Silopi'de 4 etekli terörist yakalandı

Yagmurun_kizi

Çocuklarım benim herşeyim...
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2015
6.602
8.284
148
Silopi'de 4 etekli terörist yakalandı
Şırnak'ın Silopi ilçesinde yapılan operasyonda 4 etekli terörist yakalandı.
http://www.ensonhaber.com/kategori/ic-haber

Asker, polis ve köy korucularının ortaklaşa yürüttüğü operasyonlar, sokağa çıkma yasağının uygulandığı Şırnak’ın Silopi ilçesinde devam ediyor.

4 ETEKLİ TERÖRİST YAKALANDI
Dün akşam yapılan operasyonda YDG-H üyesi 4 terörist yakalandı. Teröristlerin üzerinden çıkan etek, başörtüsü ve elmalar dikkat çekti.

http://www.ensonhaber.com/silopide-4-etekli-terorist-yakalandi-2016-01-14.html

kızlar bir şey demek istiyorum bu etek konusu feyste falan da çıkıyor da karı gibi etek giymiş özlerine dönüyorlar vs..gibi cümleler bildiğin kadınları aşağılıyor farkında mısınız?

yani şu şerefsizler etek giydi diye neden kadınları ve kadınlığı aşağılayan cümleler kuruluyor ki?

iyide benim amacım kadınları aşağılamak değilki bende kadınım nedenn öyle birşey yapayım.
orda yazmak istediğim erkek yoksunu yiğitlik mertlik yok bunlar da. adam gıbı adam bunu yapar mı giyer mi babalarımız etek falan.

derya öyle olmuyor ama o cümle.özüne dönmüş ne demek?

ayrıca ben onu sadece sana yazmadım ki feysete de görüyorum bunlar karı gibi korkak falan hoş değil.sadece belirtmek istedim.yoksa konu bu da değil.

zaten yiğit mert olmadıkları belli değil mi,hepsi pislik.

Bir de meme yapmislar elmalardan.
İşte bizim asker polisimizin yalnizca teroristleri temizlemeye calistiginin göstergesi bunlar.
Sivil bir kadin kılığında cok rahat yapacaklarını yapıyorlar.
Silahlarını eteklerin altina gizlemek cok kolay.

Bizler genelde çoğu şeyden korktuğumuz için korkak erkeklere kullanılan ve dilimize iyice yerleşmiş bir tabir evet haklısın yanlış. Ama türkçe de daha bu yanlış kalıplaşmış o kadar söz atasözü varki.

derya diğer konun gitti yazık oldu kasırga gibi kattı önüne herkesi ya.

derya diğer konun gitti yazık oldu kasırga gibi kattı önüne herkesi ya.
Canım ben asker eşi olduğum için pek bulaşmak istemiyorum bazı kendini bilmezlere onun için pek yorum yapmamaya dikkat ediyorum bu konuda çok hassasim çünkü.. agzima geleni yazasim geliyor.
valla diğer konuyuya da bakmiyorum konu Müslümanlığa kadar uzamış ne alakaysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…