- Konu Sahibi yercekimlikaranfil
-
CANIM bu yaşadıkların stresten de olabilir normalde de olabilir. çünkü kadınlar senede bir kaç kez adet döngüsünün dışında erken veya geç olarak adet görebilir. kendini suçlama sakın. en doğrusu şu hani hesaplamalar varya netde. orda son 3adetini giriyosun ve sana sonraki adet tarihini veriyor. bana kalırsa 2gün gecikmişsin sen yinede bir bak. ikincisi genel olarak hamile kalındığı aylardan önce kadınlarda adet gecikmesi yaşanıyo buda bir gerçektir. test yapmalısın bu şekilde stres yaşamaktansa sonucu bi an önce öğrenip hormonlarını iyice sıkmadan sonraki adetini geciktirmemek daha doğru. üçüncüsü 35 yaşından sonra rezervler azalır henüz 32yaşındasın. eğerki 6ayda hamile kalamassan dr.a gitmen gerekir. yaştan dolayı.
canım kendinde söylemişsin bunların en büyük sorumlusu stres...ya şöyle düşün,bu ay olmazsa üzüleceksin ama diğer ayda yine ümit etmicekmisin?bu sefer psikolojin hepten bozulacak.her ay her ay..bende bunları yaşadım.beklemek kadar üzücü birşey yok inan bana.insanı yıpratanda bu..ben 3.5 sene bekledim.3.5 sene ne demek biliyormusun?her ay yeni bir ümit yeni bir hasret demek..olmadı yine diyerek yatağın üstüne uzanıp hıçkıra hıçkıra ağlamak demek..her gelmeyişinde biraz daha çökmek..ama bunları yaşamış olmam umrumda değilmiş gibi yine denemek...işte budur beklemek gelmeyeceğini bilsen bile..ama inan zannettiğin gibi çöktürmüyor insanı..şimdi hamileyim ben.7+4.ama sorarsan onca yıl beklemek acıttı mı canını diye..hayır derim..gördüm ya onu işte herşey bütün üzüntüm bitti biranda yokoldu...unuttum hepsini..
canım benim yumurtalığımda sağlıklıydı.onca yıl yalnış tedavi sonucu hamile kalamadım.halbuki eşimdede bende de bir sorun yoktu.sonra bir doktorla tanıştım.önceden tahlil yaptırdığım için hepsi temiz dedi ve yumurtlama takibine başladı.klomen+çatlatma iğnesiyle ilk denememde hamile kaldım.hemde tek yumurtam oluşmuştu o ay.yani demek istediğim bunu bir kısırlık tedavisi olarak görme.özel bir doktorun varsa ona söylemen yeterli.o zaten beklemene bile gerek görmeyecektir.yumurtlma takibizorlu birşey değil.sadece ilaç kullanıyorsun ve yumurtan oluşunca iğne atıyor doktorun sana.ve sonra bebişine kavuşuyorsun.belki ilk denemende belki ikinci.ama en azından fazla beklememiş olursun.
çok sevindim hayırlı olsun >:))
tinkerbelle slm adetin kaç gun geçtikten sonra test yaptın.
benim adet gunum 17 siydi 7 gun gecti 3. gunde kantesti yaptım cıkmadı aynı gun idrar testi yaptım o da negatif.ama hala adet olmuyorum.zaten bu ay bebegimiz olsun die gecen aydan hazırlık yaptık ama benim adetim de normalde hiç gununu geçirmezdi.sence ne olabilir canım ya
Vaaaayyy hamile misin? Hadi hayırlısı..çook sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?