• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi de ‘Boşkomutan Mustafa Kemal’ skandalı! TBMM’ye taşındı

ince bilek

💔
Pro Üye
16 Temmuz 2010
19.693
55.170
798
https://www.google.com.tr/amp/www.s...fa-kemal-skandali-tbmmye-tasindi-2146666/amp/

TÖDER'in Genel Deneme Sınavı'nda Mustafa Kemal Atatürk sorusunda yer alan skandal 'Boşkomutan' ifadesi Meclis gündemine taşındı.
Tüm Türkiye genelinde 23-24 Aralık arasında tarihlerinde düzenlenen Tüm Özel Öğretim Kurumları Derneği (TÖDER) sınavında Mustafa Kemal Atatürk’e ilişkin skandal “Boşkomutan” ifadesinin kullanılması Meclis gündemine taşındı.

Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz tarafından yanıtlanması talebiyle soru önergesi verdi.

Önergede şu soruların yanıtlanması talep edildi:

Söz konusu sınavın soruları hangi komisyon tarafından hazırlanmıştır? Kaç görevli bu soruların yazımının düzeltilmesinde görev almıştır?
“Boş” ve “baş” kelimelerini ayıramayacak kadar bilgiden yoksun söz konusu görevliler bu komisyonda çalışmaya devam edecek midir?
Büyük tepkiye neden olan bu soruyu hazırlayan, redakte eden ve basıma hazırlayanlar hakkında idari ve adli soruşturma açılacak mıdır?
Söz konusu soruda yer alan kişi Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olsaydı bu soruyu hazırlayanların akıbeti ne olurdu?
Bakanlığınız tarafından bugüne kadar Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet değerlerine yapılan bu türden saldırılarla ilgili kaç soruşturma açılmıştır?

Burada ne gibi bir sorun var.Neden meclis gündemine getirilmiş diyerek bir anlam verememiştim ki, sonradan anladım olayı:KK70:
Bende ''Ne var bunda bizler Erdoğan İçin de,Başkomutan diyoruz''Diye düşünüyorum bir anlam veremiyordum:KK70:
Bence basit bir harf hatası oluşmuştur.Bu kadar büyük bir hatayı, bile bile yapmaya hiç kimse cesaret edemez diye düşünüyorum..
''Söz konusu soruda yer alan kişi Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olsaydı bu soruyu hazırlayanların akıbeti ne olurdu? '':ukala::ukala:
Bu çok komik ve saçma bir soru olmuş.
Bugüne kadar Erdoğan için neler söylendi ne hakaretler edildi.

Şunu çok iyi biliyoruzki, 2003 den sonra yapılan bütün sınavlar, atamalar, işe almalar vs... hepsi hile hurda ile yapılmış işler...
Soruları çalmışlar, kendi asalak tayfasına dagıtmışlar, atamaları işe almaları sadece kendi haram yiyici tayfasına yapmışlar, eee haliyle ortaya işte böyle cahil cühelanın hazırladığı sorular çıkıyor. Başka hiç bir ülkede yoktur, kendin kurucu liderlerini her fırsatsa karalama cabaları.Bundan sonralarına hazır olun...

Burada ne gibi bir sorun var.Neden meclis gündemine getirilmiş diyerek bir anlam verememiştim ki, sonradan anladım olayı:KK70:
Bende ''Ne var bunda bizler Erdoğan İçin de,Başkomutan diyoruz''Diye düşünüyorum bir anlam veremiyordum:KK70:
Bence basit bir harf hatası oluşmuştur.Bu kadar büyük bir hatayı, bile bile yapmaya hiç kimse cesaret edemez diye düşünüyorum..
''Söz konusu soruda yer alan kişi Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olsaydı bu soruyu hazırlayanların akıbeti ne olurdu? '':ukala::ukala:

Kitaplardan çıkarınca cesaret ediliyor,buna ne cevap vereceksin peki?
Yitirdiğimiz değerlerimiz ne olacak...

Kitaplardan çıkarınca cesaret ediliyor,buna ne cevap vereceksin peki?
Yitirdiğimiz değerlerimiz ne olacak...
Kim kitaplardan çıkıyor?..
Kim kimin Değerlerini yitiriyor?
Bence bizler asıl şimdiler de, gerçek değerlerimize ve kimliğimize kavuştuk ELHAMDÜLİLLAH
Atatürk, anaokuldan başlayıp ünüversiteye kadar,tam neredeyse 16 yıl eğitim kitaplarında yer alıyor. İlahiyat bölümünde dahi, inkilap dersi var.Siz daha ne istiyorsunuz? Hayırdır ölene kadar yıllarca kitap elimizde mi, gezelim?!:KK57:
''DEĞERLERİMİZİ'' Okuyarak değil, Yaşayarak ve yaşatarak kazandırırız evlatlarımıza. Okumakla olsaydı bu işler, şuanda okuyan tüm fertlerin gönlünde bir Atatürk sevgisi oluşurdu. Seveni olduğu kadar,sevmeyeni de çok :KK39:
Dayım ilkokulu dahi okumamış.Okula gidiyorum diyerek evden çıkıp, Akşama kadar oynayıp okul çıkışı eve gelirmiş. Yani O okuldan Atatürk sevgisi okuyarak almamış.Dayımdaki Sevgi ve Aşk hiç kimsede yoktur.Evinin tüm odalarında posteri asılı.Kolundaki saatten yakasındaki broşüre kadar her yerde resmi var.Dayımın yanında kimse cesaret edip laf söyleyemez.
Yani bu işler GÖNÜLLERE dokunmakla olur!!..

Kim kitaplardan çıkıyor?..
Kim kimin Değerlerini yitiriyor?
Bence bizler asıl şimdiler de, gerçek değerlerimize ve kimliğimize kavuştuk ELHAMDÜLİLLAH
Atatürk, anaokuldan başlayıp ünüversiteye kadar,tam neredeyse 16 yıl eğitim kitaplarında yer alıyor. İlahiyat bölümünde dahi, inkilap dersi var.Siz daha ne istiyorsunuz? Hayırdır ölene kadar yıllarca kitap elimizde mi, gezelim?!:KK57:
''DEĞERLERİMİZİ'' Okuyarak değil, Yaşayarak ve yaşatarak kazandırırız evlatlarımıza. Okumakla olsaydı bu işler, şuanda okuyan tüm fertlerin gönlünde bir Atatürk sevgisi oluşurdu. Seveni olduğu kadar,sevmeyeni de çok :KK39:
Dayım ilkokulu dahi okumamış.Okula gidiyorum diyerek evden çıkıp, Akşama kadar oynayıp okul çıkışı eve gelirmiş. Yani O okuldan Atatürk sevgisi okuyarak almamış.Dayımdaki Sevgi ve Aşk hiç kimsede yoktur.Evinin tüm odalarında posteri asılı.Kolundaki saatten yakasındaki broşüre kadar her yerde resmi var.Dayımın yanında kimse cesaret edip laf söyleyemez.
Yani bu işler GÖNÜLLERE dokunmakla olur!!..

Atatürk'ü usuldan kitaplardan çıkarmaya çalışmak,andımızı okutmamak TC'yi kaldırmak ne peki...
Milli basyramlarımıza ne oldu,ben yasaklamadım herhalde değilmi...
Hiç merak etme sokaktaki simit satan adam bile saygıyla anıyor Atamızı..

Şunu çok iyi biliyoruzki, 2003 den sonra yapılan bütün sınavlar, atamalar, işe almalar vs... hepsi hile hurda ile yapılmış işler...
Soruları çalmışlar, kendi asalak tayfasına dagıtmışlar, atamaları işe almaları sadece kendi haram yiyici tayfasına yapmışlar, eee haliyle ortaya işte böyle cahil cühelanın hazırladığı sorular çıkıyor. Başka hiç bir ülkede yoktur, kendin kurucu liderlerini her fırsatsa karalama cabaları.Bundan sonralarına hazır olun...
Biz bunu o zamanki fetocu ablalara söylediğimizde Allah bizi kapalı olduğumuz için seviyor ve dualarimizi kabul ediyor başarılı oluyoruz diyorlardıdiyorlardı

O zaman demek ki, Problem yok. Neyin sıkıntısını yaşıyorsunuz?

Problem ne biliyormusunuz,bir kesim hala hazmedemiyor varsa yoksa laf atmak karalamak..
Zor şartlarda kurulan Cumhuriyet'i yok edip farklı yönetilmek istiyorlar..

Erdoğan'a; fesli deli kadir in yaptığı hakeretleri mi kastediyorsun? Fesli deli kadir sanırım fotonun totonun lotonun sızdırması. Hep devlet protokollerinde geziyor dolaşıyor; totocu lotocu fotocu olmasa nasıl dolaşsın? Başkası neden giremiyor? Memleket bi deliye mi kaldı? Kimi de o deliyi ilah yapacak.

Back