• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şimdi ben hamile miyim diilmiyim????

camella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
55
0
86
58
İzmir
kızlar merhaba,

kafam karmakarışık walla hamilemiyim diilmiyim bilmiyorum şu anda...

1 nisanda 3 embriyo trasfer edildi
13 nisanda hcg değeri 43
15 nisanda hcg değerim 597
22 nisanda kanamam oldu acilen doktora gittim ve ultrasonda 7 mm bir kese ve ayrı bir yerdede kanama bölgesi görüldü. doktorum yat dinlen dedi ve progestoron jel ve iğneye devam dedi aspirini kesti. hamilesin sağlıklı bir kesen var dedi...
25 nisan... kanamam 1 gün azar azar devam etti ve bitti, bugün tekrar keseyi görmeye gittik ama 7 mm lik kesem yerinde yoktu????????
hepimiz şokkkkk
bu arada başka bir 4 mm lik kese olduğunu farkettik, ama başka bir soru işareti?????
bu kesenin küçülmeye devam eden 7 mm lik kese mi olduğu
yooksa yeni olşan taptaze bir kese mi olduğuna karar veremedi doktorum????
bugün hcg yaptırdık 545...

bilmiyorummmmmmmm
ppazartesi yekrar ultrason ve hcg?????????????????

bu konuda benzer bişey yaşayan ya da fikri olan varmıııı??????

çok zormuş çokkkkkk

içim dışım karmakarışık

birde eğer bu düşükse niye kanamam çok az oldu? şimdi ne zaman hastalanacağım tekrar???

canım yaaa inşalahhhhh ama inşalahhhh hamilesindir...
inşallah bu 4 mm lik bu kese yeni bir bebeciktir....
ve umarım size p.tesi günü büyük bir sürpriz yapar....
dualarım seninle ablacığım....

canım çok şaşırdım inş. iyi haberlerle dönersinilk kez duyuyorum böyle birşey

düşük yapmış olsaydın bıldiğim ve yasadığım kadarıyla kanama azınsanamayacak kadar yoğun olurdu..
ama anlamadım 7 mm kese gitti baska kese var dedin..
haberdar et bızı..

bence küçülen kese değil yeni bir kesedir o ,
düşük yapmak için kanama ve parça düşürmek gerek, senden parça geldi mi ???
bir de o yeni kese dediğin rahim ağzına yakın mı , nerede duruyor ??

bence küçülen kese değil yeni bir kesedir o ,
düşük yapmak için kanama ve parça düşürmek gerek, senden parça geldi mi ???
bir de o yeni kese dediğin rahim ağzına yakın mı , nerede duruyor ??

çok az bir kanama gelmişti... ilk gün ve o günde zaten acilen doktora gitmiştim hemen ultrasonda bakılmıştı ve dokror korkma 7 mm lik kesen duruyor demmişti, iğne yapıldı ve eve geldiğimde de az bir kanamam oldu daha sonra da biraz kahverengi akıntı... yataktan hiç kalkmadım ve 3 gün sonra tekrar çekilen ultrasonda doktor dahil hepimiz şok olduk biz büyümesi gereken keseyi görmeyi beklerken, doktor yok kese görünmüyor dedi, artık son anda yeni küçük keseyi farketti, o da rahim ağzına yakın diil, anlamadım gitti ... doktor birde hcg yaptırdı o da dediğim gibi 540 tabii bu sonuçta tatmin edici diil, şimdi gidip bir hcg daha yaptıracağım ama başka bir yerde...
yarında tekrar ultrasona bakacağız...
dünden beri karmakarışığız, eşimle internette araştırmadığımız site kalmadı, ama bu duruma benzer bişey bulamadık,
hayırlısı diyelim ...

umarım yarın bir sürprizle karşılaşırız ultrasonda,
güzel şeyler düşünmek istiyorum ama hayal kırıklığının acısı da ayrı bir şeyyy
o yüzden hangi açıdan bakacağımı bilemiyorum artık..
içim kıpırkıpır...

canım kesen küçülmüş olsa muhtemelen değerin düşerdi belki ilk kese kayboldu ikinciside geç tutunuan yeni bir bebektir ikiz olacaktı belki ama biri kaybolmuş olsun canım sıkma canını bi kesen daha var 1 tane olsun bizim olsun arkadaşım inşallah kalp atışını duyar rahatlarsın canım hayırlı haberler inşallah

canım kesen küçülmüş olsa muhtemelen değerin düşerdi belki ilk kese kayboldu ikinciside geç tutunuan yeni bir bebektir ikiz olacaktı belki ama biri kaybolmuş olsun canım sıkma canını bi kesen daha var 1 tane olsun bizim olsun arkadaşım inşallah kalp atışını duyar rahatlarsın canım hayırlı haberler inşallah

üzgünüm...

son kese de kendini eriterek yoketti...
demekki sağlıklı bir embriyo diilmiş... doktorum öyle söyledi...

hepimize kolay gelsin...

Sevgili Camella üzülme bak en azından olabildiğini gördün, yine olur. Sağlıklı olmayıp gebelik ilerleyip kaybetmek ya da sağlıksız bebek doğurmak daha kötü.

çook geçmış ols canım inş başarırsın.........yola devam...........inş kendılığınden gelır bebişin

Canım ya hamile haberini duyunca sevinmiştim, bugün sabah sabah şok oldum. Ama böylesi hayırlıymış demek lazım herhalde... Çok geçmiş olsun sana ama biran önce toparlanmalı ve yola devam etmeli canım...

çok geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı buymuş ne kadar üzülme desekte üzüleceksin allah sabır ve güç versin
yılmak yok yola devam tamam mı

üzgünüm...

son kese de kendini eriterek yoketti...
demekki sağlıklı bir embriyo diilmiş... doktorum öyle söyledi...

hepimize kolay gelsin...

çok üzüldüm canım ya allah yardımcın olsun inşallah bidahaki sefer tutunacaktır bebişin sana asla pes etme

cok uzuldum canim ya dedigin gibi demekki saglikli embriyo degilmis hayirlisi boylesmis gecmis olsun

Back