Şimdi benim suçum ne?

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
630
Kizlar cok kotuyum :KK43: bugun feci bir bas agrim vardi sirtim kulunc oldu o da basima vurdu annem de yoktu evde annem geldi sonra ovdu baya sonra babam geldi dizime yatti ustumde pike vardi babam da pikeyi isirmis gibi yapti (yanlis anlasilmis kucuk bebeklere yapilan saka) ben de sevmem hijyene onem veririm baba yapma dedim bu pikeyi degistiriyim dedim annem birden biz de seni istemiyoruz yuru kocacim gidelim bizi begenmiyorlar sunlara bak tipsiz sey dedi gitti sok gecirdim benim sucum neydi annemi sevmedigim icin suclu hissetmeyecegim kendimi

Son düzenleyen: Moderatör:
Baban pikeyi isirdi annen de suna bak tipsiz mi dedi?
Durduk yere niye pike isirdi baban?
Burdaki mesele hijyen mi sadece?
Annenin tipsize baglamasini da hic anlamadim.

Baban pikeyi isirdi annen de suna bak tipsiz mi dedi?
Durduk yere niye pike isirdi baban?
Burdaki mesele hijyen mi sadece?
Annenin tipsize baglamasini da hic anlamadim.
Kucuk cocuklara yaparlar ya yalandan isirmis gibi babamda onu yapiyordu ustumde pike olmasa hic bir sey demem ama yattigim ortunun pislenmesini istemem yani

Kucuk cocuklara yaparlar ya yalandan isirmis gibi babamda onu yapiyordu ustumde pike olmasa hic bir sey demem ama yattigim ortunun pislenmesini istemem yani
Ağzı değince pisleniyor muymuş yani? Ilerde kocan bırak ağzı, kıllı totosunu sürer sende koklayarak uyursun.

Bu nazlariniz anca anne babaya geçer.

Önemli bir şey olmamış yarın Barışırsınız üzme kendini boş yere

Ağzı değince pisleniyor muymuş yani? Ilerde kocan bırak ağzı, kıllı totosunu sürer sende koklayarak uyursun.

Bu nazlariniz anca anne babaya geçer.
[/QUOT] ben anlatamadim kizdigim babam degil normalde pikesiz yapar ben de cok gulerim ama sonucta yattigim orty kizdigim annemin siniri

Bence fazla abartmışsınız.
Anlatamadim ustumde pike olmasa bir sey demem yapiyor zaten benim kizdigim annemin bu gereksiz siniri sabahta patladi zaten
Pike pislendi diye rahatsız oluyorsunuz? Pike olmasa birsey demem diyorsunuz? Bacağınız pislense rahatsız olmayacaksınız ? Pislenmek bambaşka birşeydir. Obsesif rahatsızlıgınız olabilir. Babanızın ağzı sonuçta ve saka yaptıgını biliyorsunuz

X