Şimdiki derdimde AÖF :(

hazel1811

35inde lolita
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
249
14
33
selammmm moralim bozukkk yaaa aöf sonucları açıklandı :(((.....yaaa bilgisi olan varsa cevaplasınn lütfen....ilk dönem başarılı.ikinci dönem uyarı yazıyo....3 tane FF var onları gelecek sene tekrar alıcam..3 tanede CC altında dersim var koşullu geçti diyor.... GNO ortalamam 1.80 gelmiş. gelecek dönem GNO yükseltirsem bu CC altındaki dersleri almama gerek kalırmıııııı yoksa yükseltsemde almak zorundamıyım

Evet alman gerekiyor genel ortalaman 2 nin uzerinde olmadigi icin dd dc olanlarida almalisin.yonetmelikte bunlarin hepsi ayrintili bir sekilde anlatiliyor zaten canim bir oku istersen.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet alman gerekiyor genel ortalaman 2 nin uzerinde olmadigi icin dd dc olanlarida almalisin.yonetmelikte bunlarin hepsi ayrintili bir sekilde anlatiliyor zaten canim bir oku istersen.

okudum zaten ama tam anlaşılır yazmıyor yönetmelikte (((Akademik yıl sonu ve güz dönemi ile birlikte Genel Not Ortalaması 2.00 olmayan öğrenciye akademik yetersizlik uyarısı yapılacaktır. Böyle bir uyarı alan öğrenci, gelecek bir sonraki dönemin sonundaki genel not ortalamasının en az 2.00 olması gerekiyor. Eğer bu koşulu yeterine getirmezse, kayıt yenilettiği takip eden dönemde, son iki dönemdeki CC’nin altında not aldığı dersleri ilgili dönemde tekrar etmek şartıyla genel not ortalamasını minumum 2.00′ye yükseltmek mecburiyetindedir.)) yazıyor..ama herkes farklı bişey söylüyor kafam karıştı

Ben 8 dersten kaldım napcam bilmiyorum

okudum zaten ama tam anlaşılır yazmıyor yönetmelikte (((Akademik yıl sonu ve güz dönemi ile birlikte Genel Not Ortalaması 2.00 olmayan öğrenciye akademik yetersizlik uyarısı yapılacaktır. Böyle bir uyarı alan öğrenci, gelecek bir sonraki dönemin sonundaki genel not ortalamasının en az 2.00 olması gerekiyor. Eğer bu koşulu yeterine getirmezse, kayıt yenilettiği takip eden dönemde, son iki dönemdeki CC�nin altında not aldığı dersleri ilgili dönemde tekrar etmek şartıyla genel not ortalamasını minumum 2.00′ye yükseltmek mecburiyetindedir.)) yazıyor..ama herkes farklı bişey söylüyor kafam karıştı

Canim acik net iste genel not ortalaman 2 nin altindaysa cc nin altindaki derslerinide almak zorundasin dd dc zaten kosullu gecme demek kosullu gecme dedigin olay zaten ortalaman 2 nin uzerindeyse o derslerden kosullu olarak gecmesi anlamina geliyor.senin genel ortalaman 2 nin altinda oldugu icin sen dd ve dc leride almak zorundasin.

Ortalamanı yükseltirsen cc nin üstünü almana gerek almaz 2 nin üstünde olması gerekiyordu sanırım ortalamanın

Arkadasin ortalamasi 2 nin altinda zaten ondan almak zorunda o dersleride

Back