- Konu Sahibi ikigomlekbiceket
Gel guzelim valla birlikte aglayalim. Senin kadar benimde ihtiyacim var aglamaya son bikac aydir..Bana iyi değil ama size iyi olsun akşamlar..
Çok moralim bozuk,kendimi berbat hissediyorum.
Hayatımda hiç bu kadar çirkin hissetmemiştim kendimi.Göz diplerim bile acıyor ama hiç ağlamadım.
Kendime yumruk atasım var ama bugün olandan sonra daha fazla acıtamaz canımı.
Şimdi içmek istiyorum.Kimsenin bulamadığı bir yere gidip alıp şehri karşıma içmek istiyorum.Vallahi dramatize ettiğimden değil çok incindim be.
Nerden başlarım bilmiyorum aama en başından başlayamam.Allah rızası için http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ne-yapsam-ki.838773/ önceki konumu okuyun.
Ben bu çocuğa yeterince etkilendiğimi hissettirdim.Ama dün dayanamayıp artık görüşmesek dedim. O da arayım dedi.Aradı konuştuk 2 saat boyunca.Beni bugün konuşmak için ikna etti,izin günüymüş.
Kursa gidiyorum kurstan sonra konuşalım dedim.Arkadaşımla buluşacağım dedi.Sen de gel dedi bende yüzyüze konuşmak istiyorum başkası olmadan dedim.Sonra görüşürüz dedim,gel dedi gitmedim.Sonra görüşelim dedim birkaç saat sonra geldi yanıma.
Asıl bundan sonrası o kadar incitti ki beni öğleden beri burda nasıl ifade ederim diye düşünüyorum.Oturduk.Garsona ben bir çay alayım dedi ben bekledim sen ne içersin desin diye sormadı.Garson bana sorunca sadece su istedim.O kadaar bozuldum ki.
Konuşmaya başladık.Sigarasını yaktı.Astımım var dedim ki rahatsız oluyorum yakmaz mısın? Herkes içiyor dedi yaktı.
Ben ciddi ilişki yapamam,ilgilenemem kimseyle dedi.Hem vaktinde çok üzüldüm,şimdi ciddi ilişki yapsam üzülürüm dedi.Bende çok klişesin dedim. Anladım seni dedim.Biraz konuştuk.
Bana sevgili olmadan da götürebileceğimizi söyledi.Arkadaş olarak.Bende bu şekilde göremeyecğimi söyledim.
Beni anladın umarım dedi bende kafamı salladım.Çayını bitirdi hesabı istedi.Yanii bana üstüne soğuk su içecek kadar vakti bırakmadan,bir çay bardağındaki çay kadar ömrüm vardı.
Kendine iyi bak dedi bende sende dedim.Bir daha irtibata geçmezsek sevinirim dedim,sen bilirsin dedi.
Dün akşam görüşmek için ikna etmek isteyen adam yoktu karşımda.Bana dün şakasına sen evde kalmışsın liseyi bitiren evleniyor sana çok yakın birini yapalım ama çok yakınımda diyen insan bana bu muameleyi yaptı.
Beni beğenseydi otururdu o masada.Ben yeterince güzel olsaydım böyle olmazdı.Oysaki bugun saçlarımı yaptım,güzelce giyindim,gittim.
Eve gelir gelmez sildim tüm makyajımı,topladım saçlarımı,çıkarttım ojelerimi.
Şuan beni kötü hissettiren,üzen o insanla artık konuşamayacak olmak değil.Aksine çok saygısız bir insanmış
Beni kötü hissettiren kendimi çok çirkin hissediyorum.
Egom felan incindiğinden değil,daha da içlerde parçalandım.
Kendimi çok kötü hissettim be.Çok kötü.
Eski konunuda okudum, bunuda okudum ve tum yazilan yorumlara da baktim. Ayni durumun bi benzerini bende yasadim. Ustelik bizi tanistiranlar benim kuzenim ve kuzenimin esiydi. Kuzenimin esinin arkadasi olurdu kendileri. Evlenecek birisini ariyodu guyaa. Bak baak... Tanistik gorustuk hersey cok guzelken, benim hislerimin farkina varip geri adim atti. Ul*n aptal herif, zaten gorusme amacimiz belli degilmiydi ? Madem dusunmuyosun, niye ilk bulusmada olmaz diyip kestirip atmadin da beni kendine bagladin ? Niye her bulusmamizda evimden alip, geri kapima kadar biraktin ? Yada niye evlilikten carttan curttan bahsettin be adam !! Neyse... Neymis efendim aldatilmis onceden, kizlara guveni yokmus artik. Bak sen su ise.. bak sen su bahaneye. En basinda aklin nerdeydi !!
Hani sen uzuluyosun ya bana sormadi bile ne iciyosun diye...
Ben basima geleni anlatayim. En son biz onunla nisan ayinda gorustuk yuzyuze. En son gorusmemizden sonra gitmis kuzenimin esine `beni ariyo mesjlar atip duruyo, bulusalim diye israr ediyo` gibi sacma sapan birsuru sey soyluyo.. hadi ben bulusalim diyorum, niye bulusuyosun istemiyosan ? Niye yaziyosun mesajlarima cevap... adama bak !! Keske seninkinin sana yaptigi gibi sadece kendin bilseydin o masada olanlari... ben ne yapayim. Kuzenim ve esiyle hergun yuzyuze bakiyoruz... dustugum kucuk durumami yanayim, yoksa duygularimla oynanmasina mi ? Yoksa hala onu sevdigime mi yanayim... hic bilmiyorum.
Kendi derdime kaptirdim gittim, kusuruma bakma canim.
Allah yardimcimiz olsun, en kisa zamanda icimizi sogutur insallah onlara karsi. . . .