• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Şimdiki saç rengim ve istediğim renk(resimli)

PastelBoya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2007
1.859
8
0
35
Kütahya
Şuanki saç rengim bu şekilde göründüğü gibi
Ve çok sıkılan biriyim ben daha bunu boyayalı 1 ay oldu
Açma işlemi olduğundan çabuk akıp bu hale geldi
Ama ben doğal bi renk kumral tonları istiyorum..

Geçen sene de fındık kabuğu karamel yapmıştım
Oda çabuk aktı loreal kestaneye boyamıştım zift siyah olmuştu saçlarım:1shok:
Kuförde de 50-60 tl vermek istemiyorum bu rengi de 120 tl'ye boyatmıştım
Bana istediğim gibi tutacak bi boya söylermisiniz..
Loreal Casting nasıl??:delphin:

ıstediğim renk..
Benim kendi rengim de bu renk hafif küllüsü de olabilir
Evde bu rengi hangi markanın rengiyle sağlarım?
foxjune18230529mpg00054.jpg

Son düzenleme:
ben de hep bu rengi istedim tutturamıorum maalesef =))

Doğal rengimide koyayım da daha net olur
Aslında koyu kumral küllü kumralda olabilir ama ton bakımından korkuyorum
Düz ve koyu bir renk diye kendim boyamak istiyorum..

Bu benim 2007deki halim ve doğal saç rengim
Karanalıktan biraz koyu çıkmış olabilir ama bu renk istiyorum
Çok özledim doğal halimi yavv:gitme:

43161179479687639124755.jpg

aynı yollardan gecmisiz cnm.benm saclarımda hep turunculuklar oldu kullu kumrala boyuyorum epeydir yesilimsi olması gerekirken turuncumsu oluyo koyulastırınca da gecmio..piyasada cok da bi secenek yok aslında renk koyu oldugu icin denemeye deger bence loreal we kolestonun koyu kumrallarını deneyebilirsin 2. boyamada ancak oturur rengi de olmadı guwendigin bi kuafore gidersin tum boyalar o kdr da pahalı olmuo

aynı yollardan gecmisiz cnm.benm saclarımda hep turunculuklar oldu kullu kumrala boyuyorum epeydir yesilimsi olması gerekirken turuncumsu oluyo koyulastırınca da gecmio..piyasada cok da bi secenek yok aslında renk koyu oldugu icin denemeye deger bence loreal we kolestonun koyu kumrallarını deneyebilirsin 2. boyamada ancak oturur rengi de olmadı guwendigin bi kuafore gidersin tum boyalar o kdr da pahalı olmuo

İyi bi yere gideyim diyorum kullandığı ürünlerde loreal bile olsa markettekiler olmuyor..Majirel boya kullanıyorlar ee zaten fiyatı renge göre değişiyo o boyaların ve bir tanesi 30 Tlydi hangi renk unuttum..Yani işçilikte girince baya artıyor....

Bu saçımı boyadğım kuförde 55-60 hallederiz dedii..Zaten ben o zaman da kararsızdım küllü kumrala falan mı boysam demiştim kızıl vardı saçımda bu yılın trendleri bu renkler falan dedi 1-2 ay sonra olmassa gelin tek seferde çevirriz dediler ama bilmiyorum genede

sacının boyu nası fotoda cok da belli olmuo

Bende 2 sene önce sürekli küllü kumral kullandım saçımı,gerçekten en doğal renk o diyebilirim ve sana Lorealin küllü kumralını tavsiye ederim arkadaşım ama şunu söylemeliyimki bir kerede belki sonuç alamazsın çünkü şu an saçındaki boya engel olucaktır ama 2. ve 3. boyamalarda renk oturur..Loreal Casting'in küllü kumralı varmı bilmiyorum ama varsa o da olabilir..

Bende 2 sene önce sürekli küllü kumral kullandım saçımı,gerçekten en doğal renk o diyebilirim ve sana Lorealin küllü kumralını tavsiye ederim arkadaşım ama şunu söylemeliyimki bir kerede belki sonuç alamazsın çünkü şu an saçındaki boya engel olucaktır ama 2. ve 3. boyamalarda renk oturur..Loreal Casting'in küllü kumralı varmı bilmiyorum ama varsa o da olabilir..

Uff canım ya ben gittim loreal casting açık kestane aldım
Ve arkadaşımın engeli üzerine boyayı boyamak ile birlikte 10 dk tutabildim saçımda
Gerçekten baya koyu oldu yer,yer açık kaldı..Şimdiki aklım olsa küllü kumralını alırdım
Ama zemin renk açık diye almadım :çok üzgünüm:

Bu boya akınca küllü kumrala boyasam acaba istediğim renk olur mu?

o rengi aynen yapacağını sanmıyorum çünkü o doğal sanırım.doğal halinde çok guzelmıs snn.ona yakın bi renk yap bnce

o rengi aynen yapacağını sanmıyorum çünkü o doğal sanırım.doğal halinde çok guzelmıs snn.ona yakın bi renk yap bnce

Doğal rengimi istiyorum zaten canım
O gösterdiğim koyu olan renge çok yakın o yüzden onu koydum
Ama malesef zamin açık diye açık kestane aldım,ama baua koyu tuttu

Şuanki saç rengim bu şekilde göründüğü gibi
Ve çok sıkılan biriyim ben daha bunu boyayalı 1 ay oldu
Açma işlemi olduğundan çabuk akıp bu hale geldi
Ama ben doğal bi renk kumral tonları istiyorum..

Geçen sene de fındık kabuğu karamel yapmıştım
Oda çabuk aktı loreal kestaneye boyamıştım zift siyah olmuştu saçlarım:1shok:
Kuförde de 50-60 tl vermek istemiyorum bu rengi de 120 tl'ye boyatmıştım
Bana istediğim gibi tutacak bi boya söylermisiniz..
Loreal Casting nasıl??:delphin:

grnt003q.jpg

İstediğim renk..
Benim kendi rengim de bu renk hafif küllüsü de olabilir
Evde bu rengi hangi markanın rengiyle sağlarım?
foxjune18230529mpg00054.jpg

tatlım madem ki senin de saç rengin bu boyama beklee uzamasını :kedi:

cnm bi ara sürekli loreal küllü kumral kullandını sölemişsin acaba o halinle bir resmin var mı? bende küllü kumral boyamak istiyorum ama marka konusunda kararsızım..loreal kutudaki gibi bir renk yapıyosa açık olur benim için :( bir iki ton daha koyu olması gerek..zemin rengimde açık kumral zaten

Back