Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MERHABA.
iyi akşamlar. ürünü yeni aldım. siteye buradaki yorumlar iyi okudum. emeği geçenlere teşekkür ederim.
kafama takılan bir soru var kızlar.ilk aldığımda kaçıncı seviyeden başlamamı tavsiye edersiniz.
1. hafta diyelim 1. seiyeden başladım
2.hafta 2. seviyeye mi çıkmalıyım.
bu ürün bir hafta ara ile mi kullanılmalıdır.
teşekkürler
bu ürünler tamamen kandırmaca dikkat edin
Kullandınız mı ki? Bu ürünü alanlar zaten kıllarım tüylerim tamamen bitsin diye almıyor. Kendi adıma şunu söyleyebilirim. Kullandığım süre içinde işime yarasın kılsız tüysüz gezeyim yeter benim için. Aldığım makinenin 2 yıl ömrü varsa (belemeyeceğim atımı ne zaman biter) dahi 2 yıl acısız ağrısız pürüzsüz gezmek paha biçilemez kendi adıma. Atışı bittikten sonra yine alırım 2 yıl için 500 lira da çok değil bence. Kaldı ki, sürekli kullanımda azaltacağını da düşünüyorum. Kullanım kılavuzunda kıl döngüsünün 2 yıl süreceğini ve bu süre içinde düzenli kullanılması gerektiğini yazıyor. Açıkçası 1-2 ay kullanıp ta memnun kalmadım diyenlere de pek itibar etmiyorum. Zamanında bioder için de aynı şey söylenmişti. Düzenli 8 ay her gün kullandım ve koltukaltımda %90 -%95 bitti ve kullanalı belki 5 seneyi de geçti, çıkmadılar. İşin ilginci 1-2 sene önce kullanmaya başlayıp devam edip yorum yapana da rastlamadım. Herkes bir hevesle başlamış, ya sonuç almış buraarı unutmuş, ya sonuç almadığını düşünerek yazmayı ve kullanmayı bırakmış sanırım.bu ürünler tamamen kandırmaca dikkat edin