Saç Rengi ve Saç Boyama silky ile sarı tonlarına boyatmak istiorm yardmmm

asigirl0606

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2010
15
0
36
Ankara
arkadaşlar gcn dersnde arkmde gördm silky ile saç uçlarını açmş sarı renk ama cırtlak dgl açık küllü kmral gibi =))
SAÇ RENGMDE KOYU KMRAL SİZCE HANGİ TONA BOYATMALIYIM YARDMMopuyorumnanaktan

arkadaşlar siteye daha yeni üye oldugum için nsl resm yüklenr bilmiorm meriçin saç rengi hoşuma gidior bnm saç rengm koyu kmral sizce ne yapmalıyım??

Son düzenleme:

kuaföre git boyat istediğin rengi yaparlar koyu kumralsa saçın sanırım meriçin gibi saçını yapabilirler:) ama sakın benim gibi gidip boya alıp kendin boyamaya kalkmasaçımı boyayalı 2 saat olmadı rengini beğenmedimnapıcam bilmiyorum tekrar boyatmayı düşünüyorum ama saçlarım ince telli ve az yanmasından korkuyorum kaldım öyleondan bi kuaföre git derim benalkisalkisalkis

aslnda tamamını boyatmaya cesaret edmiorm uçlarnı biraz boyatym diordm=) sen neyle boyadn cnm ?

aslnda tamamını boyatmaya cesaret edmiorm uçlarnı biraz boyatym diordm=) sen neyle boyadn cnm ?

açık kumrala boyadım ben beğenmedim ama arkadaşlarım beğendi...ozaman kendi saç renginin üstüne sarı balyaj yaptır derim benben çok beğeniyorum uzun bi süre öyle kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…