şimdi bir omuz bulsam,yaslanır ağlarım..

Adriana Lima'da çok güzel ama aldatıldı. Mesele güzellik, çirkinlik değil, adam! sevme duygusundan yoksun lay lay lom takılalım kafasında. Boşver yoluna bak. Karşına daha iyisi çıkacaktır elbet :KK66:
Teşekkür ederim yorumunuz için.Ama hayatta ikinci kez biir erkek için birşeyler düşündüm.İkinci kez çok üzüldüm.
Artık bir süre mümkünse kimse çıkmasın.

Bana iyi değil ama size iyi olsun akşamlar..
Çok moralim bozuk,kendimi berbat hissediyorum.
Hayatımda hiç bu kadar çirkin hissetmemiştim kendimi.Göz diplerim bile acıyor ama hiç ağlamadım.
Kendime yumruk atasım var ama bugün olandan sonra daha fazla acıtamaz canımı.
Şimdi içmek istiyorum.Kimsenin bulamadığı bir yere gidip alıp şehri karşıma içmek istiyorum.Vallahi dramatize ettiğimden değil çok incindim be.
Nerden başlarım bilmiyorum aama en başından başlayamam.Allah rızası için http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ne-yapsam-ki.838773/ önceki konumu okuyun.
Ben bu çocuğa yeterince etkilendiğimi hissettirdim.Ama dün dayanamayıp artık görüşmesek dedim. O da arayım dedi.Aradı konuştuk 2 saat boyunca.Beni bugün konuşmak için ikna etti,izin günüymüş.
Kursa gidiyorum kurstan sonra konuşalım dedim.Arkadaşımla buluşacağım dedi.Sen de gel dedi bende yüzyüze konuşmak istiyorum başkası olmadan dedim.Sonra görüşürüz dedim,gel dedi gitmedim.Sonra görüşelim dedim birkaç saat sonra geldi yanıma.

Asıl bundan sonrası o kadar incitti ki beni öğleden beri burda nasıl ifade ederim diye düşünüyorum.Oturduk.Garsona ben bir çay alayım dedi ben bekledim sen ne içersin desin diye sormadı.Garson bana sorunca sadece su istedim.O kadaar bozuldum ki.
Konuşmaya başladık.Sigarasını yaktı.Astımım var dedim ki rahatsız oluyorum yakmaz mısın? Herkes içiyor dedi yaktı.
Ben ciddi ilişki yapamam,ilgilenemem kimseyle dedi.Hem vaktinde çok üzüldüm,şimdi ciddi ilişki yapsam üzülürüm dedi.Bende çok klişesin dedim. Anladım seni dedim.Biraz konuştuk.
Bana sevgili olmadan da götürebileceğimizi söyledi.Arkadaş olarak.Bende bu şekilde göremeyecğimi söyledim.
Beni anladın umarım dedi bende kafamı salladım.Çayını bitirdi hesabı istedi.Yanii bana üstüne soğuk su içecek kadar vakti bırakmadan,bir çay bardağındaki çay kadar ömrüm vardı.
Kendine iyi bak dedi bende sende dedim.Bir daha irtibata geçmezsek sevinirim dedim,sen bilirsin dedi.

Dün akşam görüşmek için ikna etmek isteyen adam yoktu karşımda.Bana dün şakasına sen evde kalmışsın liseyi bitiren evleniyor sana çok yakın birini yapalım ama çok yakınımda diyen insan bana bu muameleyi yaptı.

Beni beğenseydi otururdu o masada.Ben yeterince güzel olsaydım böyle olmazdı.Oysaki bugun saçlarımı yaptım,güzelce giyindim,gittim.
Eve gelir gelmez sildim tüm makyajımı,topladım saçlarımı,çıkarttım ojelerimi.

Şuan beni kötü hissettiren,üzen o insanla artık konuşamayacak olmak değil.Aksine çok saygısız bir insanmış
Beni kötü hissettiren kendimi çok çirkin hissediyorum.
Egom felan incindiğinden değil,daha da içlerde parçalandım.
Kendimi çok kötü hissettim be.Çok kötü.
Biri olabileceğim en güzel halimle sevmezken, diğeri en berbat halimle(abartmıyorum) öyle bi sevdi ki kocaman bi yara açmışım. Hala iyileşemeyen.. Besbelli. Herkes biliyor..

O da bende açmıştı....

İstersen bahsedeyim???

Berbattan da berbattım. Abartısız. Bıyıklarım öyle bi çıkıyodu ki tarifi yok. Kaşlarım ona keza. O zamanlar lisedeyiz tabi. Ben "okul dediğinin kuralları olur. Kural varsa uyulur. Ne makyajı" diyip maymun gibi giderken diğer kızlar podyumdan fırlamış gibiydi. Gerçekten.. Kolej gibiydik. Fazla sosyetikti herkes sıradan bi okula göre.

Bu da yakışıklı baya. Herkes yapışıyo falan. Donuk donuk bakardı bana. Ben de terslerdim. Derken okul bitti. Ben tabi okul bitince bakımlı hale u dönüşü yaptım tekrar. (sivilde zaten bakımlıydım baya. Tatillerde falan. Ama okula gelince:KK70: )

Derken derken esas oğlan beni sevdi. Öyle bi sevdi ki ben de onu çok sevdim. İnsan sevgisiyle sevdirir mi kendini? Sevdirirmiş. Sevildiğimden yüzde bin emindim..

Öbürü mesela. Yan yanayken kadınlar bile dönüp bakıyodu bana. Ki kadınlar güzel birini görse dönüp bakmaz. Yaşlıca olanları yüzümü severdi falan.. Noldu? Hiç sevmedi inanır mısın? Hep kandırma peşindeydi rol yaptı.. Olmadı sever diye bekledim sevmedi.

Güzellik kar etmez unutma bunu.

Bugün biri sana çirkin olduğun için sormamış olsaydı çay içip içmeyeceğini, adriana limayı aldatmak yerine önüne şark sofrası kurarlardı. Sen onu geç güzel kardeşim. Vallahi de billahi de "çok güzel" kardeşim.

Adam ayı diye hangi kadın çirkin olmuş. Karşına oturan insan olsaydı değil sevmediği biri düşmanı gelse sorardı ne sipariş edelim diye. Görgü yok ki. Görmemiş. Adını sen koy.

Suc sende kardesim, laylaylom kafadaki bir zibidinin ayagina bunlari duymak icin gitmissin. Boyle yavsakca sakalar yapan adamdan sen ne bekliyordun ki????

Vallahi naif ,cok hos bir insansin; sana boyle davrananin kafasi kopsun. Degerini bilemeyen okuzun teki,, gec gitsin bence.

Su konuyu actigin , bu herife kafa yordugun zamana yazik.

Suc sende kardesim, laylaylom kafadaki bir zibidinin ayagina bunlari duymak icin gitmissin. Boyle yavsakca sakalar yapan adamdan sen ne bekliyordun ki????

Vallahi naif ,cok hos bir insansin; sana boyle davrananin kafasi kopsun. Degerini bilemeyen okuzun teki,, gec gitsin bence.

:KK9:tam aynı fikirdeyim :KK52:

Biri olabileceğim en güzel halimle sevmezken, diğeri en berbat halimle(abartmıyorum) öyle bi sevdi ki kocaman bi yara açmışım. Hala iyileşemeyen.. Besbelli. Herkes biliyor..

O da bende açmıştı....

İstersen bahsedeyim???

Berbattan da berbattım. Abartısız. Bıyıklarım öyle bi çıkıyodu ki tarifi yok. Kaşlarım ona keza. O zamanlar lisedeyiz tabi. Ben "okul dediğinin kuralları olur. Kural varsa uyulur. Ne makyajı" diyip maymun gibi giderken diğer kızlar podyumdan fırlamış gibiydi. Gerçekten.. Kolej gibiydik. Fazla sosyetikti herkes sıradan bi okula göre.

Bu da yakışıklı baya. Herkes yapışıyo falan. Donuk donuk bakardı bana. Ben de terslerdim. Derken okul bitti. Ben tabi okul bitince bakımlı hale u dönüşü yaptım tekrar. (sivilde zaten bakımlıydım baya. Tatillerde falan. Ama okula gelince:KK70: )

Derken derken esas oğlan beni sevdi. Öyle bi sevdi ki ben de onu çok sevdim. İnsan sevgisiyle sevdirir mi kendini? Sevdirirmiş. Sevildiğimden yüzde bin emindim..

Öbürü mesela. Yan yanayken kadınlar bile dönüp bakıyodu bana. Ki kadınlar güzel birini görse dönüp bakmaz. Yaşlıca olanları yüzümü severdi falan.. Noldu? Hiç sevmedi inanır mısın? Hep kandırma peşindeydi rol yaptı.. Olmadı sever diye bekledim sevmedi.

Bugün biri sana çirkin olduğun için sormamış olsaydı çay içip içmeyeceğini, adriana limayı aldatmak yerine önüne şark sofrası kurarlardı. Sen onu geç güzel kardeşim. Vallahi de billahi de "çok güzel" kardeşim.

Adam ayı diye hangi kadın çirkin olmuş. Karşına oturan insan olsaydı değil sevmediği biri düşmanı gelse sorardı ne sipariş edelim diye. Görgü yok ki. Görmemiş. Adını sen koy.

Hay ağzına sağlık canım.

Bende de buna benzer bir şey var. İlk sevgilim beni üniversitenin başında tanıdı. Ben o zaman sudan çıkmış balık gibiyim. Makyaj nedir bilmem, sevmezdim yani. Bir göz kalemim bir rujum vardı sadece, onları da kullanmazdım. Ama çocuğun çevresinde öyle kızlar var ki, okul çıkışı al düğüne götür sırıtmazlar :)

Geldi beni sevdi işte, hemde çok sevdi. Hiç de öyle tipim için değil, insanlığım karakterim için sevdi. Hep birbirimize destek olduk. Bana, en zor günlerimi sayende atlattım, sayende iki kişilik yaşamayı öğrendim derdi. Tüm arkadaşları bu çocuk sen olmasan adam olmazdı, çok değişti biz bile tanıyamıyoruz derdi.

Neyse gelelim ikincisine. Tam kendimi en bakımlı bulduğum dönemde çıktı karşıma. Makyaj yapmaya alıştım. Zaten beğenirlerdi beni, makyaj yaptım bambaşka biri oldum. Yıllardır cesaret edemiyordum, gittim saçlarımı boyattım. Belki de en güzel dönemlerim, kolumdaki tüyleri bile yoluyordum daha güzel görüneyim diye, normalde hiç uğraşmazdım :)

Ne oldu? terk etti beni. Üstelik ayrıldık nedenini hala bilmiyorum mesela ilginç değil mi? Beni bir açıklamaya bile layık görmedi sağolsun. Sanki bunca ay ilişkisini tek başına yaşamış gibi kendi kendine ayrıldı. Gururum kırıldı, çok üzüldüm, çok ağladım. Ayrıldığımızdan çok böyle ayrıldığımıza dertlendim. Hiç mi sevilmemişim diye içim içimi yedi.

Demem o ki, onun beni böyle pislik bir şekilde terk etmesi beni ne çirkin ne de kötü biri yaptı. Hala fazlasıyla hem karakterimi hem de yüzümü, gözümü beğenen insan var. Ne yapim yani o beni sevmediyse? Demek ki beklediği farklıymış, bende bulamamış. Ya da başka maceralar daha cazip gelmiş. Onun problemi sonuçta, beni bağlamaz. O yüzden sen kendini hiiçç kötü hissetme bırak o layığını bulur zaten.

Son düzenleme:
Guzellikle hic alakasi yok durumun yanlis seye uzuluyorsun. Reddedilmek uzmus seni cok normal ama en azından en başta söylemiş. Ya sevgili olsaydiniz da baglandiktan sonra soyleseydi bunlari. Bosverin cok da bisey yasamamissiniz, zamaninizi da bosa harcamadan baslamadan bitmesi iyi olmus. Unutursunuz kisa surede cok takmazsaniz

O da bende açmıştı....

İstersen bahsedeyim???

Şuan sizin mutlu olmanıza o kadar sevindim ki.Ben kendimi hiç çirkin bulmuyordum.Tamam çok bakımlı biri değilim ama çirkin de değildim.Bu zamana kadar birçok teklif eden oldu. Ama bugün o kadar çirkin hissettim ki.O kadar değersiz hissettim ki anlatamam. İçimden birşeyler koptu gitti.

Guzellikle hic alakasi yok durumun yanlis seye uzuluyorsun. Reddedilmek uzmus seni cok normal ama en azından en başta söylemiş. Ya sevgili olsaydiniz da baglandiktan sonra soyleseydi bunlari. Bosverin cok da bisey yasamamissiniz, zamaninizi da bosa harcamadan baslamadan bitmesi iyi olmus. Unutursunuz kisa surede cok takmazsaniz
Yaptığı muameleye üzüldüm.Ben zaten hadi sevgili olalım diye gitmemiştim.Dün bir daha görüşmesek dedim ve yarın bi yüzyüze görüşelim dedi.
Öyle biriyle yapamayacağımı biliyordum ama en azından yüzyüze konuşabilelim diye gittim.İleride keşke dememek için.

Hay ağzına sağlık canım.

Bende de buna benzer bir şey var. İlk sevgilim beni üniversitenin başında tanıdı. Ben o zaman sudan çıkmış balık gibiyim. Makyaj nedir bilmem, sevmezdim yani. Bir göz kalemim bir rujum vardı sadece, onları da kullanmazdım. Ama çocuğun çevresinde öyle kızlar var ki, okul çıkışı al düğüne götür sırıtmazlar :)

Geldi beni sevdi işte, hemde çok sevdi. Hiç de öyle tipim için değil, insanlığım karakterim için sevdi. Hep birbirimize destek olduk. Bana, en zor günlerimi sayende atlattım, sayende iki kişilik yaşamayı öğrendim derdi. Tüm arkadaşları bu çocuk sen olmasan adam olmazdı, çok değişti biz bile tanıyamıyoruz derdi.

Neyse gelelim ikincisine. Tam kendimi en bakımlı bulduğum dönemde çıktı karşıma. Makyaj yapmaya alıştım. Zaten beğenirlerdi beni, makyaj yaptım bambaşka biri oldum. Yıllardır cesaret edemiyordum, gittim saçlarımı boyattım. Belki de en güzel dönemlerim, kolumdaki tüyleri bile yoluyordum daha güzel görüneyim diye, normalde hiç uğraşmazdım :)

Ne oldu? terk etti beni. Üstelik ayrıldık nedenini hala bilmiyorum mesela ilginç değil mi? Beni bir açıklamaya bile layık görmedi sağolsun. Sanki bunca ay ilişkisini tek başına yaşamış gibi kendi kendine ayrıldı. Gururum kırıldı, çok üzüldüm, çok ağladım. Ayrıldığımızdan çok böyle ayrıldığımıza dertlendim. Hiç mi sevilmemişim diye içim içimi yedi.

Demem o ki, onun beni böyle pislik bir şekilde terk etmesi beni ne çirkin ne de kötü biri yaptı. Hala fazlasıyla hem karakterimi hem de yüzümü, gözümü beğenen insan var. Ne yapim yani o beni sevmediyse? Demek ki beklediği farklıymış, bende bulamamış. Ya da başka maceralar daha cazip gelmiş. Onun problemi sonuçta, beni bağlamaz. O yüzden sen kendini hiiçç kötü hissetme bırak o layığını bulur zaten.
Umarım.. Bugün bana tavrı,davranışları kırdı beni.Yoksa ben öyle bir insanla zaten yapamazmışım.Biliyordum,en başından beri hissediyordum da. Ama elimde olmayan bir şekilde ilgi duyuyordum.Mesela o da fotoğraflardaki kadar yakışıklı gelmedi gözüme.Ama ben ona böyle bir muamele yapmazdım.Herşeyden önce o bir insan ve senden etkilenmiş.Söyleyeceğin herşeyden çok fazla etkilenecek olduğunu bile bile yaptı.
Arkasındann ne kadar cool,umursamaz bir çocukmuş dedirtmek istedi belki de bilemem ama şimdi sadece çok saygısız bir insan olduğunu düşünüyorum.

Hay ağzına sağlık canım.

İkinci hikaye tamamen aynı bizle yalnız :KK70:

Ben böyle biri olarak görmemiştim onu.Evet biraz gözü dışarıdadır diye düşünüyordum ama kaba,saygısız bir insan olarak beklemiyordum.Buna şaşırdım zaten.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için.Çok iyi geldi.

Iyi yapmissin giderek bunda problem yok da artik önüne bak degmeyecek biri icin uzme kendini

Ben böyle biri olarak görmemiştim onu.Evet biraz gözü dışarıdadır diye düşünüyordum ama kaba,saygısız bir insan olarak beklemiyordum.Buna şaşırdım zaten.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için.Çok iyi geldi.

Yani cidden okurken sasirdim, hoduklugun de bir siniri vardir normalde. Yanina alakasiz biri otursa bile ne icer sorarsin, ben hala ordayim.

Şuan sizin mutlu olmanıza o kadar sevindim ki.Ben kendimi hiç çirkin bulmuyordum.Tamam çok bakımlı biri değilim ama çirkin de değildim.Bu zamana kadar birçok teklif eden oldu. Ama bugün o kadar çirkin hissettim ki.O kadar değersiz hissettim ki anlatamam. İçimden birşeyler koptu gitti.
Yoo ben mutlu değilim ki:) ikincisi olmasın zaten. Ama birincisi hala gülümsetir aklıma gelince. Belki bi gün yan yana gülümseriz kim bilir:) aah ah:))

Nasıl hissettiğimi anlayabiliyorsunuz değil mi ?

Ben anlıyorumnmm:)

Çirkinlikle alakası yok canım benim. Güzelin de her nazı çekilmez. Daha en başında senin yerine sipariş vermedi diye bozulmuş, tripli durmuşsun. Benim aklıma gelmez mesela garson yerine karşımda oturan kişiye sipariş vermek, erkek olsam hayatta anlamazdım ne istediğini sormadım diye bozulduğunu. Karşı tarafın gözünden bakınca önce başbaşa buluşmak istemiş, buluşmanın en başında çocuğun anlam veremediği bir şekilde soğuk davranmaya başlamışsın. Sigara konusu, en başta onun yaptığı programın aksine bir program için ısrar etmen vs. Eklenince kaprisli gelmişsin gözüne.

X