Bu kez cok ısrarcı atlamadim kollarina bu kez pismanim herseyin farkindayim diyo özurler diliyobarışıcan bir süre sonra yine yapamıyorum ayrılalım diyecek... hadi baştaaannn...
dilese ne fayda yine aynı şeyler olcak sen bizi dinle yoluna bakBu kez cok ısrarcı atlamadim kollarina bu kez pismanim herseyin farkindayim diyo özurler diliyo
Ben şimdiki ilişkilerde şunu anlayamıyorum kıskandırmak için mutlaka birşeyler yapıyorlar ya bitirdiysen niye uğraşıyorsun hayatındakilerden karsindakine ne kıskandırmak için diyorsun belki gerçekten hayatinda senin ıçinde gecerli10 aylık bi ilişkinin sonunda kavga edip sinirle ayrıldık. 1 hafta sonra barıştık yapamıyorum dedi ayrıldı. tekrar 1 hafta sonra geldi tartıştık beni rahat bırak dedi. Kızlarla konsere gitti fotoğraflar falan attı. Sırf ben sinir olim diye yaptı. Ama bende yaptım başka şehire arkadaşlarımın yanına gittim erkek arkadaşlarımla eğlendim falan. Bi de biz çıkarken ban ufak bi yalan söylemiş içmiyorum dediği bi gece içmiş. Ama benimde ona söylediğim böyle ufak yalanlar var o yüzden onu çok suçlayamıyorum da. Şimdi bana gel bunların hepsini unutalım ben başlattım hatalıyım beni affet yolumuza devam edelim diyor. 1 ay oluyor ayrılalı. 1 ay da biraz fazla yıprattık bu ilişkiyi. Onu seviyorum gerçekten ama artık ona güvenmeli miyim devam etmeli miyim bilmiyorum. Hatalar yapsa da sevildiğimi biliyorum. Karışık oldu biliyorum ama sırayla anlatsam çok uzun olucaktı. Yani sizce sevmese gelip af diler mi ? Bizi toparlamak için çabalar mı ? Gelip karşımda affet diye ağlar mı ?
İste vazgecememin bi sebebi de bu o benim her derdimde yanimdaydi elimden tutardiBen şimdiki ilişkilerde şunu anlayamıyorum kıskandırmak için mutlaka birşeyler yapıyorlar ya bitirdiysen niye uğraşıyorsun hayatındakilerden karsindakine ne kıskandırmak için diyorsun belki gerçekten hayatinda senin ıçinde gecerli
Her iliskide sorun olur fakat hergün oluyorsa orda durmak lazım
Her aglayana inanma birlikteyken degerini bilene ggerçekten kötü günlerde yanında olana inan
Ya YerimmmmYa vazgecemiyom ablamlar ya
Yaa inan ondan başkasını hayal bile edemiyorum baskasiyla olmak imkansizmis gibiYa Yerimmmm
Dene o zaman
Sen niye o zaman bizden akıl bekliyorsun sen bitirmek istemiyorsun belliİste vazgecememin bi sebebi de bu o benim her derdimde yanimdaydi elimden tutardi
Konuşmak istiyorum suç mu ?Sen niye o zaman bizden akıl bekliyorsun sen bitirmek istemiyorsun belli
Kendi düşen aglamaz
Dene o zamanYaa inan ondan başkasını hayal bile edemiyorum baskasiyla olmak imkansizmis gibi
Deniyciiiimm ya teşekkür ederimDene o zaman
yani tam sevgili olma ama ayrı da olma
flört gibi
ama adam olmayacagini dusunuyosan sık dişini nasıl olsa geçiyor
bu arada trip atma konuşurken filan =) o Asaleti çok zedeleyen bir şey
birbirinin özgürlüklerine ve seçimlerine saygı duymayan iki insan. muhtemelen bu adam senden önce sosyal içiciydi, kızlı erkekli arkadaş gezintilerine çıkan biriydi. fakat bi kadın gelip onu seviyor ama o kadın gelip kendi zevkine göre erkeğin seçimlerine yön vermeye çalışıyor. arkadaş gezintilerini sınırlıyor falan.. muhtemelen erkek de kadının hayatında benzer müdahalelerde bulunuyor. birbirinize bu yüzden yalanlar söylüyosunuz çünkü kişiliğinizi oluşturan seçimlerinizi başkasının eline kimse bırakmak istemez. niçin kavga ettiğinizi de açıklamamışsın gerçi. bence yine bi karışma olayından kaynaklıydı, kıskançlık falan vardı. birbirinize sataşmayı bırakırsanız belki mutlu olabilirsiniz. ikiniz de olmadığı kişiler gibi olmaya zorlanıp birbirini kandırıyor.10 aylık bi ilişkinin sonunda kavga edip sinirle ayrıldık. 1 hafta sonra barıştık yapamıyorum dedi ayrıldı. tekrar 1 hafta sonra geldi tartıştık beni rahat bırak dedi. Kızlarla konsere gitti fotoğraflar falan attı. Sırf ben sinir olim diye yaptı. Ama bende yaptım başka şehire arkadaşlarımın yanına gittim erkek arkadaşlarımla eğlendim falan. Bi de biz çıkarken ban ufak bi yalan söylemiş içmiyorum dediği bi gece içmiş. Ama benimde ona söylediğim böyle ufak yalanlar var o yüzden onu çok suçlayamıyorum da. Şimdi bana gel bunların hepsini unutalım ben başlattım hatalıyım beni affet yolumuza devam edelim diyor. 1 ay oluyor ayrılalı. 1 ay da biraz fazla yıprattık bu ilişkiyi. Onu seviyorum gerçekten ama artık ona güvenmeli miyim devam etmeli miyim bilmiyorum. Hatalar yapsa da sevildiğimi biliyorum. Karışık oldu biliyorum ama sırayla anlatsam çok uzun olucaktı. Yani sizce sevmese gelip af diler mi ? Bizi toparlamak için çabalar mı ? Gelip karşımda affet diye ağlar mı ?