şimdi senden vaz mı geçmeli ?

birbirinin özgürlüklerine ve seçimlerine saygı duymayan iki insan. muhtemelen bu adam senden önce sosyal içiciydi, kızlı erkekli arkadaş gezintilerine çıkan biriydi. fakat bi kadın gelip onu seviyor ama o kadın gelip kendi zevkine göre erkeğin seçimlerine yön vermeye çalışıyor. arkadaş gezintilerini sınırlıyor falan.. muhtemelen erkek de kadının hayatında benzer müdahalelerde bulunuyor. birbirinize bu yüzden yalanlar söylüyosunuz çünkü kişiliğinizi oluşturan seçimlerinizi başkasının eline kimse bırakmak istemez. niçin kavga ettiğinizi de açıklamamışsın gerçi. bence yine bi karışma olayından kaynaklıydı, kıskançlık falan vardı. birbirinize sataşmayı bırakırsanız belki mutlu olabilirsiniz. ikiniz de olmadığı kişiler gibi olmaya zorlanıp birbirini kandırıyor.
tek kısmı haric dogru tespit. Yalan òyle sürekli olan bi durum degildi. İste bi kez de bu sekilde denemeli miyim diyorum ?

10 aylık bi ilişkinin sonunda kavga edip sinirle ayrıldık. 1 hafta sonra barıştık yapamıyorum dedi ayrıldı. tekrar 1 hafta sonra geldi tartıştık beni rahat bırak dedi. Kızlarla konsere gitti fotoğraflar falan attı. Sırf ben sinir olim diye yaptı. Ama bende yaptım başka şehire arkadaşlarımın yanına gittim erkek arkadaşlarımla eğlendim falan. Bi de biz çıkarken ban ufak bi yalan söylemiş içmiyorum dediği bi gece içmiş. Ama benimde ona söylediğim böyle ufak yalanlar var o yüzden onu çok suçlayamıyorum da. Şimdi bana gel bunların hepsini unutalım ben başlattım hatalıyım beni affet yolumuza devam edelim diyor.

Çok uyumlusunuz...

Kaprisler, karşılıklı misillemeler, kıskandırmalar ve yine karşılıklı yalanlar...

Daha sağlıklı, normal ve dürüst bir ilişki yaşamak isteyenler için tehdit durumundasınız her ikiniz de.

Kesinlikle yeniden deneyin.

tek kısmı haric dogru tespit. Yalan òyle sürekli olan bi durum degildi. İste bi kez de bu sekilde denemeli miyim diyorum ?
ikinizin birbirinize müdahale etmeyi bırakabiliceğini sanmıyorum. ben erkek arkadaşımın kız arkadaşlarıyla görüşmesinde sakınca bulmam ama başkası bulabilir doğal olarak. bence kıskançlık kilide vurulabilinen bişiy değil. eğer karşındaki erkek hiç içki içmeyen ve yalnızca erkekleri dost edinen biri olsaydı ortada bi sorun olmazdı. ikinizde de hata yok bana kalırsa, sadece uyuşmuyorsunuz. fakat yine denerseniz yine aynı sorunları yaşıycaksınız

Bu nasıl bir rahatlıkdır yahu:KK51:
Her ikisinide kendi yerime koydum soğurdum yeminle.

ben senin olmadığın heryerde canım yeşillenirim
yeterki düş yakamdan kutupta bile güneşlernirim
değerimi bile usta ellerde elmas gibi işlenirim adlı parçayı söyleyin gitsin.
çünkü düzelmeyeceksiniz kendinizi üzmenin kimseye faydası olmaz

Bu is yürümez.
1 ay oldu iletişimi hiç koparamıyoruz tamam artık bitti daha konuşmıycaz diyoruz hop mesaj atıveriyor. Normalde inattır sinirlidir ama şimdi bunların hiç birini yapmıyor. Sizce sevgi yetmez mi sorunları aşmaya ? İlişkinin başlarında da sorunlarımız vardı ama zamanla aştık ve bi daha hiç gündeme gelmedi. Bunları da aşamaz mıyız ?

ben senin olmadığın heryerde canım yeşillenirim
yeterki düş yakamdan kutupta bile güneşlernirim
değerimi bile usta ellerde elmas gibi işlenirim adlı parçayı söyleyin gitsin.
çünkü düzelmeyeceksiniz kendinizi üzmenin kimseye faydası olmaz
engelliyemiyorum kendimi ne yapsam ne etsem herşey beni ona çıkarıyor. NAsıl söküp atabilirim içimden ?

Canım benim şunu düşün hayatta senden daha kıymıetli birşey yok.
şimdi barışsan 2 gün sonra yine bunalacak sana saracak yani bunu sende görüyorsundur
ne bileyiz gez dolaş arkadaşlarınla vakit geçir. o olmadan ne yapıyorsan onu yap
insanları bu kadar hayatınızın merkezi yapmayın lütfen sonra üzülüyorsunuz

Canım benim şunu düşün hayatta senden daha kıymıetli birşey yok.
şimdi barışsan 2 gün sonra yine bunalacak sana saracak yani bunu sende görüyorsundur
ne bileyiz gez dolaş arkadaşlarınla vakit geçir. o olmadan ne yapıyorsan onu yap
insanları bu kadar hayatınızın merkezi yapmayın lütfen sonra üzülüyorsunuz
inanın neler yapmadım. Bana destek olmak için annem geldi yanıma, arkadaşım geldi başka şehirden, sonra ben başka bi şehire arkadaşlarımın yanına gittim. Bu ayrı kaldığımız 1 ayı dolu dolu geçirdim gezdim tozdum ama yok allah yok yani aklım fikrim hep onda. Kendi kendime çok konuşuyorum yapma etme bak sana şunu etti bunu yaptı diyorumama nafile :KK43:

1 ay oldu iletişimi hiç koparamıyoruz tamam artık bitti daha konuşmıycaz diyoruz hop mesaj atıveriyor. Normalde inattır sinirlidir ama şimdi bunların hiç birini yapmıyor. Sizce sevgi yetmez mi sorunları aşmaya ? İlişkinin başlarında da sorunlarımız vardı ama zamanla aştık ve bi daha hiç gündeme gelmedi. Bunları da aşamaz mıyız ?
Bazen sevgi bile yetmiyor ilişki sallana sallana biyere kadar gidiyor ve sonunda bitiyor .simdilik bunun üstesinden gelsenizde başka olaylar mutlaka patlak verir ve biter pişman olmamak icin dene içinde kalmasın.ama yürümesi mümkün degil sevgi ilerisi icin göremiyorum.

Bazen sevgi bile yetmiyor ilişki sallana sallana biyere kadar gidiyor ve sonunda bitiyor .simdilik bunun üstesinden gelsenizde başka olaylar mutlaka patlak verir ve biter pişman olmamak icin dene içinde kalmasın.ama yürümesi mümkün degil sevgi ilerisi icin göremiyorum.
bir yanım beni dürtüyo ya pişman olursan ilerde sürekli ah keşke bırakmasaydım dersen diyo diğer yanım olmuyo işte yoluna devam et diyo ikiside tam %50. bi yanım ağır bassa onu dinliycem ama yok ikiside eşit

Yapamıyorum ayrılalım diyen erkekten adam da olmaz sevgilide bence yoluna devam et sen.

Gelip karşında ağlar mı ?
en çok bunu istiyorsun sanırım
seviyorsa seni kaybetmemek için her şeyi yapar
rahat ol

Yıpranmış iliskiniz artik devam edersen üzülursun surekli ayrilmali barismali iliskiler vir sure sonra duzen tutmuyor malesef ki hep basa donuluyor

X