Simdi senden vaz mi gecmeli (uzun oldu kusura bakmayin)

defneyapragii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
2
0
29
Merhabalar sevgili uyeler, uzun suredir takip ettigim bu siteye artik icinden cikamadigim bi soruyu sormak icin uye oldum. Sorunum size basit gelebilir ancak gencligimin verdigi tecrubesizlikten dolayi fikirlerinize ihtiyacim var. Ben istanbulda bir tip fakultesinde okuyorum kendisiyle ciddi dusundugum 3 senelik erkek arkadasim ise bu sene mezuna kalarak calisti ancak daha once tercih yapip bir bolum kazanip gitmekten vazgectiginden dolayi puani kirilacak bu nedenle sinavi iyi gecmesine ragmen istedigi puani alamayacak. İstemedigi bir bolumu okumaktansa hayatindan bi sene daha feda edip hayalindeki bir bolumu okumak istiyor. Cok sukur aramizda mesafeler disinda bi problem yasanmadi -kendisi memlekette- .malesef ki aramizdaki mesafeler bizi cok yipratmaya basladi ancak ben tatillerde eve donunce gorusebiliyoruz antalyada. Aramizda siddetli tartismalar oldu sinav meselesi sebebiyle. Seneye tekrar denerse buyuk ihtimalle tahmin ediyorum ki antalyada iyi bir bolum kazanacak. Ancak 5-6+2 sene mesafeli iliski goturebilecegimizi dair suphelerim var. Artik kendisi de mesafelerin versigi yorgunluktan biktigini soyluyor. Ailem de onun bu 3.defa sinava girme fikrini mantiksiz bulduklari icin son zamanlarda onaylamayi kestiler. Cok zor gunler gecirdik ve yiprandik su an gorusmuyoruz ve kafam cok karisik. Onu cok sevmeme ragmen ondan uzakken daha huzurluyum uzerimde devamli sorumluluk ve ne oldu ne olacak meraki olmadigindan. Arkadaslarim mesafelerden yiprandigimizi ve 5-6 sene daha bu sekilde gitmemizin mumkun ama zor oldugunu dusunuyor. Abla tavsiyesine ihtiyavim var sizce askin pesinden gitmeli ona destek olmali gerekirse senelerce beklemeli miyim yoksa artik bu genc yasimizda birbirmizi yipratmamali ve kendi yollarimiza mi bakmaliyiz? Uzun oldugu icin ozur dilerim yorumlariniz icin tekrar tesekkurler

Zamana bırakın bence.
İlk aşamada ona destek olun. Bırakın o da hayalindeki bölümü okusun. Siz de kendi duygularınızı tartın. Zaman ne gösterecek bilinmez.
Belki mesafeler aşkınızı alevlendirir, belki söndürür.
Şimdiden bunu düşünmeyin.

Bu iliskiyi yasayan sensin sevginin buyuklugu veya sabrinin kucuklugunu sen bilirsin . Buna biz karar verirsek iliskiyi sen degil bi bitirmis oluruz kendin eksileri ve artilari onune koy ona gore dusun onceliklerin neler , seni.ne engelliyi keza bizim seni yonlendrcegimiz aman.aman buyuk bir sorun yok ki.yanlis yapiyosun diyebilelim

Sevgiyi yasayacn ve dayanip dayanamayacak.oldgunu bilen sensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…