• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi de başımıza 5'li Karışım çıktı...

rocan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2013
44
2
26
Diyarbakır
Hiç bir işe yaramıyor. Gidin epilasyona ama ipl olan değil. kurtulma ihtimaliniz yüksektir.

Son düzenleme:
Daha önce açtığım konuda limon suyu ve tuzun tüyler üzerindeki etkisinden bahs etmiştim. Daha doğrusu sonuç olarak limon tuz karışımın kısmen hüsranına uğradım. yani tüyler bir-iki ay sonra tekrar çıktı. Yani tam olarak istediğimi alamadım
Şimdi de nette araştırarak tüylerin çıkmasını/beslenmesini engelleyen şeyleri araştırarak şu sonuca vardım. Limon suyu+tuz+sirke+ispirto+tütün kolonyası. Tüyler kökünden alındıktan sonra bunları bir tabak veya pet şişede iyice karıştırarak kökünden aldığınız tüylere masaj yaparak yediriyoruz.
Kendim bu yöntemi bir hafta önce ilk seansımla yaptım. Daha şimdiye kadar bişey çıkmadı. Tüylerin ne sıklık ve ne kadar zamanda çıkacağını dikkat ediyorum.Umuyorum ki tüyler bir-iki seansla sonsuza dek çıkmaz.

Gelişmeleri sizlere bildirecem.

Tehlikeli bir karışım gibi duruyor aslında , sonuçları takip edeceğim :) Lütfen bilgilendirmeyi unutmayın

Tehlikeli bir karışım gibi duruyor aslında , sonuçları takip edeceğim :) Lütfen bilgilendirmeyi unutmayın

Doğru özellikle ispirto adının geçmesi biraz tehlike uyandırıyor. Karışımın ilk seansını uyguladım. Herhangi bir yan etkisiyle şimdiye kadar karşılaşmadım. Karışımın tüyler üzerindeki etkisini şimdi dört gözle bekliyorum.
Önemli bir gelişme olursa bilgilendiririm.

Tüh ya limon tuz işe yaramıyor mu?ben de binbir gayretle yapmaya çalışıyodum:(

Ben limon+tuz u denedim bende pek bir faydası olmadı , 1 yıl kullandım hatta ama gözle görülür bir değişim yaşamadım..

Hımm.... Ben de denemediğim yöntem kalmadı. hatta geçenlerde evde kullanılabilen rio 20x epilasyon bile aldım ama sonuç alamadım makinadan. Şimdi 5'li karışımı deniyorum. bir gelişme olursa sizleri mutlaka bilgilendiririm.

Back