Silk’n Glide 50.000 ışık atımlı ev tipi lazer kullanan varmı?

tlskm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2014
265
74
73
Merhaba bu ürün ile ilgili bilgisi olan daha doğrusu kullananlar var mı?

Bu ürün ile 150.000 atış ürün aynı olduğu için bir çok kullananı buldum )

MERHABA.
iyi akşamlar. ürünü yeni aldım. siteye buradaki yorumlar iyi okudum. emeği geçenlere teşekkür ederim.
kafama takılan bir soru var kızlar.ilk aldığımda kaçıncı seviyeden başlamamı tavsiye edersiniz.
1. hafta diyelim 1. seiyeden başladım
2.hafta 2. seviyeye mi çıkmalıyım.

bu ürün bir hafta ara ile mi kullanılmalıdır.

teşekkürler

Önceki yazılanları okursanız eğer kaçinci seviyede ve ne kadar aralıkla kullanıldığı belirtmiştir...
Ama özetliyeyimm ben her zaman 5. seviyede her hafta yaptım ve sonuç mükemmel tabi bende kişiye kalmış kimi kullanım klavuzunda yazanı uyguluyor kimide benim gibi ...

Arkadaşım kullanıyor...Kollarında etkisini görmeye başladı...Ama bu lazer IPL nin değişik bir şekli olduğu için acaba kalıcı sonuç vermez mi diye düşünmeye başladım..Kararsızım alsam mı almasam mı bilemedim ://

bu ürünler tamamen kandırmaca dikkat edin
Kullandınız mı ki? Bu ürünü alanlar zaten kıllarım tüylerim tamamen bitsin diye almıyor. Kendi adıma şunu söyleyebilirim. Kullandığım süre içinde işime yarasın kılsız tüysüz gezeyim yeter benim için. Aldığım makinenin 2 yıl ömrü varsa (belemeyeceğim atımı ne zaman biter) dahi 2 yıl acısız ağrısız pürüzsüz gezmek paha biçilemez kendi adıma. Atışı bittikten sonra yine alırım 2 yıl için 500 lira da çok değil bence. Kaldı ki, sürekli kullanımda azaltacağını da düşünüyorum. Kullanım kılavuzunda kıl döngüsünün 2 yıl süreceğini ve bu süre içinde düzenli kullanılması gerektiğini yazıyor. Açıkçası 1-2 ay kullanıp ta memnun kalmadım diyenlere de pek itibar etmiyorum. Zamanında bioder için de aynı şey söylenmişti. Düzenli 8 ay her gün kullandım ve koltukaltımda %90 -%95 bitti ve kullanalı belki 5 seneyi de geçti, çıkmadılar. İşin ilginci 1-2 sene önce kullanmaya başlayıp devam edip yorum yapana da rastlamadım. Herkes bir hevesle başlamış, ya sonuç almış buraarı unutmuş, ya sonuç almadığını düşünerek yazmayı ve kullanmayı bırakmış sanırım.

Merhaba arkadaşlar, silk'n glide 50.000 almayı düşünüyorum fiyat açısından daha uygun olduğu için şimdilik tercihim bu yönde olmak zorunda. Ama 150.000 ile arasında sonuç anlamında fark varmı? Yani 50.000 de sonuç için biraz daha uzun kullanmam gerekiyor sanırım, 150.000 verdiği sonucu 50.000 lik daha uzun bi zamanda veriyor anladığım kadarıyla? Ve 150.000 zaman olarak daha uzun yıllar kullanabilir sanırım? Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar bana yardımcı olabilirmi? Kafam çok karıştı ve nette pek bişey bulamadım bu konuyla ilgili. Tşklr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…