• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silopi'de asker yiyecek dağıttı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
http://www.radikal.com.tr/turkiye/s...-yiyecek-dagitti-1498057&utm_campaign=turkiye
fft107_mf6883031.Jpeg

RADİKAL - Şırnak Silopi İlçesinde operasyonlarına devam eden güvenlik güçleri yurttaşlarla sohbet etti ve yiyecek yardımında bulundu. Zırhlı araçlarla getirilen yiyecekler vatandaşlara dağıtıldı. Güvenlik güçleri ile bir evin çatışında çay için Silopili vatandaş, "Sadece huzur istiyoruz. Başka bir şey istemiyoruz" dedi.

EYP'NİN İMHASI SONRASI DEV ÇUKUR OLUŞTU

Güvenlik güçleri Silopi'deki operasyonlarını sürdürüyor. Güvenlik güçlerinin ilçedeki sokaklara PKK tarafından tuzaklanmış el yapımı patlayıcıları (EYP) imha etme çalışmaları sürüyor. Bir sokağa tuzaklanmış EYP, güvenlik güçleri tarafından tespit edildi. İş makinası kullanılarak yeri tespit edilen EYP güvenlik güçleri tarafından kontrollü bir şekilde imha edildi. İmha sonrası EYP'nin bulunduğu yerde dev çukur oluştu.

VATANDAŞLARA YARDIMLAR SÜRÜYOR

Silopi'de PKK'ya yönelik operasyonlar sürerken güvenlik güçleri diğer taraftan da Silopili vatandaşlara yardımlarını sürdürüyor. Evleri ziyaret eden güvenlik güçleri çocuklara çikolata ikram etti. Zırhlı araçlarla getirilen yiyecekler vatandaşlara dağıtıldı.
DHA

Şurdan yardım alıp da hiç düşünmeden namluyu doğrultacak insanların olma olasılığı bile insanı üzüyor.
Umarım gerçekten masum halk faydalanmıştır.

Cok güzel bir yaklasim, bize yakisanida budur. Allah tüm askerlerimizi, halkimizi, cocuklarimizi ve vatanimizi korusun. Hersey ne olursa olsun insanliktan gecer. Her iyilik ve iyi düsünceler iyilik getireceginden eminim. Bir gün bu terör olayida bitecek elbet. Sonunda yine bizler basbasa yasayacagiz.
Askerlerimiz, gencecik yaslarinda vatani görevlerini yapan, hayatlarini ülkesi icin riske sokan, feda eden canlarimizdir. Her cocugumuz bizimdir, bizimde evlatlarimizdir, bizimde abimizdir, kardesimizdir.
Bu konuda hepimiz ayni fikirde oldugumuzu biliyorum. Olmamasi insanlik disidir zaten.

Devlet zaten halkı korumak ve kollamak zorunda.
Biz çatır çutur savaşırız gerisine karışmayız diyemezler.
Gencecik 20 li yaşlarda belki daha çalışma hayatını bile bilmeden direk evlerinden çıkıp gelmiş ,şehit olma tehlikesi ile vatani görevini yapan masum askerlerimize ve ailelerine teşekkürü borç bilirim.

Devlet görevini yapmış , asker insaniyetini .

Kimse aç susuz , zor durumda kalmasa keşke .

İnsanları bu yaşam koşullarına sürükleyen pkk değil mi sözde kürt halkının haklarını gözetmek için savaşan !

Geçen gün dağda yapılan operasyonda tonlarca gıda barındıran depoları ele geçirilmişti hani . Halk aç , susuz umurlarında mı sanki ?

En kısa zamanda biter umudu var içimizde , Allah yardımcıları olsun .

Devlet görevini yapmış , asker insaniyetini .

Kimse aç susuz , zor durumda kalmasa keşke .

İnsanları bu yaşam koşullarına sürükleyen pkk değil mi sözde kürt halkının haklarını gözetmek için savaşan !

Geçen gün dağda yapılan operasyonda tonlarca gıda barındıran depoları ele geçirilmişti hani . Halk aç , susuz umurlarında mı sanki ?

En kısa zamanda biter umudu var içimizde , Allah yardımcıları olsun .

Biz bazen askerlerin yaptıklarını unutuyoruz maalesef, Mehmetçik doğal afetlerde de el uzatandı, şimdi elinde silah terörle mücadele ediyor diye mi kötü oldu, olmalı?

Onlar vazifesini yapıyor, asker gözünü kan bürümüş, çoluk çocuk demeden katleden bir cani değil ki, benimde yeğenim var aralarında, gencecik, ana babasına, bütün mahalledeki yaşlılara yardıma koşan bir çocuktur yeğenim, karıncayı dahi incitmemiş biridir, şimdi hiç bilmediği bir yerde elinde silah terörle savaşıyor, halk kadar benim yeğenimde korkmuyor mu sanıyorlar:KK43:
Herkes korkuyorda onun anası babası korkmuyor mu sanıyorlar, sağsalim mi gelecek yoksa al bayraklara sarılı mı bilmiyoruz.
Vatan diyoruz sadece, vatan...

Son düzenleme:
Biz bazen askerlerin yaptıklarını unutuyoruz maalesef, Mehmetçik doğal afetlerde de el uzatandı, şimdi elinde silah terörle mücadele ediyor diye mini kötü oldu, olmalı?

Onlar vazifesini yapıyor, asker gözünü kan bürümüş, çoluk çocuk demeden katleden bir cani değil ki, benimde yeğenim var aralarında, gencecik, ana babasına, bütün mahalledeki yaşlılara yardıma koşan bir çocuktur yeğenim, karıncayı dahi incitmemiş biridir, şimdi hiç bilmediği bir yerde elinde silah terörle savaşıyor, halk kadar benim yeğenimde korkmuyor mu sanıyorlar:KK43:
Herkes korkuyorda onun anası babası korkmuyor mu sanıyorlar, sağsalim mi gelecek yoksa al bayraklara sarılı mı bilmiyoruz.

Geçen günde yazdım . Kimse askere uzaktan kumanda edilmiş bir robot rolü yakıştırmasın .

Asker emir eri demekle , askeri gözü dönmüş halk katili ilan etmek arasında dağlar kadar fark olduğunu herkes idrak etmiş olmalı aslında .

Rabbim tüm askerimize de senin yeğenine de , tüm evlatlara güç ve sabır versin .

Biz bazen askerlerin yaptıklarını unutuyoruz maalesef, Mehmetçik doğal afetlerde de el uzatandı, şimdi elinde silah terörle mücadele ediyor diye mi kötü oldu, olmalı?

Tüylerim diken diken oldu. Asker ve polis düşmanları bir kez daha okusun bu yazdığınızı. Cümlesini korusun Allahım sizin yeğeninizi, benim eşimi ve babamı. Amin.

Tüylerim diken diken oldu. Asker ve polis düşmanları bir kez daha okusun bu yazdığınızı. Cümlesini korusun Allahım sizin yeğeninizi, benim eşimi ve babamı. Amin.
Âmin inşallah.
Ben pek demiyordum yeğenimi ama Doğu'da şu an:( ve annesi her çatışma şehit haberinde acile kaldırılıyor.
Azıcık tanıyorsam onu çok etkilendiğine yüzde yüz eminim lakin her genç gibi askerlik vazifesini yapmak zorunda.

Allah hepsinin yar ve yardımcısı olsun, ailelerine acılarını göstermesin inşallah.

Şu hendekleri kürt halkı için savunanlar akşam evlerinde sıcak çorbalarını içedursunlar. Savundukları (!) Kürt halkı bu halde. Az samimi olup ellerini vicdanlarına koyup laf edilsin artık. Çok şükür ki Askerimiz polisimiz var çok şükür ki. Allah bir şekilde askeri vesile kılıp kürt halkınında rıskını gönderiyor. Şu hendekleri savunan insan müsveddeleri olmasa aradan çekilse. Rabbim onlarında rızıklarını gönderiyor merhametli yaratıcım benim.

Back