şimdi intikam zamanı:)))

cuc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
50
0
36
Van
evet kızlar yaklaşık 15 gün önce erkek arkadaşım beni terk etti daha öncede söylediğim gibi ailesi için dün face de ilişki durumunu değiştirip beni msn adresinden de silmiş bu ayrılık nedeni aslında bahane idi bana göre tabi ona çok güzel bi ders vermeliyim ve sizin yardımlarınıza ihtiyacım var bn günlerdir aglayıp dönmesini beklerken meger o beni çoktan hayatından çıkarmış biz bayanların kaderi bu olsa gerek önce aylarca peşimizden koşuyolar sonra tam güveniyoruz ve seviyoruz terk edip gidiyorlar bu haksızlık yardım edin lütfen bir de geceleri rüyalarıma girer oldu başka bir kızla birlikte olması:(

Boşver arkadaşım değmez zamanına yazık.Kaç yaşındasın bilmiyorum ama elbet istediğin seni layığıyla sevecek biri çıkacaktır karşına.
Umuduğunu kaybetme kendinide üzme,,inan DEĞMEZ...

erkeklerin hepsi aynı canım kadir kıymet bilmezler ilerisini düsünmezler
elbett bir müddet sonra pisman olucaktır zaten senin ilgisiz davranman takmaman en büyük ceza bence:47:

evet hepsi aynı erkeklerin ama canım o kadar acıyo ki onun ki de acısın istiyorum takmamak da elde olmuyobn 23 yaşındayım

bir sorun var o yanımda degil aynı şehirde degiliz o görmüyo biz vanda ögrenci idik zaten ne oldu ise eve geldikten sonra oldu

bir sorun var o yanımda degil aynı şehirde degiliz o görmüyo biz vanda ögrenci idik zaten ne oldu ise eve geldikten sonra oldu

İşte bu başlı başına sorun.Ayrı şehirlerde 3 yıldır ilişki yürütmeye çalışan biri olarak söylüyorumki çok çok zor yürütebilmek.Biçok şeyi yapamıyorsun,haftada bir bazen 2 haftada bir görüşüyorsun bigüne herşeyi sığdırmaya çalışıyorsun.Çok mutlu olduğunda yada üzüldüğünde onunla anında paylaşamıyorsun,aklın onda kalıyor vs.
Ben yürütemedim bitirme noktasına geldik sanırım bu haftasonu bitecek.
Allah sana kolaylık versin.

hade ya ama 3 yıllık bi emek var ortada yapma bunu ilişkine sevmiyorsan anlarım ama seviyorsan yapma derim:(

hayırlıssı olsun senin için şekerim ah ah bir de bende bitse de sürünmesem böle:(

seni çok iyi anlıyorum canım bundan bir kaç yıl önce böyle bir şey bende yaşadım benimde canım çok yandı çok acı çektim bende çok düşündüm intikam almayı ama değmezdi onu hayatımdan çıkartarak unutarak aldım intikamımı değmez sonra hayatıma başka biri girdi on numara insan adam gibi adam 5 yıldır birkikteyiz nasipse seneye evlenicez bazen aklıma geliyorda iyiki beni bırakmış gitmişte onu tanıma fırsatım olmuş dediğim gibi sadece zamannn ve birgün diceksşnki boştan yere kendimi üzmüşüm

öle dio da insan şuan onu untamıyorum hep aklımda o var yada yanımdaymış gibi geri dönmesini istiyorum aslında pişman olmasını ama olmuyo hayat hiç bir zaman istediğini vermiyo ya da çok geç veriyo herşeyi

En büyük intikam unutmaktır.

Unut ve kendi hayatına devam et. En kısa zamanda da başkasını bul

Back