• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

silky foot kullanan oldu mu?

Koalina

Başlangıç:62.5 Güncel:60.85 Hedef:48
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
17.478
32.648
798
Kızlar selam.
Ayaklarımda çok bir sorun yoktu sadece eklem yerlerindeki koyulaşmadan şikayetçiydim. Keseledim törpüledim falan kar etmedi. Ben de silk foot diye ayak soyucu bir şey buldum kullandım. 10 gün sonra soyulma başladı 1 ay geçti bitmesi grrekirken hala yarısı duruyor. Ayaklarım yamalı gibi çok kötü görünüyor ne zaman bitecek yahu bu soyulma sank isonsuz bir döngünün içindeyim:D

yaz başlamadan kullanmıştım ama sorun yaşamadım ben.

Kızlar selam.
Ayaklarımda çok bir sorun yoktu sadece eklem yerlerindeki koyulaşmadan şikayetçiydim. Keseledim törpüledim falan kar etmedi. Ben de silk foot diye ayak soyucu bir şey buldum kullandım. 10 gün sonra soyulma başladı 1 ay geçti bitmesi grrekirken hala yarısı duruyor. Ayaklarım yamalı gibi çok kötü görünüyor ne zaman bitecek yahu bu soyulma sank isonsuz bir döngünün içindeyim:D

ben kullandım canım 3 ay falan oldu derileri tamamen soyuyor evet ama öyle bebek gibi falan olduğu yok birde etkisi uzun sürmüyor.

Kullandık biz, eşim de ben de. Benim soyulmam çok geç başladı hatta herhalde artık etkisi olmayacak dediğim bir zaman başladı ve 2 ay devam etti... SOnuçta bir taraf soyulurken diğer taraf yine eski haline dönüyor. Sanırım çok mahvolmuş ayaklar için önerilebilir ama benim bir problemim yoktu bebek poposu gibi ayaklarım olsun istemiştim ama olmadı:D

Kullandık biz, eşim de ben de. Benim soyulmam çok geç başladı hatta herhalde artık etkisi olmayacak dediğim bir zaman başladı ve 2 ay devam etti... SOnuçta bir taraf soyulurken diğer taraf yine eski haline dönüyor. Sanırım çok mahvolmuş ayaklar için önerilebilir ama benim bir problemim yoktu bebek poposu gibi ayaklarım olsun istemiştim ama olmadı:KK70:

Denedim bir ara, korkunç birşeydi...

Bu konuyu görmem iyi oldu . Bir ara almaya niyetlenmiştim fakat sonra ponza taşının bile sadece ölü derileri değil , sağlıklı deriyi de soyduğundan vücudun koruma oluşturmak adına topuk derilerini daha sert oluşturduğunu okuyunca vazgeçtim . Aklımda hep acaba vardı , iyi ki kullanmadım .
Yorumlardan sonra kullanmam artık .

Bu konuyu görmem iyi oldu . Bir ara almaya niyetlenmiştim fakat sonra ponza taşının bile sadece ölü derileri değil , sağlıklı deriyi de soyduğundan vücudun koruma oluşturmak adına topuk derilerini daha sert oluşturduğunu okuyunca vazgeçtim . Aklımda hep acaba vardı , iyi ki kullanmadım .
Yorumlardan sonra kullanmam artık .
Aman nurlum, uzak dur :KK48:

Kullandım, 5. gün soyulmaya başladı ayaklarım. Bugün 7. gün ve durum bu arkadaşlar. ☺️☺️

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    85,6 KB · Görüntüleme: 816
Back