmiyim acaba zarar vermymde

peki nerden aldın çok mantikliymis hiç duymamistim. Ben yapabilirmiyim acaba zarar vermymde

valla bu zaman kadar zarar verilmiş gibi herhangi bir duyum almadım ama ben yinede birşey diyemem kesin ve net birşey derim birde bişey olur yada biri yorum yapar bulaşmiim ben 3 senedir kullanıyorum ara ara gayette memnunum ilk olarak bıyık ve çene bölgem de kullanmıştım ama şimdi komple kullanıyorum .Çok rahatım en azından kıl köklerim inceldi ara ara çıkmamaya başladı kimi yerler bebek cildi gibi yani netten araştır.Ben n11 den almıştım .Silk n glide 150.000 atım aldım ben tv de de reklamları var zaten.

Bi arastiriyim teşekkür ederim

Almıyo maalesef canım iplikle alınca kıl kökü kalıyo ve çok çabuk uzuyo
Ama kızlar ya ben bıyıkarımı aldığımda mesela kıl kökünü görüyorum kuaförlerde de hep iple alıyolar çok şaşırdım ilk defa duydum bunu yüz için en iyiisi ip derler oysaki bende memnunum sert çıkmıyo cımbız gibi

Sert çıkmıyo ama ip kılı kökten almıyo üstten kırıyo sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…