şimdi bir omuz bulsam,yaslanır ağlarım..

Çirkinlikle alakası yok canım benim. Güzelin de her nazı çekilmez. Daha en başında senin yerine sipariş vermedi diye bozulmuş, tripli durmuşsun. Benim aklıma gelmez mesela garson yerine karşımda oturan kişiye sipariş vermek, erkek olsam hayatta anlamazdım ne istediğini sormadım diye bozulduğunu. Karşı tarafın gözünden bakınca önce başbaşa buluşmak istemiş, buluşmanın en başında çocuğun anlam veremediği bir şekilde soğuk davranmaya başlamışsın. Sigara konusu, en başta onun yaptığı programın aksine bir program için ısrar etmen vs. Eklenince kaprisli gelmişsin gözüne.
Ben bozulduğumu belli etmedim ki hiç.
Rahatsızım keyfi olarak içmemesini istemedim ki.Bence ben değil o kaprisli davrandı.
Hakkımda ne düşündüğünü de önemsemiyorum şuan.İster kaprisli desin,isterse başka birşey.

Bugün Facete paylaştığım yazı:
"İstediğin bir şey olmuyorsa üzülme sakın! Olmadı diye sızlandığın duaya, gün gelir olmadı diye şükredersin
Şükürler olsun sana Rabbim daha iyisini verdiğin için❤️☺️"
Bende birini sevdim hemde çok ama olmadı istemedi beni. Iyi ki de olmadı. Ondan çok daha iyi birisi çıktı karşıma ve bir ay sonra nişanlanıyorum üzülme gün gelir "iyiki olmadı" dersin :KK66:

Bugün Facete paylaştığım yazı:
"İstediğin bir şey olmuyorsa üzülme sakın! Olmadı diye sızlandığın duaya, gün gelir olmadı diye şükredersin
Şükürler olsun sana Rabbim daha iyisini verdiğin için❤️☺️"
Bende birini sevdim hemde çok ama olmadı istemedi beni. Iyi ki de olmadı. Ondan çok daha iyi birisi çıktı karşıma ve bir ay sonra nişanlanıyorum üzülme gün gelir "iyiki olmadı" diyeceksin :KK66:
Ben olmadığı için üzülmüyorum ki.Tavırları çok çok rencide ediciydi buna çok kırıldım,kendimi kötü hissettim.
Tabiki şükürler olsun vardır bir hayır.Hoşlanmıştım çünkü ama bugünden sonra buz gibiyim artık.
Sadece kötü hissediyorum

Ben bozulduğumu belli etmedim ki hiç.
Rahatsızım keyfi olarak içmemesini istemedim ki.Bence ben değil o kaprisli davrandı.
Hakkımda ne düşündüğünü de önemsemiyorum şuan.İster kaprisli desin,isterse başka birşey.

Mutlaka yansıyor insanın tavırlarına mod düşüklüğü, em basitinden su istemek bile ben çok oturmayı planlamıyorum demek değil mi? Sigara konusunda haklısın zaten ama uyuşamayacağınızı gösteren bir noktada o olmuş işte.

Buarada ben bunları sen kaprisli bir insansın, çok yanlış davranmışsın demek için yazmıyorum. Başka bir erkekte onu yok sayıp direk sipariş vermeyi çok ayıp bulabilir belki. Sadece bana göre karakterleriniz ve flört beklentileriniz farklıymış ve bu sebepten olmamış.

Mutlaka yansıyor insanın tavırlarına mod düşüklüğü, em basitinden su istemek bile ben çok oturmayı planlamıyorum demek değil mi? Sigara konusunda haklısın zaten ama uyuşamayacağınızı gösteren bir noktada o olmuş işte.

Buarada ben bunları sen kaprisli bir insansın, çok yanlış davranmışsın demek için yazmıyorum. Başka bir erkekte onu yok sayıp direk sipariş vermeyi çok ayıp bulabilir belki. Sadece bana göre karakterleriniz ve flört beklentileriniz farklıymış ve bu sebepten olmamış.
İyiki de olmamış ama bu şekilde de olması gerekmiyordu sanki.Bilemedim.

bir yere gidildiğinde önce bayana sorulur ne içersin diye zank diye bana çay deyip size sormaması ayıp yani

Aslında geleneksel görgü kurallarına göre bir yemeğe Cafe'ye filan gidildiğinde hesabı erkek ödeyecekse önce erkek sipariş verir, kadın onun sipariş ettiği fiyat civarında birşeyler seçer ki belli bir bütçesi varsa karşı tarafı zor durumda bırakmasın.

Aslında geleneksel görgü kurallarına göre bir yemeğe Cafe'ye filan gidildiğinde hesabı erkek ödeyecekse önce erkek sipariş verir, kadın onun sipariş ettiği fiyat civarında birşeyler seçer ki belli bir bütçesi varsa karşı tarafı zor durumda bırakmasın.
Ama bir sorması gerekmez miydi sen ne alırdın diye.Ben bundan çok geneline takıldım konunun

böyle bir adam öyle bir yere götürmemiştir kaldı ki bunlar ilk defa karşılaşmışlar fotoğrafları daha yakısıklıydı gibi bişey demişti konu sahibi. ilk görüşme kısaca

böyle bir adam öyle bir yere götürmemiştir kaldı ki bunlar ilk defa karşılaşmışlar fotoğrafları daha yakısıklıydı gibi bişey demişti konu sahibi. ilk görüşme kısaca
Seneler sonra ilk kez görüştük.
Çalıştığı yerde karşılaşmıştık seneler sonra irtibata geçtik
Ayrıca sıradan bir cafeydi.

X