Silva markasını duyan bilen var mı?

cansununhatiradefteri

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2019
52
33
30
Az önce internette ek gelir için ne yapılabilir diye gezeken Silva network diye bir şey duydum. Ürünleri LR gibi. Ama çok başında oldukları için kazanma şansımız var mı bilmiyorum.
Ben az önce üye oldum. Ürünleri fena gözükmüyor. Ama kullanan varsa daha çok aydınlanmış olurum.

Yorumlarda buluşalım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
kullanmıyorum ama avon, farmasi vs hep bu tip çalışıyor. burada kazanmak için tepede olmanız lazım ve altınızda çalışanların da çok satış yapması lazım. ha akmasa da damlar mı? sanırım. ama bana mantıklı gelmiyor.

Merhaba, el mopunu merak ediyorum ben de aslında ama çevremde hiç duyan olmadıgı için güvenip alamadım. emel285 kullanma fırsatınız oldu mu acaba?

Merhaba, el mopunu merak ediyorum ben de aslında ama çevremde hiç duyan olmadıgı için güvenip alamadım. emel285 kullanma fırsatınız oldu mu acaba?
En memnunnokdugum el mopu zaten tavan duvar yer ...basarili bir sekilde siliyor.. yalniz mutfak heneelbtemizlik bezi ve cam bezinden pek memnunn kalmadim . Diger urunlere hore pahali ancak performansi dusuk.. bulasik ve genel temizleme deterjanlarini begendim

çokta yeni değil aslında silva. Ben oğlumun alerjisi var diye doğal ürün arayışına girmiştim.2011 de bir sürü ürününü kullanmıştım

satış olayı için çevre ve sanırım biraz çene gerekiyo:))

Akrabalardan bir yenge satiyordu, ütü masası kılıfı aldik, güzeldi. Ama ne çeşit ürünleri var bilmiyorum, LR gibi kozmetik, saglik vb. oldugunu bilmiyordum.

çokta yeni değil aslında silva. Ben oğlumun alerjisi var diye doğal ürün arayışına girmiştim.2011 de bir sürü ürününü kullanmıştım

satış olayı için çevre ve sanırım biraz çene gerekiyo:))
Evet, cevrenin azcık paralı olması lazim ki satabilesin:)) bizdeki çevre de hiç alıcı değil, düzgün satış yapamadım ben de başka network firmalarinda.

X