Sivilceli Ciltler silvilcelere saf Lavanta suyu

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Nevincee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2010
327
17
merhaba kizlar,

benim karma ve yanak bölgemde kismen sivilceler olusuyor bazen. ne zamandir savasiyorum bunlarla. Gecen bir tanidigima rastladim, kendisinde de akne ve izleri vardi. Bayagi bir pürüsüzlesmis ben görmeyeli cildi.

Ne kullandin diye sorfdum, bana saf lavanta suyu önerdi. sivilcelere ve lekelere iyi geliyormus dedigine göre. ama yüzde yüz saf lavanta suyu olma sartiyla, katkisiz olmaliymis. sabah ve aksam olmak üzere, cildt temizlendikten sonra ayni tonik gibi uygulamak gerekiyormus, bayagi bir faydasini gördügünü söyledi.

NEvin dururmu hic, hemen gittim Lavanta suyu aldim, bu aksam da itibaren denicem kizlar. Umarim sivilcelerime ve lekelere iyi gelir.

Rapor edicem buraya da, umarim faydasi olurbayanssulusmile

karaciger temizligi icin iciyorum. icten tedavi meselesi :)

2. 15 gunum bu mucize bi etkisi olmadi ne yalan soyliim maydanoz suyuyla beraber ise yaradi aslnda.. lekelerin renkleri acildi sivilcelerm kuruyo ama neden olduguna emin olamiyorum :) biberiyeli sabun kullanmistim onuda birakma karari aldim.. sdece caylarimi iciyorum hepsi bu.. sanirm temizligimi yapyor. distan ozellikle hicbsy yapmadm :kedi:

dün aksam kullanmaya basladim bende. tonik gibi uyguladim yüzüme. temizlik jelleri falan kullanmiyorum artik, hangisini uygulasam kurutuyor ve yanma yapiyordu.

dün yüzümü yikadiktan sonra, bir patatesi soyup ikiye böldüm. cildimin üzerine patates dilimlerini gezdirdim..asagi yukari bi kac dakika yaptim. (Patates yüzü gerip, pürüzleri yok ediyormus ve siyah noktalara iyi geliyormus).

ardindan lavanta suyumu aldim ve yüzüme uyguladim pamukla. gercekten de bayagi bir duru görünüm oldu cildimde. sabah uyandigimda pütür pütür olan kücük sivilcelerim yoktuhihoyyyt

gözenekler de cok hafif bir ufalma var. ama öyle aman da aman bir ufalma degil yani. zaten ilk uygulamada pek bisey de beklemedim. ama sivilcelere cidden iyi geliyor galiba. Kullanmaya devam edicim ve yazicamkizlaryerimseniben

ha birde simdi bu etki patatestenmi yoksa lavanta suyundan mi geldi onu da anlayamadim. ama ikisi beraber böyle sonuc veriyorsa süper ötesi derim ya. birtek iyi bir nemlendirici bulmam gerekiyor. aktifoks kremi siparis ettim, elime gecsinde bir an evvel

canım çok pardon ben lavanta çayı içiyorum sempatiksalakcinni suyunu bilmiyorum teşekkürler snada geçmiş olsnnn akannehir

evet zayıflamak için içmiştim bende etkisini çok görmedim çünkü düzenli ve devamlı kullanmadım.bide sivilcelere deneyelim bakalım :))

kizlar bu sabah tekrar uyguladim lavanta suyumu. sanki yanakalrimdaki sivilceler biraz sönük gibi geldi bana:)

birde krem sürdükten sonra, daha uzun süre mat kaliyor yüzüm. bu cooook iyi, cünkü ne kremi sürersem süreyim, bir saat sonra yaglanma basliyordu.

demin dustan cikinca da patates dilimlerini aldim yine sürdüm yüzüme. krem sürmedim ama henüz. yatarken artik lavanta suyu sürerim. simdilik cildim duru, kizariklik falan yok. sol yanagimdaki sivilcede kabuklanma var.

simdilik cok iyi...rapor edicim kislarrr:):dance:

kusura bakmayin kizlar cizgilerle ugrasmaktan buraya yazmadim ne zamandir:)

ben hala kullaniyorum, cildime gercekten iyi geliyor. gözeneklerim biraz daha sikilasti. sivilcelerim de azaldi. ayni tonik gibi kullaniyorum hergün. sabah ve aksam pamuga sürüp yüzümü siliyorum. bu arada aktifoks kremi de aldim. o ara biraz kötü oldu cildim. sanirim icerigindeki parafinden kaynaklandi. siyah noktalar basti yüzüme. kremi biraktim, tekrar lavanta suyunu uygulamaya basladim. su an düzeldi ama.

tavsiye ediyorum gercekten.

akdarlarda satiliyordur kesin, katkisiz dogal lavanta suyu sonucta. bende almanyada akdar dan aldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…