• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi Rusya düşünsün: ‘Türklük Hakanı’ Sedat Peker, Bayırbucak Türkmenlerini donattı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Şimdi Rusya düşünsün: ‘Türklük Hakanı’ Sedat Peker, Bayırbucak Türkmenlerini donattı

03/12/2015 16:40

163

Düzenlediği ‘Teröre lanet’ mitinginde “Oluk oluk hepsinin kanlarını akıtacağız” diyen ve son olarak kendisine ‘Türklük Hakanı’ ünvanı verilen yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Ergenekon sanığı Sedat Peker, Bayırbucak Türkmenlerine insansız hava aracı (drone) yolladı.

sedat-peker-yardim.jpg

Fotoğraflar: @sedat_peker

Rusya’nın havadan Suriye ordusunun ise karadan operasyonlarını sürdürdüğü Bayırbucak’a daha önce de TIR’larla ‘yardım’gönderen Peker’in ‘teknolojik destek’ paketinde, telsiz, dizüstü bilgisayar, fotoğraf makinesi ve ‘drone’ olarak bilinen insansız hava araçları yer alıyor.

sedat-peker-yardim3.jpg
Peker’in sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Reisimiz sayın Sedat Peker’den BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİ’ne teknolojik destek ekipmanlarının bir kısmının fotoğrafları. Güvenlik sebebiyle nakliye araçlarının fotoğrafları paylaşılmamıştır” denildi.
http://www.diken.com.tr/simdi-rusya-dusunsun-turkluk-hakani-sedat-peker-bayirbucaka-drone-gonderdi/

Tahir elçi gibi can dündar gibi insan haklarını bilen bir karıncayı bile incitmeyen hukuk ve dava adamlarını hain ilan eden bunun gibi insan kanından beslenen çürükçülleride kahraman ilan eden bir ülkede yaşıyoruz
Yaniakit migrosta içki skandalda bu değilmi

Yapmayın, bari buna yapmayın cidden, kaç insanın canı yandı bilmiyorsunuz, İstanbul'un her bir taşının dili olsa da konuşsa:( öyle sallamaca değil, biliyorum ciddi ciddi:(
Türklük Hakanı La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim.

Back