Şimdi Beğenmiyorum..:(

teramisin

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
56
0
16
Sakarya
Uzun zamandır bu forumu takip ediyordum ama üye olmak yeni nasip oldu...

3 haftalık nişanlıyım ve nişanım bi hayli aceleye geldi.Nişan, altın, bohça alışverişi bir güne sıkıştırıldı ve kalabalık bir şekilde çarşıya çıkıldıı.O gün aldığımız alyansı simdi begenmiyorum zaten begenerekte almamıştıım severek takamıyorum siizce ne yapabiirim yıllarca begenmedigim alyansı takmak zorunda mı kalcam ?

Sonra değiştirirsiniz nişanlınızınkiyle beraber verip yenisini alırsnınız biraz fiyat düşer tabi

niyee kalasın canım söyle nişanlına değiştirelim diye ne varki bunda
düğünün olunca çok daha iyisini alırsın hatta durumun yoksa eğer

niyee kalasın canım söyle nişanlına değiştirelim diye ne varki bunda
düğünün olunca çok daha iyisini alırsın hatta durumun yoksa eğer

Laf söz edilmesinden korkuyorum.daha yeni alındı ve nisanlıyken degiştirmek saçma kaçmaz mı? nisanlıımın ki gümüş benim ki altın aynıı modelden.

yok ya niye saçma gelsin. olmadı kaybettim ve bir türlü bulamıyorum yolda düşmüş olabilir vs. eğer sakıncasınız beğenmedi derlerse. yeni başka bir tane alabilir miyiz deyin. o arada bir kuyumcuya gidin gözünüze güzel görüneni ay bu daha güzelmiş deyin. evlenince gerçi elli kez değişir:)

ouff çok kafam karıştı.sanrım düğüne kadar begenmeyerek takmaya dvm edecem

dügüne kadar idare et istersen :) neden begenmedigin bişeyi aldın acelenizde olsa herkes beklemek zorunda nişanlını ve seni içinize sinen neyse o olmalıydı :)

bende ilk nişanlandığımız zamanlarda pek beğenmemiştim alırken hoşuma gitmişti ama sonraları acaba daha güzeli olamazmıydı demeye başladım (bir çok kadın gibi) evlenirken değiştiririz diyordum ama çok alıştım şimdi değiştirmek gibi niyetim yok

belki sizde alışırsınız sonradan seversiniz.. olurda alışamazsanız düğünde takılar alınırken değiştirirsiniz tabi bu isteğinizi daha öncesinden belirterek karşı tarafında düşüncesini alarak ..

ayrıca tek sıkıntınız yüzük olsun, mutluluklar dilerim

Bence düğünden sonraya bırak yoksa dediğin gibi aynlış anlaşılmalara çok müsait bir dönemdesin..Kim bilir belki o zamana kadar seversin..Bu kadar takıntı yapma bence

DeğiştiReBiLiRSin buNu NişanLınana SöyLe AnLayşLa KaRşıLayaCaktıR Ben ewLeneLi BiR Buçuq yıL oLdu NişanDan 2 qüN SonRa aLyanSımı DeqiştiRmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…