Şimdi ben ne yapmalıyım? ????

Aaa hatırladım konunuzu. Doğruyumu söylüyormuş kardeşiniz. Çok şaşırdım. Allah yardımcınız olsun

Ablamın kocası beni taciz edecek, annem ''Yuvanı yıkma çok pişman affet'' diyecek...
Mahkemeye gider annelikten reddederim, Yandım Allah ! dese altına bir odun da ben atarım.

Kız kardeşiniz de kadın hem de canınızdan kardeş ama siz tacize uğrayan birine inanmayıp sevgili eşinizi suçsuz bulmuşsunuz çok şaşırdım. Tacize uğrayan kadınlar bazilari da bu yüzden ses çıkarmıyor işte bana inanmazlar diye gerçekten üzücü. Aklımı mı yitirdim diyip 2. Çocuk yapmak da... Konu eskiymis yazmayacaktım ama kardeşe inanmama- hem de böyle bir konuda- görünce dayanamadım. Umarım yüzünüze bakmıyordur sizin

Mutsuz evlilikte mutlu çocuk yetişmez. Boşuna kızım için devam ediyorum diye kendinizi avutmayın. En fazla kendinize benzeyen bir kadın olur kızınız. Siz karar verin, cesur, mutlu, kendini ezdirmeyen, haklarını koruyan bir kadın mı olsun yoksa kaderci, boyun eğen bir kadın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…